< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8992. sayfa)
-
-
Hayırlı günler gencler
GPON dan dolayı 1 haftadır yoktum 😉😉😉😉😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forvet arkasına 1,5 milyona Charlton ya da 500 bine Del Piero mu alsam yoksa TOTY'e kadar Rooney (88) ile mi devam etsem, çok kararsızım.
-
Bence alma idare et 1 hafta sonra toty muhabbetine yarı fiyatına satarsın gibi geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şaka yaptım de 🤭
Eyvallah. Zaten elimde 1,78 milyon var. Bugün de Wirtz ile Van Dijk (IF) almıştım. Olmadı dediğin gibi TOTY'e kadar bekleyeyim.
-
Promo Chiesa al Toty’e kadar her türlü oynatır seni. Dalglish base ikon da çok iyi. Düşeceği kadar düştü kart zaten promoda gelen baby dalglish baya kötü.
Dalglish zaten satılamaz olarak bana geçen günlerde çıkmıştı Ama maalesef onu 4-4-2 / 4-2-4 dizilişlerine geçersem oynatabilirim. Yani bana CAM oyuncusu lazım. İleri 3'lü Vinicius (POTM), Mbappe (91) ve Saka (Thunder)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 29 Aralık 2024; 19:19:12 > -
-
Dün 82*14 den 88 dalglish atti.
Beyler markette 3 tane token veren paket varmış
Bile varmı? Bulamadimda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 29 Aralık 2024; 19:55:30 >
82+ x14 paketlerinden bugün gelenler sırasıyla: Endler, Mainoo (Kış Jokeri) ve Haaland (91)
-
Gece bu kadro ile giriyorum WL'ye. Forvette LD9 ile uçacağız. Şakasız şuana kadar kullandığım en iyi forvet, üçgen geçtiği zaman kaleciye kadar gidebilen tek kart. 10 maçta 21 gol atmışım şaka gibi.
-
Yardımcı olacak varmı? Tokenler eksikde
İkon pick veya yüksek reytingli iyi sbc oyunculari ne zaman gelecek
Bu kart gerçekten acayip hocam bitiricikte şutta harika ben üstüne bir de evoladım akşam bende bu oyuncuyla oynayacağım ileride bu tarz kartlar biraz daha iyi gelse bizim için bulunmaz kart olurdu çünkü bizim serverlar için her pozisyonda hızlı kartları kullanmak zorundayız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günaydın. Sabah sabah zararına da olsa Mbappe'yi de sattım. 2-3 hafta önce 2,6 milyona alıp 1,7 milyona sattım. 1 milyon zarar ama yapacak bir şey yok. Günlük hayattaki gibi alınan bir şey bu oyunda değerlenmiyor
TOTY'e kadar forvetlerim Daglish, Rooney ve Delap
-
Haftasonu rivals oynarken karşıma o kadar çok 90’lık CR7 geldi ki… Belediye dağıtmış; bir bize denk gelmemiş. Bana mı denk geldi bilmiyorum ama kart momentumu da acayip arkasına almış. Top bir şekilde hep önünde kalıyor.
-
Herkes aldı seni unutmuşlar
Muhtara yazdır ismini🤣
Bu arada biraz fodder aldım tots a kadar artar diye düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi degildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 30 Aralık 2024; 11:15:52 >
Div 4-5 için yazıyorum karşıma gelen her beş rakipten üçünün forvetinde Thuram veya Kean var.
Eskiden biraz daha kadro zenginliği olurdu sanki. Messi, Ronaldo, Neymar, Benzema prime dönemindeyken.
Şimdi kopyala yapıştır kadrolar var. Keşke yeni lisanslarla ikon ve kahraman çeşitlerini artırsalar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X