Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8990. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
180.144
Cevap
834
Favori
6.323.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 89888989899089918992
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kartın bedava verilen Bellingham ile bir farkı yoktu hocam fodderlara biraz yazık olmuş ama sağlık olsun belki sizde ekstra fark yaratır bazı kartların da böyle acayip olayları oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt

Aynen, işte riskten de kastım buydu zaten. Leao övülmüş yukarıda mesela ama ben hiç kullanamadım ve memnun kalmadım.

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Ronaldo diye bir kart var birde onu da övüyorlar ama ben beğenmedim hiç. Pası kötü falan bide kel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assorthic -- 28 Aralık 2024; 13:22:26 >

Hocam geçen verilen bedava kartı daha iyiydi. En azından rol++ ve playstyle+ iyiydi, bu dümdüz kalas kart. Futbinde dislike rekoru kırıyor bu kart. 4 tane ikon yapılırdı o foddera.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 28 Aralık 2024; 13:22:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Bende şampiyonlar ligi kartı var onu bile kadroya koymuyorum. Tam kalas hiç bir özelliği yok. Kart savunma oynar sadece mo olarak. O bölgede de plus özelliği yok. Ballon d'or verselerdi iyidi ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 28 Aralık 2024; 13:58:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Assorthic kullanıcısına yanıt
    Ronaldo geçen rushta bizim takıma denk geldi. Seyretmeye doyamadım o nasıl koşuyor öyle ya yetişmek imkansız.

İkonlardan paso diğer İngiliz abileri/amcaları/dedeleri geliyor. İkonlu garantili paket 20 tane açtıysam Maldini, Rooney, Dalglish ve Blanc dışındakiler çöptü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 28 Aralık 2024; 14:9:53 >

Zorla sen yine de bir yerde veriyor yanlışlıkla da olsa.EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

bu kartın rezilliğinin izahı yok, lampard sbc bundan daha iyi duruyor. En azından evo alıyor. neyse ölmüşe çare yok, görüpte vazgeçen olur belki. Senin pek derdin yok hocam fp falanda çekiyordun galiba, koymaz sana.EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Leao içinde L1’e basılı tutup bekliyorsun, elini çektiğin gibi koşmaya bas uçuyor kart. Speed boost’u çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 28 Aralık 2024; 14:26:30 >

FP'ye dur dedim artık, hani oynanış çok bozulduğu için değmiyor. Eldeki coins ve oyuncularla devam artık EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

4-3-3'ün solunda Vinicius (POTM), forvette Mbappe (Gold), sağında Saka (SBC-Thunderstruck) var. Leao yedek. Batshuayi gibi sonradan giriyor oyuna EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 28 Aralık 2024; 14:30:12 >
  • Bir oyuncuya birden fazla kimya tarzi uygulayabiliyor muyuz ??

• Selamlar rapid ve tiki taka geliştirmesi hangi sekmenin altında ? Süresi bitmemiş gözüküyor geliştirmeyide kullanmadım ama bulamıyorum

• sowerteam7 kullanıcısına yanıt

Görevleri var hocam bitirince veriyor.

Görevi bitti galiba ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 28 Aralık 2024; 15:10:35 >
    Bir kontrol edebilirmisin ? İcon evosuda mı görevle

• Görevi bitti ne yazıkki aldıysan ama kozmetik bölümündedir

• sowerteam7 kullanıcısına yanıt

Hazırlık maçı görevi vardı geçen hafta o veriyordu diye hatırlıyorum. Aldıysan zaten kozmetik kısmında altlarda oluyor.

şimdi iki evo daha var onlar squad battle, rivals vs. yapılabiliyor.

• sıfırdan başlanır mı şu an ne durumda oyun ilk çıktıgında başladım sinir olup bırakmıştım geri dönülecek durumda mı ?

• Bıçağın Gölgesi kullanıcısına yanıt
    Şu an daha kötü hiç bulaşma.

• Bıçağın Gölgesi kullanıcısına yanıt
    Valla sıfır başlayanlara kıyak var sanırım gold kartlarda acayip momentum var

• 82+ X14 paketlerinden yine bir şey çıkmadı

Onu yapmıcam artık 84 üstü bir şey çıkmıyor. O değil kaşınıp ikon paketi yaptım lampard geldi. İnanılmaz dün onun sbc sini yapmıstım. Bir daha o paketi yaparsam beni bi sey yapsınlar o dereceye geldim.

• 
Sayfa: önceki 89888989899089918992
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.