Şaşırtmıyorlar beni. Bazı şeyleri göstermelik yapıyorlar diye düşünüyorum artık ben. “Hata” olarak lans ettikleri şeylerinde “hata” olduğunu düşünmüyorum artık ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9115. sayfa)
-
-
Eyvallah hocam. Beceri hareketlerini yapamıyorum zaten. Eğer plase şut beceriden sayılıyorsa tek yapabildiğim bu. Speedboost diyor herkes, sağ olsun @RobinvanPersie de bendeki tuş takımına göre nasıl yapılacağını söyledi ama maç içerisinde yapamıyorum. Hele ki TOTY Smith ile hiç yapamadım. Paslarımın şiddeti ve yönü problemi de var. Ayarlarda mı sorun var anlamadım. Rekabetçi mi olmalı yoksa özel mi olmalı, onu da bilemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok inan hiç hevesim kursağımda kalmadı. 4-4 sonrası ardına bakmadan kuyruğunu bir tarafına sıkıştırıp kaçması yeterli. Zaten bazı şeyleri kabul edip, acizce hiçtir olup gitti 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek Oyunculu Draft, Kariyer Modu, Squad Battles ve Rivals arasında dağlar kadar fark var. Onu oyun oynarken hissediyorum zaten.
Futbol manyağı biri olduğum için seneye de devam ederim herhalde 😂 Fakat hiç belli olmaz, Gran Tourismo 7 ve Call of Duty de oynayabilirim. Call of Duty için PS5 ile uyumlu klavye+mouse da var nasılsa 😊
Speed boost-trivela tutorial videolarını izleyin vuruş açılarına bakın. Sb acemi de yapay zeka baskı yapmadığı için daha rahat yaparsınız daha sonra tabii online da yapmak zorlar. Hazır hissettiğinizde onlineda da yaptığınızı görürsünüz, zamanla oluyor denemeye devam edin derim.
Sb’de yapabildiğim hiçbi şeyi onlineda yapamıyorum. Onlinede rakipler öyle bir defans yapıyor ki ekstra herhangi bir tuşa basmaya vaktin bile olmuyor. Yok açıyı ayarlayayım da l2ye basayım da şuta basayım da bi de yeşil şut olsun hey yavrum hey. 30 msle oynuyorum ona rağmen bu anlattıklarım tabii iyi oyuncu da değilim ama çok kötü olduğumu da düşünmüyorum. Bu tarz mekanikleri yapabilmek zaten sizi öne geçiriyor maçta. Öyle maçlar oluyor ki bazen yemin billah adamın yarı sahasında 3 tane pas bile yapamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
herşeyi yaptıgını düşünüyosun lakin yinede açık verip bianda gol yiyosun kendi kontrolunuzden cıktıgınıda hissettiriyor bazen 5 de 5 divde bile yapıyosun 7de 7 de yapysn derken bianda herşey tersine dönüyor ve bunun olacağını sana hissettiriyor aklımdaki kadromu kurarım eksik olan bölgelere şu transferii yaparız daha farklı olur belki benim zaafımdır diyosun oyuncunu alıyosun yine 5de 5 ler maçların kolaylaşması derken yine tersine dönüyor döngü gibi tekrar tekrar ... açıkcası bizi iyi uyutuyolar sırf futbola olan düşkünlügümüzden dolayı bizde bunun farkında olarak oynamaya devam ediyoruz , kollar %50 bizim elimizde %50de oyunun elinde istediginde olaya el atması aşırı fazla .
-
Bir haftadır naptılarsa oyuna sürekli 3-0dan 4-1den maç vermeye başladım. Sanki 3-4 golü atabilen ben değilmişm gibi bir anda rakip devleşiyor dediğiniz gibi çaresiz hale sokuyor oyun bizi çat çut geliyor rakip mne geçiyor ve finish
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu dedigini ben de bu hafta cok yasadim. Ozelikle persembe ve cuma gunu nerdeyse 20 macin 15inde one gecip sonra ya verdim ya berabere bitti. 3-1den 3-4'ler, 4-1'den 4-4'ler cok sik yasandi. Gol atiyorum santrayla rakip de karsilik veriyor, 6-5 5-5 biten maclarim da oldu cok
ekstra olarak biz türkiyede oynayanlar ise fps sorunuyla zaten karsımızdakilerle eşit değiliz
-
Neredeyse 1 gün boyunca PS'ye erişim sağlayamadık ve EA FC 25 oynayamadık. Sony, Plus üyeliklerinin süresini 5 gün uzatmış. EA FC 25 için FP de verselerdi bari 😂
wl uzadı mı?
-
-
-
Kalan 800 k coinimi diğer hesabıma tek seferde taşıyabileceğim ucuza alıp satılacak bir kart söyler misiniz?
İkonlara bak xavi falan olabilir.
-
Rui Costa ile yapabilirsin
TOTY Reiten ve Palmer sattım. İki kartı da aşırı beğendim, yapay zekası gerçekten iyi kartlar. 1 haftada bana ettirdikleri zarar ise 500k. Zararında karında değilim ama oyunun en iyi kartları bile 1 haftada yerle bir oluyorsa zaten kimse artık sevdiği oyuncuyla oynuyor diye bir şey kalmamıştır. Daha iyi kartlar gelmemişken, daha iyi playstyle gelmemişken marketi vura vura bu hale getirdiler.
Satılamaz yapa yapa oyunda hiçbir şeyin değeri kalmadı artık. Zaten millete bir şey de vermiyor ki oyun coins kasalım.
Ben de artık full satılamaz kadro ile işte girerim maç atar çıkarım Kingdom Come 2 sarınca zaten Fifa'ya da zaman kalmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Şubat 2025; 19:2:55 > -
Çok sadistçe bir olay. Konsollarda oluyormuş.
x (formerly twitter)Nick (@NickRTFM) on Xhttps://x.com/NickRTFM/status/1888282459554328704?t=v20z1rvNYA6K5wNhBeWiBQ&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X