Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TheCaliph_ , buckminsterstomarti , Doritoch Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 124 Misafir (34 Mobil) - 92 Masaüstü35 Mobil
5 sn
182.342
Cevap
828
Favori
6.392.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 91129113911491159116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu SB Seçkin 1 ödülleri de tamamen quick sell. Aylarca oynamasam seçkin 3 bitirsem hemen tots atar. Oynayanı cezalandıran tek oyun bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu oynayanların yüksek kesiminde bir geri zekalılık ve aşağılık kompleksi var.

5 tane gol attım hiç birine gol sevinci yapmadım. 5-5 yapana kadar tek bir gol sevinci yok, öne geçince hemen gol sevinci yapıyor. son dakika 6 pastan boş kaleye atamadım, 6-5 kaybettim. bana ağlama yazıyor, emoji falan atıyor. aptal herif sence ne kadar umrumdasın ki, kıyrıtık bir rivals maçını haketmeden kazandın.

gerideyken gol sevinci yapmayıp, öne geçince yapmak aşırı ezikçe ve aşağılık bir hareket.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta altın 1den 95 ronaldo çıkardılar ya forumda 😆

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Bu hepimize oluyor. Tam sinsi bunlar tersi olsa ben yapmıyorum. Süt dökmüş kediyken bir anda kabarıyor. Bunlara ana avrat sövcen ama olmuyor işte yapamıyorsun. Bugün bana bizden biri geldi zar zor kırmızı kart falan verdi saçma sapan şutlar gol oluyor. Her vurduğun kalecide. % 60 top bende şut bende. 5-4 yendi. Üstüne bir de son gol griddy yaptı. Hadi izlemiyorum ama oyun sonu tekrarda karşıma çıktı 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rengim çok var.. boşverelim

SB ödülleriinden R9 geldi oynarmı☺️☺️

@Rasit82 🤣🤣🤣

Yok arkadaş nerde toty de bile 2 defa maignan atan firmadan ne beklenir....😡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 9 Şubat 2025; 14:19:20 >
  • 2 Evo sizde de aynı anda ilerliyor mu?

• Areka2002 kullanıcısına yanıt
    Valla açmadım bile ben öbür promoya bekletiyorum paketleri. Çok anlamsız promo bu başlarkende söylemistim. Kimsede bir tane bunlardan oynayan görmedim. Mecburen promo paketlerini açtim onlardan da her hafta bussy bussy ile thiav geliyor hiç sekmiyor.

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

hani nerede r9 bakayım. 

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

İş olsun diye açıyorum paketi..

Zaten 2.2 var onuda okutursam salacam

• ragnarok35 R kullanıcısına yanıt
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Bende 5 skill var bi kaç evo basmıştım fizik gücü çok iyi oldu engine basılı mıknatıs plus var yılan gibi driblingdeki drinling özelliği de 99 oluyor r1 ve l1 hangisini yaparsan yap

• Çok iyi bir oyuncu olmadığımı her fırsatta dile getirdim. Fotoğraf bugünkü Rivals maçından. Skor olarak dağıldığım doğru. Squad Battles'ta bile topla fazla oynamadan direkt kaleye gitmeye çalışan biri olduğum için o istatistikte de geriyim ancak şut sayısında çok geri değilim ve yüzde yüzlük şutlarım ya direğe ya da kaleciye takıldı. Rakip ise bulduğunu attı. Skor da böyle hüsran oldu. Forvette TOTY Smith var ama maalesef kazanamadım. Defans sorununu zaten çözemiyorum. İki stoper arası çok boşluk oluyor. Nasıl yapar ederim bilemiyorum.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Rengim sana çıksın inşallah

Nerde adi firma atarmı😡😡

• Merhaba,

Beceri hareketleri çıktı paketten. Bunları oyuncuya nasıl basıyorum?

• tegaalife T kullanıcısına yanıt

Kulüp - Geliştirmeler - Kozmetik ve Özel Ögeler

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

7-8-9 hepimiz yiyoruz, geçen hafta Fc pro da oynayan adam 8-9 yedi sıradan oyuncudan. Rivalsa yeni başladığınızı biliyorum hücum opsiyonlarınızı da zenginleştirmeyi deneyin, trivelaya çok zor alışmıştım ben şimdi çok faydasını görüyorum. Trivela-plase-speed bost bunlara alışmaya çalışın. Defans da önemli ama ne kadar iyi yapsanız, bir şekilde sizin de dediğiniz gibi her vurdukları gol oluyor, birşeyler oluyor takır takır üst üste yiyorsunuz golleri.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Gördüm, teşekkürler

Bu sabah yaşanan hadise :

Rakip malum İtalyan. Benim 1 pas hatam ve oyunun iteklemesi ile 2 gol derken ilk yarıyı 4-1 yenik tamamladım. Bu süreç içinde 2. golden itibaren her gol sonrası malum toksik gol sevincini yaptı. Üstüne bir de 2 defa oyunu bile isteye durdurup sonuna kadar bekledi. Neyse, ikinci yarı başladı dakika 60 skor 4-4’e geldi. Hiçbir gol sevinci yapmadan 5’i saplamak için bekliyorken, 4-4 olunca maçtan kaçtı. Kendisine mesaj atmak istedim. Tabi ki böyle bir anonim çocuğunun mesaj alımını kapatmış olmasına şaşırmadım.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt

konsol içinden kapatıp çıktıysa, yenilik diye duyurdukları beraberlikte win işi de olmuyor.

oyun içi menüden kapatırsa win veriyormuş sadece.

nasıl böyle bir şeyi ihmal ederler anlamıyorum.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt

tam toxicmiş hevesini kursagında bırakmak için yapmış belliki 5i yicegini anlamıstır :D

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

Oyunun squad battle ile rivals dinamikleri birbirinden çok farklı. Offline bir şekilde yapay zekaya karşı oynayarak oyunu geliştirmek mümkün değil ne yazık ki. Hatta bence squad battle, online rakiplere karşı nasıl oynanması gerektiğini öğretmekten, hazırlamaktan ziyade oyuncuyu törpüleyen bir mod. İstediğiniz zorluk derecesinde oynayın, hiç farketmez. “Dayak yiye yiye, dayak atmasını öğreniyor” olacaksınız 🙂 . Başlarda zorlu bir süreç. Ancak seneye de devam edecekseniz, bu sene skorlara fazla takılmadan online kısma zaman ayırın derim ben.

• 
Sayfa: önceki 91129113911491159116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.