önce kardeşimi 1 gram cigara yüzünden 8 yıl hapse mahrum bırakıldı onu salsanız daha makbule geçerdi tşkrler |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9108. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Rivals'te Div7'ye sıkışıp kaldım. 1 galibiyet, 1 yenilgi alıyorum sürekli. Şu defans hattının boşluk vermesini bir türlü önleyemedim. Ayrıca pas şiddeti ve yönü hâlâ istediğim gibi olmuyor. Kaç tane karşı karşıya pozisyona girecekken sırf bu pas sorunu nedeniyle alakasız adamlara pas gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
forum yönetiminde büyük problem var. adamı 4 kere şikayet ettim her seferinde mesajı silinip, başka işlem yapmadılar.
raporlama kısmına yazıyorum botlar mı bakıyor bu raporlara diye. üstlerine alınmıyorlar bile.
inşallah buradan birisi referansı olmayan adama parayı yollar kazığa oturur da, sorumlusu bunlar olur.
gerçekten ben bu kadar salaklığa gelemiyorum.
bu yazdığımdan dolayı da beni banlarlar şimdi.
yukarıda coin satışı yasak yazdığı halde geliyor yazıyor. kimsenin bir tarafında değil..
2-3 gün içinde aynı ihlali 5 kere yapan adamı uzaklaştırma gereksiniminde bile bulunmuyorlar.
yazık valla ele ayağa düşürdünüz forumları.
-
Şu oyunda en zorlandığım tipler topu bir türlü alamadığım adamlar. Bazıları öyle bir defans yapıyor ki hile gibi resmen adamın ceza sahasına girmeyi bırak yarı sahasına giremiyorum öyle bir baskı var ki üzerime anlatamam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki hocam sen top sürerken arkadan ayakta müdahale ile topu kaptıkları da oluyor mu?
-
Mbappe yapan arkadaşlar
Yapılır mı ☺️☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
😆 olmaz mı rakibin defans örümcek gibi. Oyunu herkes eleştiriyor ama on binlerce insan hala oynuyor sanırım. Squad battlesta en dandik dönemde bile seçkin 1 26-27k arası bi puanda kapatacak haftayı.
Açıkçası hiçbir rakipte görmedim bu mbappeyi. Gold mbappe daha çok karşıma geldi. Sana şöyle diyeyim azılı bir mbappe hayranıyım ve yapmadım bu kartı :)
Ben de çok kolay gol yiyorum çok da gol atıyorum. 433(4) oynuyorum. Hee maç 6+ gol ile bitiyor. 2 CDM dönsem de göbek sürekli boş. Vieira zaman zaman boyundan dolayı top kesiyor ama Sissokko’dan aşırı faekı yok. Toty zamanı bol fodder var diye yaptım ama geçen seneki Vieira yok. Ya da 1 cdm 2 cmli orta saha anca toplar göbeği. Denemek lazım da Palmer’dan aşırı memnunum.
Div 2-1 kimse defans yapamıyor bence şu an. Bu sene defans AI tamamen seçmece. Hiçbir sabiti yok oyunun. İyiyim diyemiyorsun. Sadece R2 basıp koşmayı bilen adam goller atıyor. İmkansız yani ama ne diyeceksin işte hep aynı muhabbet.
Eyvallah kardeşim
Gold yeter o zaman 👊👊
Bu sene oynadığım en iyi orta saha kimmich. Çok iyi top kapıyor ve paslarıda güzel. Yanında guendouzi vardı geçen kampanya paketinden numero camavinga çıktı. Orta sahayı biraz toparladılar. Ben genelde camavingayı koşturuyorum. Diğeri işini yapıyor zaten halen varsa tavsiye ederim. Server kötü olduğu zaman yapacak bir sey yok zaten kimi koysak patates oluyor.
Acilen güzel bir oyuncu sbcsi gelmeli ya kkg alanımdaki en düşük kart 86lıklar o da bi tane geri kalanı 87+. Bok vardı mbappeyi saçma sapan getirdiler
Benim sorun, isimden ziyade geri koşmamaları. Agresif de versem normal de versem tutucu++ bile koşmuyor. Göbek hep boş. Belki de geçen senelerdeki gibi Stoper vermek lazım cdmli taktiğe dönüp.
92 kimmich mi hocam yoksa 88 mi?
Normalde 32 olan ping, bugün 48-58 arası gidiyor, Türknet Fiber kullanıyorum aynı sorunu yaşayan var mı?
-
yeni mbappe 3-4 kere falan karşıma geldi. rakip mi iyiydi, yoksa kart mı iyi anlamadım ama etkili oldu bayağı.
bir karta, 4.6 milyon sbc maliyeti verilir mi yine de emin değilim.
-
92 kimmich ben çok memnunum. Pahalı mı diye sorarsan evet pahalı ama ben 1.2 civarı olduğu zamanlar yapmıştım.
Nakit yoksa fodder çoksa yapılır diye düşünüyorum toty yüzünden bende ikisi de kalmadı oyunun keyfinin çok düştüğünü dönemde alıp oynayarak az da olsa keyif almalık kart gibi fodder olsa yapardım ben bir tık pahalı mı evet ama muadili sbc var mı diye baktım uzun süre zor gelir
Bu hafta 25950 puan yapabildim namağlup olarak. Muhtemelen yine Seçkin 2'de haftayı kapatırım
-
26890 benim, ucundan seçkin 1 olabilir 😆
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X