Oyunu bıraktım:) ama çıkmamak istiyorum. |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8988. sayfa)
-
-
-
Beyler totye paket saklamaya başlayan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Videoda oynama falan yoksa elalem 30 coinslik paketten R9 çıkartıyor, biz ise avuç yalamaya devam x (formerly twitter)PifaPenmark (@pifapenmark_) on Xhttps://x.com/pifapenmark_/status/1872432830716014613?s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 27 Aralık 2024; 5:41:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Milyon tane paket açtık takım full sbc+evo.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi oyuncular çıkarttığım oldu. Hatta bazısı satılabilir oyunculardı. Onları para ederken satıp iyi kadro kurdum sayılır ama son zamanlarda paket şansım hiç yok denebilir. İkon SBC'sinden 1 hafta içerisinde 2 kez Gerrard (88) çıkardım. Şu anda biri kulüpte, diğeri KKG alanında. Hani paso İngilizler (Gerrard, Scholes, Lampard, Wright) geliyor da bari birisi de Ferdinand olsaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 27 Aralık 2024; 9:18:25 > -
Ana kadrom bu şekilde ama div 4 e kadar gelebildim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makelelenin evosunu yapmalısın. Rapid ve tiki taka playstaye geliyor
Maşallah hocam sevindim senin adına. Çıkacaksa senin gibi oyunu adam gibi oynayabilen yetenekli adamlara çıksın bari razıyız
-
Cruyf kiralığını aldım sbc den sonra 1 maç kalana kadar oynattım
Buton için de aynısını yaptım.
Şans mıdır bilmiyorum hep kötü ikon yükseltme yapan ben son iki pakette gelen
Cruyf ve buffon :) şimdi butra yı da yapıyorum bakalım ne olacak
Gusto'yu sattım 300.000'e.
yerine...
Porro'yu aldım 60.000'e.
Gustodan çok memnundum kendi kendime kaşındım ama hemen hemen aynı performansı vereceğini düşümüyorum.
-
Başladık paketleri toplamaya yavaş yavaş bu promo sonrası sağlam bir promo gelmez totye kadar bence ona hazırlık yapacaklar bir şey çıkacağından değil ama işte paketli girmek paketsiz girmekten daha iyidir kadroyu kurduk olağanüstü sbc gelmezse bozmadan toplamaya devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 27 Aralık 2024; 12:31:46 >
Hangi evo denk geliyor? Şu ankilere baktım Makalele seçtirmiyor
-
Dostluk maçlarını yapıcan 10 maç ve 8 galibiyet sanırım.
Orda da öyle rakipler denk geliyor ki kanser oluyorum, hiç maç kazanamıyorum:/
-
Maçın bitmesini bekle sonra karşına daha basit takım geliyor. Çıkış yapasan saymıyor onu
kötü tercih olmuş, sağ bek gusto dan sonra hiç düşünmüyorum diyebilirim
-
Zaman kısa önde basıp, agresif oyna taktiklerden.
Selamlar çığ gibi hucum geliştirmesinde Genel nico raphinha yapanları görüyorum başka önerisi olan varmı yada hangisi daha iyi başlıcamda yorumlarınız lazım :/
250k verip satılamaz oyuncu yapmak mantıksız. 1 ay sonra toth geliyor çöp olacak hepsi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X