Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9007. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alprn46 , 17Scorpion Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
180.134
Cevap
834
Favori
6.323.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 90039004900590069007
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Derken dayanamadım 82 14 paketinden şöyle geldi. Bekleseydim daha iyi olurdu sanki. Çıkıyormuş.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. Umarım bir sonrakinde yüzün güler

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Pires gayet iyi ya aslinda. Gold finess cok farkediyor, mesafe tanimaksizin catala takabiliyorsun. Ben cok memnunum sahsen Pires'i 4213te playmaker oynatmaktan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Isstanbul kullanıcısına yanıt
    Bütün kartlar yarın akşam paketlere girecek. 4 gün boyunca kalacak yarın epey bir özel kart olacak yani paketlerde. Ben paket biriktirmeye sevmediğim için tamamını açmaya çalışacağım yarın, bütün altınlarıda player pick'e vereceğim vakit bulabilirsem.

Büyük Sbc olmadığı için kulüp ağzına kadar doldu keşke Desailly yapsaymışım. POTM olarakda Salah yerine Isak seçilmiş ne alakaysa.

Balde fullback ++ oynuyorsa efsane bir kart olmuş. Theo hayvan gibi kart ama rolü yok.

Bu yıl oyun o kadar zor geldiki Div 1 de ödül yükseltmelerini alana kadar canım çıkıyor. Bedava Mbappe verilen hafta hariç 13 win alamadım hiç weekend league'de de. Toty'e kadar satılabilir Mbappe tutuyorum sadece 2.4 milyona almıştım epey düşmüş satmanın anlamı kalmamış artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

üstadım oyun bana bakır kabloları döşüyor. gold atıyor sürekli, promo yok

ikon paketlerinden de crespo, rikelme ve gattuso geldi

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var. Maç başında ping değerlerimi 38 40 ama maç başladıktan sonra yukarıda devamlı kırmızı işaret alıyorum ve inanılmaz takılıyor çok zor oynuyorum.

• wolkytur kullanıcısına yanıt
    Bence bir dahaki sefer sabah oynamayı deneyin. Sanırım akşam vakti hem promo geldiği için hemde Avrupa'da prime time olduğu için bizim gibi uzaktaki yerlerde serverlar kaldırmıyor. Bugün sabah oynadım biraz rivals herhangi bir sorun yoktu ama akşam 1 oyun girdim oynanacak gibi değil tamamen server yoğunluğuyla ilgili diye düşünüyorum.

• Ping sorunu büyük problem ama SB oynarken oyundan atıyor sürekli ve çökme raporu gönder diyor bunu bir türlü çözemedim.

Korkarak giriyorum her maça yine çökecek diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • buckminsterstomarti kullanıcısına yanıt
    Pires belki dediğin gibi iyidir ancak Van Persie nickli arkadaşımızı memnun edecek derecede bir kart değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muroekc M kullanıcısına yanıt
    Hiçbir SBC'yi coin harcayarak yapmayın. İçinden çok değerli bir kart çekseniz bile beğenmezseniz anca başka bir SBC'ye basarsınız çöp olur. 100k falan aman hocam...

Mesela Matthaus çeksem ikondan hayatta oynatacağım bir kart değil beli dönmüyor benim için fodder.

Coinle alın deneyin beğenmezseniz satarsınız.

• İnform oyuncular zam yemiş daha yükselir mi?

• FUT 25 e başlamayı düşünüyorum sıfır bilgiye sahibim.

şunu izle şu yöntemi yap şöyle yap dediğiniz şeyler var mı oyuna sıfırdan başlamak çok karışık geliyor çok detaylı geliyor

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

Buradaki herkesin ilk tavsiyesi “aman hiç bulaşma” olur 😀 .

Ama başlayacaksanız da gözünüz hiç korkmasın. Uzaktan bakınca biraz karışık görünüyor. Ancak öyle değil. Burada yazmak yerine tecrübe etmek gerekiyor başlangıçta. Bazı hatalar elbette yapacaksınız. Yanlış oyuncuya yanlış kimya kartı basma, defans yapamama, ucuzdan kart satmak, pahalıya kart almak, alınan karttan zarar etmek, gerçek hayatta çok iyi olan bir futbolcunun bu oyundaki etkisinin sıfır olduğunu anlamak gibi gibi 😀 …

Bu 5-6 aylık zaman ısınma ve alışma yılınız olur. YouTube’da ( Emre Kayır, futkoc , doktorfut gibi ) fazlaca içerik mevcut. Onları da izleyerek bir sonraki seneye bir çok şeyi oturtmuş olursunuz.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt

Mükemmel cevap ve ilgin için çok teşekkür ederim.

Cod BO6 oynuyorum. FUT sadece sıkıldığımda girip birşeyler yapmak istiyorum arşa çıkayım dibi göreyim gibi bir amacım yok cahil kalmak istemiyorum EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• 
Sayfa: önceki 90039004900590069007
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.