Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9006. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tamehliyetsiz , tamehliyetsiz , ismailzumbul Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
180.113
Cevap
835
Favori
6.322.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 90029003900490059006
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bende uydunette bu yıl geçen yıllarda olmadığı kadar problem yaşıyorum çözüm öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Neye kızdınız, anlayamadım gerçekten ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı ile ilgili tavsiye isterim bende

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kablonet bağlantım birden harika oldu, 40-35 ms göreceğim aklıma gelmedi

Bir de wl de nasıl olacak bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt
    Benimde uydunet 100 mbps akşam 20-24 arası ms düşük gözüksede dehşet takılıyor oyun bende. Öyle böyle değil bildiğiniz donup donup ilerliyor 10 gündür.

Akşama kadar oynanabilir seviyede olsada geçen yıl bağlantı daha iyiydi problem uydunet gibi geliyor bana.

Bu arada yeşil trivela-finesse vurmadan ya da tekte l1 üçgen zorlamadan div 1'de galibiyet alamıyorum. Yıllardır div 1 de oynardım kendi oyun tarzımla bu yıl yapay zeka savunması ara pasları geçirmiyor. Switch atmayı bilenlerde l1 üçgen yemiyor maçlar 0-0, 1-1, 2-1 bitiyor kim denk getirirse bağımlılık olmasa oynanmaz.

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Yapmaya değer mi sizce ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Night Eagle kullanıcısına yanıt

Bence suan oynatmak icin degmez. Cunku butun kanalarin 90+ pace oldugunu dusunursek ve yeni guncellemeyle pace farki artik gercekten etkili olacaginndan. Yavas kalir diye dusunuyorum.

• Night Eagle kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe, Gs gibi özel takımlar kurmuyorsanız evolara asla coin harcamayın. Her gelen sbc, özel kart bu evolardan daha iyi olacak ve satılamaz paketlerle bedavaya elde edebileceksiniz.

Bende Arda Güler'in çok iyi bir evosu var. Attacking Avalanche 2 gelmesini bekliyorum Arda'yla oynamak istediğim için ama Kounde falan gibi özel kartları gelmiş, gelecek adamlara evo yapmanın hiçbir mantığı yok.

www.futbin.com
    Arda Güler Evolution 2 EA FC 25 - 85 - Rating and Price | FUTBIN
    https://www.futbin.com/25/player/38422_28_27/arda-guler

Şu karta attacking avalanche 2 gelirse yaparım Arda'nın özel bir kartı olmayacağı için ama diğer şeyler gereksiz.

Guendouzi SBC'si bütün number 8 evolarından daha iyi mesela fazlasıyla da ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alprn46

Fenerbahçe, Gs gibi özel takımlar kurmuyorsanız evolara asla coin harcamayın. Her gelen sbc, özel kart bu evolardan daha iyi olacak ve satılamaz paketlerle bedavaya elde edebileceksiniz.

Bende Arda Güler'in çok iyi bir evosu var. Attacking Avalanche 2 gelmesini bekliyorum Arda'yla oynamak istediğim için ama Kounde falan gibi özel kartları gelmiş, gelecek adamlara evo yapmanın hiçbir mantığı yok.

https://www.futbin.com/25/player/38422_28_27/arda-guler

Şu karta attacking avalanche 2 gelirse yaparım Arda'nın özel bir kartı olmayacağı için ama diğer şeyler gereksiz.

Guendouzi SBC'si bütün number 8 evolarından daha iyi mesela fazlasıyla da ucuz.
    Arda nın bu evosu bende de var. Bu gün risk alıp baskıya dayanıklı+ bastın kendisine :) son güne kadar bekledim hala uygun bir evo gelmedi ama geldiğinde canavara dönecek. Plase şıtları ve dinamizmi harika

Ayrıca bence de bir evo geliyorsa eş değer bir kart da mutlaka geliyor o yüzden sevdiğim kartların mevkisini değiştiren evoları göz ardı etmemeye çalışıyorum. Capdevilla mesela her şeyi yeşilleniyor diye 8 numara ya koymayı düşünüyorum. Sol bekde mendy vs den daha verimli diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assorthic -- 9 Ocak 2025; 16:50:6 >

• josrdr kullanıcısına yanıt

@josrdr Üstadım merhabalar geç yazdığım için kusura bakmayın şimdi fırsat bulabildim

sizin adınıza sevindim yanlış hatırlamıyorsam daha önceki sohbetlerimizde zaten sizin yaşadığınız yerdeki altyapı çok iyiydi siz kablo netin bakır kablolu olan televizyon internetini sıkıntısız şekilde kullanan nadir kullanıcılardansınız

Gecikmenizin düşmesini sebebini benim tahminim İp blogunuz değişmiştir hocam Yurtdışına çıkışınız Ankara Erzincan taraflarından değilde belki de İstanbul’a yakın çıkıştan veriliyor olabilir

Çünkü kablonetle ilgili aklıma başka bir durum gelmiyor bakır anten kablosuyla internet verdikleri için

