Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8992. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: roomonecool , Tabutta Rövaşata Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
180.137
Cevap
834
Favori
6.323.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89908991899289938994
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lampard gözüküyor orda bakalım. Nöbetçi bastım oynatıyorum. Memnunum. Ona bi playstyle gelirse iyi olur. Evet o kart çıktığında bende evolanır diye düşünmüştüm. Direk 5000 di galiba okutmuştum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı günler gencler
    GPON dan dolayı 1 haftadır yoktum 😉😉😉😉😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forvet arkasına 1,5 milyona Charlton ya da 500 bine Del Piero mu alsam yoksa TOTY'e kadar Rooney (88) ile mi devam etsem, çok kararsızım.

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Bence alma idare et 1 hafta sonra toty muhabbetine yarı fiyatına satarsın gibi geliyor.

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

Şaka yaptım de 🤭

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

Eyvallah. Zaten elimde 1,78 milyon var. Bugün de Wirtz ile Van Dijk (IF) almıştım. Olmadı dediğin gibi TOTY'e kadar bekleyeyim.

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

Promo Chiesa al Toty’e kadar her türlü oynatır seni. Dalglish base ikon da çok iyi. Düşeceği kadar düştü kart zaten promoda gelen baby dalglish baya kötü.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Dalglish zaten satılamaz olarak bana geçen günlerde çıkmıştı EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!  Ama maalesef onu 4-4-2 / 4-2-4 dizilişlerine geçersem oynatabilirim. Yani bana CAM oyuncusu lazım. İleri 3'lü Vinicius (POTM), Mbappe (91) ve Saka (Thunder)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 29 Aralık 2024; 19:19:12 >
  • TOTY Forvetlerine 3 hafta kalmış 😊

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Dün 82*14 den 88 dalglish atti.

Beyler markette 3 tane token veren paket varmış

Bile varmı? Bulamadimda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 29 Aralık 2024; 19:55:30 >
  • 82+ x14 paketlerinden bugün gelenler sırasıyla: Endler, Mainoo (Kış Jokeri) ve Haaland (91)

• Gece bu kadro ile giriyorum WL'ye. Forvette LD9 ile uçacağız. Şakasız şuana kadar kullandığım en iyi forvet, üçgen geçtiği zaman kaleciye kadar gidebilen tek kart. 10 maçta 21 gol atmışım şaka gibi.

• Yardımcı olacak varmı? Tokenler eksikde

• İkon pick veya yüksek reytingli iyi sbc oyunculari ne zaman gelecek

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Bu kart gerçekten acayip hocam bitiricikte şutta harika ben üstüne bir de evoladım akşam bende bu oyuncuyla oynayacağım ileride bu tarz kartlar biraz daha iyi gelse bizim için bulunmaz kart olurdu çünkü bizim serverlar için her pozisyonda hızlı kartları kullanmak zorundayız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günaydın. Sabah sabah zararına da olsa Mbappe'yi de sattım. 2-3 hafta önce 2,6 milyona alıp 1,7 milyona sattım. 1 milyon zarar ama yapacak bir şey yok. Günlük hayattaki gibi alınan bir şey bu oyunda değerlenmiyor EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

TOTY'e kadar forvetlerim Daglish, Rooney ve Delap EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Haftasonu rivals oynarken karşıma o kadar çok 90’lık CR7 geldi ki… Belediye dağıtmış; bir bize denk gelmemiş. Bana mı denk geldi bilmiyorum ama kart momentumu da acayip arkasına almış. Top bir şekilde hep önünde kalıyor.

• Bu kadronun hepsi satılamaz. Kadromu geliştirmek istiyorum Önerisi olan var mı bütçe 1m

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt

Herkes aldı seni unutmuşlar

Muhtara yazdır ismini🤣

Bu arada biraz fodder aldım tots a kadar artar diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 30 Aralık 2024; 11:15:52 >
  • Div 4-5 için yazıyorum karşıma gelen her beş rakipten üçünün forvetinde Thuram veya Kean var.

Eskiden biraz daha kadro zenginliği olurdu sanki. Messi, Ronaldo, Neymar, Benzema prime dönemindeyken.

Şimdi kopyala yapıştır kadrolar var. Keşke yeni lisanslarla ikon ve kahraman çeşitlerini artırsalar.

• 
Sayfa: önceki 89908991899289938994
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.