1.88 boyu var, Palmer gibi biraz uzun o bölge için. Palmer TOTY'i iyi yapmışlar. yani uzun olmasına rağmen, alıyor dönüyor vuruyor. bu belki biraz kütük kalabilir, yapmadan 1-2 gün bekleyip yorumları görmekte fayda var. yapılabilir gibi duruyor şuan. teknik dribling olan versiyonu daha iyi playstyle olarak. en azından gümüş roketi var, diğerinde ne roket ne rapid var. |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9110. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bekliyelim rengim
Zidane dönemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yasak
-
-
Ne bok bi oyun oldu bu ya. Her hafta oyun tarzımı değişmem gerekiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala oyuna giriş yapamıyoruz. En azından kariyer modu oynayıp görev yapayım dedim ama oraya da çevrimdışı giriliyor. Bu sefer UT'deki görevler yapılmış sayılmayacak.
Dışarıda kuvvetli rüzgar olmasa balık avına giderdim
-
-
Neyse yaptım, en kötü fodder olur :)
Ah şöyle bir Türknet giganetim olacaktı ah olacaktı ki … 🥺😔😖
İstanbul mekana geldik 32 ms
Bu seferde serverlar DUR diyor😡😡😡😡😡
Vay benim kıymetli abim hoşgeldin sefalar getirdin evet İstanbul’da ortalama 32 ms ile oynanıyor şu anda interneti kullandığınız binanın alt yapısı nedir abi teknoloji olarak ?
GPON ☺️☺️
Turkcell alt yapısı ile Vodafone
100/20 . 200/30 vardı biraz farkla bilerek gecmedim
Millet 1000 kullanirken niye 200 e fazla vereyim.
Rogers ve foden yapmayi düşünüyorum
Foden yapanlar yorum alabilirmiyim. Finesse shot gümüş 🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 8 Şubat 2025; 13:4:39 >
Ah abim keşke Türk net olsaydı o zaman Siberin farkını hissederdin diye düşünüyorum Turkcell Vodafone Türksat bunların pek bir getirisi olmuyor anladığım kadarıyla ne kadar fiber olsalar da harbi kaliteyi Türk telekom ile Türk net veriyor fiber de abi 😔
Oturdugumuz mahalle genelde 30 daireli site cogunlugun durumuna göre düşünüyorum
Ama bildiğin gibi İstanbul konya arasi mekik dokudugum için şuan idare ediyoruz. Oglumda gecikmeden şikayetçi
Turk Telekom aklimda ama RENGİM ☺️☺️
-
Xboxtq sorun yok
Evet bir ara sınırlı bağlantı veriyordu . Şimdi baktım düzelmiş
Ms’ler oynak şu an ya xboxta
Vay abim bana Rengim demiş ,mutlu oldum be 🤲🏻🫶😁
abi siz bir ara imkanınız olursa GPON Türk telekom veya TürkNet i denemenizi tavsiye ederim
eğer nasip olur tecrübe edersiniz deneyimlerinizi de bizimle paylaşırsanız minnettar kalırım iyi hafta sonları dilerim saygılarımla🤲🏻🫶
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X