Bu SB Seçkin 1 ödülleri de tamamen quick sell. Aylarca oynamasam seçkin 3 bitirsem hemen tots atar. Oynayanı cezalandıran tek oyun bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9114. sayfa)
-
-
oyunu oynayanların yüksek kesiminde bir geri zekalılık ve aşağılık kompleksi var.
5 tane gol attım hiç birine gol sevinci yapmadım. 5-5 yapana kadar tek bir gol sevinci yok, öne geçince hemen gol sevinci yapıyor. son dakika 6 pastan boş kaleye atamadım, 6-5 kaybettim. bana ağlama yazıyor, emoji falan atıyor. aptal herif sence ne kadar umrumdasın ki, kıyrıtık bir rivals maçını haketmeden kazandın.
gerideyken gol sevinci yapmayıp, öne geçince yapmak aşırı ezikçe ve aşağılık bir hareket.
-
Geçen hafta altın 1den 95 ronaldo çıkardılar ya forumda 😆
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu hepimize oluyor. Tam sinsi bunlar tersi olsa ben yapmıyorum. Süt dökmüş kediyken bir anda kabarıyor. Bunlara ana avrat sövcen ama olmuyor işte yapamıyorsun. Bugün bana bizden biri geldi zar zor kırmızı kart falan verdi saçma sapan şutlar gol oluyor. Her vurduğun kalecide. % 60 top bende şut bende. 5-4 yendi. Üstüne bir de son gol griddy yaptı. Hadi izlemiyorum ama oyun sonu tekrarda karşıma çıktı 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rengim çok var.. boşverelim
SB ödülleriinden R9 geldi oynarmı☺️☺️
@Rasit82 🤣🤣🤣
Yok arkadaş nerde toty de bile 2 defa maignan atan firmadan ne beklenir....😡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 9 Şubat 2025; 14:19:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 Evo sizde de aynı anda ilerliyor mu?
Valla açmadım bile ben öbür promoya bekletiyorum paketleri. Çok anlamsız promo bu başlarkende söylemistim. Kimsede bir tane bunlardan oynayan görmedim. Mecburen promo paketlerini açtim onlardan da her hafta bussy bussy ile thiav geliyor hiç sekmiyor.
hani nerede r9 bakayım.
-
İş olsun diye açıyorum paketi..
Zaten 2.2 var onuda okutursam salacam
-
-
Rengim sana çıksın inşallah
Nerde adi firma atarmı😡😡
Merhaba,
Beceri hareketleri çıktı paketten. Bunları oyuncuya nasıl basıyorum?
Kulüp - Geliştirmeler - Kozmetik ve Özel Ögeler
7-8-9 hepimiz yiyoruz, geçen hafta Fc pro da oynayan adam 8-9 yedi sıradan oyuncudan. Rivalsa yeni başladığınızı biliyorum hücum opsiyonlarınızı da zenginleştirmeyi deneyin, trivelaya çok zor alışmıştım ben şimdi çok faydasını görüyorum. Trivela-plase-speed bost bunlara alışmaya çalışın. Defans da önemli ama ne kadar iyi yapsanız, bir şekilde sizin de dediğiniz gibi her vurdukları gol oluyor, birşeyler oluyor takır takır üst üste yiyorsunuz golleri.
Gördüm, teşekkürler
Bu sabah yaşanan hadise :
Rakip malum İtalyan. Benim 1 pas hatam ve oyunun iteklemesi ile 2 gol derken ilk yarıyı 4-1 yenik tamamladım. Bu süreç içinde 2. golden itibaren her gol sonrası malum toksik gol sevincini yaptı. Üstüne bir de 2 defa oyunu bile isteye durdurup sonuna kadar bekledi. Neyse, ikinci yarı başladı dakika 60 skor 4-4’e geldi. Hiçbir gol sevinci yapmadan 5’i saplamak için bekliyorken, 4-4 olunca maçtan kaçtı. Kendisine mesaj atmak istedim. Tabi ki böyle bir anonim çocuğunun mesaj alımını kapatmış olmasına şaşırmadım.
konsol içinden kapatıp çıktıysa, yenilik diye duyurdukları beraberlikte win işi de olmuyor.
oyun içi menüden kapatırsa win veriyormuş sadece.
nasıl böyle bir şeyi ihmal ederler anlamıyorum.
-
tam toxicmiş hevesini kursagında bırakmak için yapmış belliki 5i yicegini anlamıstır :D
-
Oyunun squad battle ile rivals dinamikleri birbirinden çok farklı. Offline bir şekilde yapay zekaya karşı oynayarak oyunu geliştirmek mümkün değil ne yazık ki. Hatta bence squad battle, online rakiplere karşı nasıl oynanması gerektiğini öğretmekten, hazırlamaktan ziyade oyuncuyu törpüleyen bir mod. İstediğiniz zorluk derecesinde oynayın, hiç farketmez. “Dayak yiye yiye, dayak atmasını öğreniyor” olacaksınız 🙂 . Başlarda zorlu bir süreç. Ancak seneye de devam edecekseniz, bu sene skorlara fazla takılmadan online kısma zaman ayırın derim ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X