Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9002. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: okanerdan , buraqka , xprofessorx , Fatic Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
180.936
Cevap
833
Favori
6.341.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 90009001900290039004
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkon yükseltme yaptım. Van persi 88 çıktı. Seva yapsam daha iyiydi. Bu sene yaptığım ikonlarda klose, makelele, puyol çıktı daha da paket yapmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda ZgocBrayt'ın yayınını izliyorum. Millet adama paketini açtırıyor. Şimdilik en iyi Carlos Alberto, Pele, Bale, Ronaldinho çıktı.

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

O zaman efsaneyi analım :

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!aktif haberyoutube
    NTV sunucusu Mutlu Ulusoy, Bayern Münih'ten Manchester United'a transfer olan Bastian Schweinsteiger'in adını bir türlü söyleyemedi
    https://www.youtube.com/watch?si=CtDFdHK2e-0cfBDU&v=p8Bl8QM9gN8&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt

Efsane değil gazoz geldi zaten EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Father Gascoigne kullanıcısına yanıt
    saat 9 gibi sıkıntı yaşamaya başlıyorum ms girerken 30-50 girince oyun oynanmıyor 1 haftaya kadar bişry yoktu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardesime ikon SBC den Cruyff cikmis, 442 oynadigi icin MO oynamiyor diye uzuluyor. Kiminin ruyasi, kimi de begenmiyor iste boyle

Banada Moore ile Wright atti adi oyun EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • GkhnFB kullanıcısına yanıt

Ben de 4-3-3 (4) ile oynuyorum. MOO'ya çok yakışırdı EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!  Hayırlı olsun EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Acaba başka bir şey mi dileseydim 😂😂😂 80+ paketten geldi, MOO'da akşam denerim 😁

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160395716

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 6 Ocak 2025; 12:49:11 >

hayirli olsun, nerden cikti

Teşekkürler. Şu günlük 20 tane hakkımızın olduğu 80+ Duble Yükseltme paketinden hocam yani SBC'den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 6 Ocak 2025; 13:1:12 >

Gaza gelip 20 defa yaptim, en iyi attigi 88 Rudiger. Sonuncuda boyle bir sey atti kim bu dayi?EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 6 Ocak 2025; 13:44:50 >

David De Gea hayırlı olsun EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

3 gündür yapıyorum 20 tane paketi, dün james rodriguez attı.

kimyalanmıyor, iki maç kenardan soktum driblingi falan iyi değildi.

ismine 250k etiket yazmışlar ama ederi 50k bile değil.

roket leao'nun uçması lazım, güzel duruyor kart hayırlı olsun.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Eyvallah, sağ olasın. Bu yıl Leao'dan 2'si Centurio, 1'i Futnumero olmak üzere 3.kez çıkarttım. Akşamki 2 ikon faciasından sonra iyi oldu EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• bu championsda bi yeniyorum bi yeniliyorum sırayla ben anlamadım ilginç bir oyun :D sanki biz oynamıyoruzda oyun oynuyor gibi :Dd

• champ. hangi gunler hangi saatte baslıyor, kac gun sureli kac maç var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxite -- 6 Ocak 2025; 15:28:1 >
  • Paketleri TOTY için saklamak mantıklı mı bu kkg den gelen 82x14, 83x10 tarzı paketleri.

• KADIERO kullanıcısına yanıt
    5-2 gidiyorum şu an akşam vakit olmadığından mecbur saat 7-8 gibi oynarım. Büyük ihtimal şu an 5 win üstüne 2 win atıp kalan maçları yenilirim gibi geliyor. Bizim senaryo böyle işliyor.

• Bu akşam TSİ 21:00'deki Twitch/YouTube yayınını izlemeyi unutmayın arkadaşlar 😅

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 6 Ocak 2025; 18:32:35 >

• Toty oylaması başladı benim için toty kadro

Kaleci: Emiliano Martinez

Defans: Rudiger, Van Dijk

Bekler: Di marco, Carvajal

Orta Saha: Rodri, Palmer, Bellingham

Forvet: Vini JR, Mbappe, Salah

Oyları vermeyi unutmayın beyler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 90009001900290039004
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.