Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9000. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lion Tamer , Kadirizm_TR Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180.092
Cevap
834
Favori
6.321.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 89988999900090019002
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Pedro neto nasıl sizce yapmaya değer mi
  • Ohh bugün de bedava 94 Haaland dağıtmışlar. Bu sene kaçıncı…

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Verse ne olur valla deli gibi gecikme var şu saatte. Kasıyorda kasıyor. Biz işten geldik daha zevkiyle 3 maç atamadık. Bu insanlar 10 maçı ne ara tamamlıyor valla. İyice sinir bozucu oldu.
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Bizde şans yok yaaa,bug haberini görünce yapmaya başladık ama EA el atmıştı bile
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    El attığını nereden biliyoruz
  • klaiber evosunu if lacroix'e yapacağım çok iyi oluyor.

trackstar van de ven üzerinde de çok iyi.

bence stoper için en iyi seçenek bunlar. sol bek için winter back 2 ve klaiber'i sırayla basınca mendy ve udogie çok iyi oluyor.

bence en op playstyle bu sene kanca, her yere ayak sokuyorlar. sene başı hatırlayın varane nasıl oynuyordu.

defansta her kartta gümüş bile olsa bulunmalı.

başta hiç beğenmediğim konate +2 ve gümüş kanca alınca, her ayağını uzattığını almaya başladı.

bence çer çöp kartlara harcamayın bu evoyu, çok meta kartlarınız olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 4 Ocak 2025; 7:8:50 >

• Assorthic kullanıcısına yanıt
    Yazmış düzelti diye.Hatta alanlara bile telafi paket verilcekmiş
  • arkadaşlar gavi yada makelele yapılır mı

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Makalele yaptım ben eskiden de severdim ama bu sene hiç iyi gelmedi bana ağır kalıyor top kazanma oranı düşük kısaca ben sevemedim
    Ben bütün gece açmak için 10 rivals 10 sb yaştım gelen aşağıdaki abla.

Haaland çok beğenmiyorum oyunda zaten ama bu nedir abi ya. Kış garantili değilmiydi zaten bu ne alaka oldu anlamadım
  • telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Dostum sen SBC yapmadan önce futbin de bi kontrol et istersen insanlarım verdiği puanı. Belli ki seçemiyorsun bu sbc işini :) Bellinghamdan sonra korktum senden
    Maalesef geç kaldık yaa,atı alan geçti gitti.bende görevi yapıyordum ama açıklamayı görünce bıraktım.

Ben Bellingham'dan memnunum. Belki onun yerine 4 tane İkon da yapılabilirdi ama ikonlardan İngilizler yakamı bırakmadığı için pek şansım yoktu. 90+ ikon gelmediği müddetçe ikon SBC yapmam mesela

Biz mi geç kaldık bu insanlar nasıl bu kadar hızlı bu puanı topladı hayret ediyorum.

Stoper olan haaland gelse üzülürdüm de forvette çok aşırı kalas
    Çok fazla adam geliyor zaten. Bunaldım çok üst düzey kartlar bize gelmiyor orası ayrı ama şu an 5 tane sevdiğim kadro çıkartıp oynayacak kadar adam var. Haaland sevmiyorum açıkcası çok koymadı.
  • Bu oyunda üst üste iki kez (Satılabilir ve satılamaz olarak) Leao (Centurion) çıkarmıştım. Keşke bir hakkımı NumeroFUT'ta kullanabilseydim EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Kartlarınızı açmayın diye promo yapmışlar bence. Normalde her şey zamanında güzel diyip açardım ama bu promo kart açmayacağım.

Neto yeterde artar bile harika olmuş plase olanı. Diğerini kimse almaz diye düşünüyorum
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160378004 merhabalar telefondan yapmış olduğum sonuçlar böyle
    Müşteri Temsilcisi ile görüştüğümde modem değerlerinde hiç bi sıkıntı olmadığı söyledi bu maça girerken ping değerinde oynamalar olmuyor ama maç içinde oynayamıyorum o derece 1 haftadır olan bi sorun bu durum ea serverlerında mı bi sıkıntı var geçen sene fc 24 oynarken hiç sıkıntı yoktu 1 hafta öncesine kadar fc 25de de sıkıntı yoktu. Ps5 Lan ile bağlı modem arayüzünden bişeyler mi yapmam lazım EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• Yemin ediyorum oyunu bırakırsam bu rush modunda ki hastalar yüzünden lan olum düzgün oynasanıza ya hepsi ayrı troll hepsi manyak ettiler bugün beni
  • Arkadaşlar 250klık geliştirme bitti mi bende mi çıkmıyor daha bugün baktım kalan süre 7 gün diyordu
  • 
Sayfa: önceki 89988999900090019002
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.