İkon yükseltme yaptım. Van persi 88 çıktı. Seva yapsam daha iyiydi. Bu sene yaptığım ikonlarda klose, makelele, puyol çıktı daha da paket yapmam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9002. sayfa)
-
-
Şu anda ZgocBrayt'ın yayınını izliyorum. Millet adama paketini açtırıyor. Şimdilik en iyi Carlos Alberto, Pele, Bale, Ronaldinho çıktı.
-
O zaman efsaneyi analım :
aktif haberyoutubeNTV sunucusu Mutlu Ulusoy, Bayern Münih'ten Manchester United'a transfer olan Bastian Schweinsteiger'in adını bir türlü söyleyemedihttps://www.youtube.com/watch?si=CtDFdHK2e-0cfBDU&v=p8Bl8QM9gN8&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsane değil gazoz geldi zaten
-
saat 9 gibi sıkıntı yaşamaya başlıyorum ms girerken 30-50 girince oyun oynanmıyor 1 haftaya kadar bişry yoktu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardesime ikon SBC den Cruyff cikmis, 442 oynadigi icin MO oynamiyor diye uzuluyor. Kiminin ruyasi, kimi de begenmiyor iste boyle
Banada Moore ile Wright atti adi oyun
-
Ben de 4-3-3 (4) ile oynuyorum. MOO'ya çok yakışırdı Hayırlı olsun
-
Acaba başka bir şey mi dileseydim 😂😂😂 80+ paketten geldi, MOO'da akşam denerim 😁
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160395716
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 6 Ocak 2025; 12:49:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hayirli olsun, nerden cikti
-
Teşekkürler. Şu günlük 20 tane hakkımızın olduğu 80+ Duble Yükseltme paketinden hocam yani SBC'den.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 6 Ocak 2025; 13:1:12 > -
Gaza gelip 20 defa yaptim, en iyi attigi 88 Rudiger. Sonuncuda boyle bir sey atti kim bu dayi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 6 Ocak 2025; 13:44:50 > -
David De Gea hayırlı olsun
-
3 gündür yapıyorum 20 tane paketi, dün james rodriguez attı.
kimyalanmıyor, iki maç kenardan soktum driblingi falan iyi değildi.
ismine 250k etiket yazmışlar ama ederi 50k bile değil.
roket leao'nun uçması lazım, güzel duruyor kart hayırlı olsun.
-
Eyvallah, sağ olasın. Bu yıl Leao'dan 2'si Centurio, 1'i Futnumero olmak üzere 3.kez çıkarttım. Akşamki 2 ikon faciasından sonra iyi oldu
-
bu championsda bi yeniyorum bi yeniliyorum sırayla ben anlamadım ilginç bir oyun :D sanki biz oynamıyoruzda oyun oynuyor gibi :Dd
-
champ. hangi gunler hangi saatte baslıyor, kac gun sureli kac maç var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxite -- 6 Ocak 2025; 15:28:1 > -
Paketleri TOTY için saklamak mantıklı mı bu kkg den gelen 82x14, 83x10 tarzı paketleri.
-
5-2 gidiyorum şu an akşam vakit olmadığından mecbur saat 7-8 gibi oynarım. Büyük ihtimal şu an 5 win üstüne 2 win atıp kalan maçları yenilirim gibi geliyor. Bizim senaryo böyle işliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Toty oylaması başladı benim için toty kadro
Kaleci: Emiliano Martinez
Defans: Rudiger, Van Dijk
Bekler: Di marco, Carvajal
Orta Saha: Rodri, Palmer, Bellingham
Forvet: Vini JR, Mbappe, Salah
Oyları vermeyi unutmayın beyler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X