Gecikme süresini IP havuzu etkiliyor en son çıkış yaptığı şehirle alakalı olarak

@Alprn46

@Assorthic

Arkadaşlar sizlerde anladığım kadarıyla Uydunet bakır kabloyla internet alıyorsunuz kağıt üzerinde vadedilen hızı veriyorlar ama online oyunlarda siyahla beyaz kadar fark oluyor hatta alperen 46 arkadaşın yaşadığı takılma problemini ve daha fazlasını ben uyudunetle yaşıyordum

bizim yerleşim yerinde altyapı çok kötü ve çok büyük bir kablo problemi olmuştu bir haftaya yakın büyük çapta tamir yapılmıştı sonrasında benim modem arayüzünden baktığımda düzeltilemeyecek hatalar milyonları buluyordu her veri akışında her online oyuna girdiğimde kablodaki hasarlardan dolayı milisaniyelik hız iletme problemleri olduğu için normal internet kullanımında sıkıntı yaşamazken online oyunlarda sizin yaşadığınız bağlantı problemlerini yaşıyordum ben de daha fazla dayanamadan en fazla iki ay dayanabildim cayma bedelini verip kurtuldum

(sizlerde modeminizin arayüzünden hata tablolarına bakıp ne kadar hata aldığınızı görebilirsiniz eğer benimki gibi milyonlarca hata varsa sizin de alt yapı kablonuzda sıkıntı vardır ama bunu hiçbir şekilde düzeltmazlar biz size vaad ettiğimiz hızı veriyoruz gerisi bizi ilgilendirmez derler )

benim kendi bakış açım şu uydu net bakır internet sadece yüksek hızlı dosya indirmek ya da günlük internet kullanımı için idealdir ama online oyun için kesinlikle tercih edilmez hem altyapı sıkıntısından dolayı

Hem de Superonline ve Türksatın yurtdışı çıkışları Türk telekom ve Türk nete göre çok daha katı filitreli ve bir çok kontrole takıldığı için veri kaybı yaşanıyor

gecikme hakkında bir de şunu diyebilirim

bizim Başakşehir’deki evde hem Superonline hem de Türk telekom fiber altyapı var ikisinde de 100 Mb hız fiber olarak alınabilirken

hızlar ve internet teknolojisi aynı olmasına rağmen online oyunlarda superonline kullanırken 50’nin aşağısını görmüyordum Türk Telekomda ortalama 32 gecikme alıyordum

hatta geçen Superonlineın satış personeline sormuştum niye böyle oluyor diye Superonline yurtdışı çıkışlarında çok filitreleme yapıyor bir çok kontrole takıldığı için online oyunlarda bu tarz sıkıntılar yaşanıyor dedi bunun çözümü maalesef ki yok

hatta donanım haberde bununla ilgili bir konu vardı Superonline kullanıcıları bu yaşanılan gecikmeleri teknik olarak da anlatıyorlardı oradan da bakabilirsiniz

bakır kabloyla Online oyun kişinin yaşadığı yerdeki altyapı kalitesi ile doğru orantılı bu iş tamamen kısmet işi

Çünkü fiber kabloyla veri aktarımı ışık ile yapıldığı için herhangi bir Çevresel faktör yağmur parazit oluşumu olmuyor fiber internette oluşalıcek tek şey bir hasar alıp kablonun kopması onun haricinde veri kaybı kesintisiz olduğu için online oyunlarda sorun en aza iniyor

kablonet bakır kabloyla internet kullanımında Online oyun oynanmıyor

hm kabloda sorun varsa bahsettiğimiz kabloların toplam uzunluğu yüzlerce metreyi buluyor bu yüzlerce metre kablonun farklı farklı yerlerindeki parazitlenmeler hasarlar anlık veri akışını etkiliyor ve buna ekstra olarakta firmanın kendi uyguladığı kısıtlamalar yurtdışı filtrelemeleri derken sıkıntı daha çok artıyor ve yaşadığınız bu takılma problemleri anormal dışı kontrol edememe problemleri meydana geliyor

bulunduğunuz yerde fiber internet altyapısı varsa şayet hem Türksattan hem de Superonlinedan online oyun oynanıyorsa eğer uzak durulmalı Türk telekom ve Türk net bu tarz kısıtlamalara gitmiyor o yüzden de daha sağlıklı rekabet ediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İcon sbc görevinden geldi 3 senedir hiç oyuncu çıkaramadım, bu sene güldü yüzüme alırım bi h.o

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• R.Karaeski kullanıcısına yanıt

vay vay vay, hayirli olsun. Ilk golu attiginda rakibin oyundan cikma olasiligi %60EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• ps4 de secondary yontemi yapip sec hesaptaki fifayı kendi hesabımda kullanabiliyordum, aynisi ps5de gecerli degil mi? bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylı mesajınız için çok teşekkürler hocam. Açıkçası bu konuda teknik bilgim sıfır. Ankara Çankaya'da çok merkezi bir yerde yaşıyorum ama eski bir yerleşme olduğu için kablolar belki 20-30 yıllıktır. Mesela 1000 mbps internet kullanabilirsiniz diye sticker yapıştırmışlardı ama aslında o altyapıda yokmuş. Teledünya + 100 mbps hızı düşmeyen internet 300 lira diye devam ediyorum açıkçası ama düzeltemezsem değişecek gibi.

@Assorthic Hocam Avalanche 2 sızdırılmış Tiki taka+Rapid veremediğim için çok üzülüyorum. 7 playstyle şartı varmış bizimkisi 8 maalesef. Tiki taka+Rapid+Trickster+Finesse plus falan derken Neymar olacaktı. Dribblingi ve pasları muazzam tiki-taka ve rapid (Quick step) eksik kalacak ama olsun yinede çok keyifli kart.

• 
Sayfa: önceki 90029003900490059006
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.