Yeniler bilmez. 15 yıl kadar önce psn komple çökmüştü. 40 gün gelmedi. Sony'e saldırı olmuştu. 40 gün kadar bekledik online oyun için. Neydi ya. Sonra psn gelince özür niyetine 1 oyun ücretsiz vermişlerdi. Hatırlamıyorum onu ama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9111. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 8 Şubat 2025; 14:1:7 > -
Doğru. Şimdi de herkese 90+icon seçim hediye eder mi diyeceğim ea ama nerede...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zenginin malını ve parasını değil canını alırsın ancak
-
Sana oradan bi 75+10* oyuncu seçimi verelim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Millet Xbox'ta çatır çatır oynuyor, biz PS'ciler ise Sezercik'in yemeğe baktığı gibi bakıyoruz
-
Rafa nasıl kral , aynı evoyu yaptık muhtemelen kullansammı 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok onda hepsi 75 çıkar.
hocam dm atmışsın ama senin dm alımların kapalı, cevap veremiyorum. buradan yazayım, düzeltirsin dm işini sonra.
sağa sophia, sola leao yapardım ben.
zidane'dan kurtulurdum.
maldini-cannavaroyu hiç bilmiyorum oynamadığım için ama bir tane tilkili fizikli stoper koyardım.
-
-
TOTY almanın maliyeti 500k oldu bana hem de 1 haftada. Daha iyi kart çıkmadığı halde değer kaybediyorlar. Satılamaz harici kadro kurmuyor artık zevk için oynayan yok.
Zamanında kapatmışım hocam, kusura bakma. Şimdi sadece arkadaşlar için açtım 😊
Tavsiye için de teşekkürler.
Hakikaten daha iyisi olmayan kartlar nasıl bu kadar hızlı düşebiliyor anlamadım.
500 k falan coin lazım.Satmak isteyen varsa alırım.yabancı siteler uygun,ona göre fiyat belirleyin😉
Direkt siteden alın o zaman ;))))))
13. saat de doldu, hâlâ tık yok. Yazıklar olsun sana eyyy Sony 🤬😅
https://status.playstation.com/
İnşallah gelmez kendi adıma bunu istiyorum. Eve gidip güzel bi dinlenip film izlerim. Açık olursa el gidiyor mutlaka 😀
Yok gelirse ben de kariyer modundaki görevi tamamlayıp birkaç maç Rivals oynamayı düşünüyorum 😁
Nöbetçi olduğum zaman sunucular çökseydi ya 😂
bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea sunucularında oturum açmış olmalısın falan filan diyorda nettede hesaptada sorun yokki sizdede aynı sorun varmı oyuna giremiyorum ps5
-
Hocam yukarıdaki mesajları hiç mi okumadın?
Dün gece 3'ten beri sunuculara erişim sağlanamıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X