|
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9001. sayfa)
-
-
Oyunu oynarken sandelye,koltuk veya vücut pozisyon nunuz nedir? ,. attığınız paslarda yada gol vuruslarinda refleksleri uz veya istem dışı ayak kasilmalarniz varmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 5 Ocak 2025; 3:58:12 > -
Hocam sinirden yapıyor haliyle. Bel ağrısına kadar gitti bende. Dişler falan sıkılıyodur fark etmiyoruz. Bu oyun toptan zarar insana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 5 Ocak 2025; 12:25:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rasit82
Hocam sinirden yapıyor haliyle. Bel ağrısına kadar gitti bende. Dişler falan sıkılıyodur fark etmiyoruz. Bu oyun toptan zarar insana.Bu oyundan kurtulmak isteniyorsa konsolu tamamen satmak lazım çünkü konsolda başka oyun oynansa bile ister istemez bünye futbol oynamak istiyor KONAMI yüzünden de FIFA'ya mahkum kaldık maalesef. Pazarda liderken geriye düştüler.
-
Hocam ben coin satmasam asla oynamam. İhtiyacın mı var dersen aslında yok. Mayısta biletimi aldım taylanda gidiyorum. Otel parasınıda çıkartırız o zamana. Free holiday işte napıcan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 5 Ocak 2025; 12:28:14 > -
Champions'ta ilk defa 10 galibiyet aldım, 7-8'de kalıyordum hep.
Taktik;
u##uNFC24gS
Kadrom;
-
Boşver iyi yapıyorsun. Coin'den iyi para kazanılıyor mu bari? 6,5 milyonum var. % kaç faiz getirir?
-
Wl de ilk defa 7 galibiyet aldım.verilen paket hediyelerden bir şey çıkmadı -
180 euro falan yapar herhalde sezon başı olsa güzel para yapardı. -
Aynı durum 2 sene boyunca bende de vardı. 14 senedir kablonet kullanıyorum, fifa 23’e kadar problem yoktu, 23’te başladı ilk sıkıntılar. 45 ms olmasına rağmen sanki 150 ms gibi oynuyordum, her gün aradım müşteri hizmetlerini problem yok dediler. Jitter değerim yüksek diyorum, download veya upload latency yüksek problem ondan kaynaklı diyorum anlamıyorlardı. Hatta aynı paketi, aynı interneti kullanan arkadaşımın evinde test yaptım, aynı Ping’i almamıza rağmen onda daha akıcıyken, bende hep 150-200 ms gibiydi oyun. En son geçen sene ikinci interneti bağlattım sırf fifa için, türk Telekom’da 33 ms’e kadar düştü ve gerçekten akıcıydı ama şu an Türk Telekom’da ağır hissettiriyor. Bu problemin çözümünü ne yaptıysam bulamadım. -
Sabah giriyoruz farklı , akşam farklı. Bazen bizden bazen serverdan kaynaklı. Ben genelde modeme reset atıp , playstation üzerinden ağ bağlantısını test edip giriyorum. Bir nebze daha iyi oluyor. -
Yine toty görmeden bırakıcam gibi gözüküyor. Her maç farklı bir oyun oynuyormuşum gibi hissiyat var. Bir hafta playoff geçemiyorum. 1 hafta 10 win alıyorum. Bu haftada 8 winle kapattık. Ya gerçekten marchmaking inanılmaz kötü yada oyunu bozuyorlar. Tam bir sistem buldum diyorum keyif alıyorum sonraki hafta hop en başa dönüyoruz. Hayır paket şansıda yok div2 oyuncusuyum desem ki kötü oynuyorum o da değil ortalama bir oyuncuyum -
Beyler şu rush görevlerini yapacağım birlikte girelim bu rushdaki insanlar pas özürlü 😂 -
87+ ikon SBC'si geldi diye yapayım dedim, sonuç fiyasko. Schweinsteiger ve Puyol geldi.
-
GPON internet şart üstadım Türknet 1000/1000 olmadan olmuyor İstanbul yeşilpınar Menderes tarafının her bir sokağında bu alt yapı var
bende evi sırf Türknet 1000/1000 için taşımayı düşünüyorum
-
Hiç bulaşmayalım o zaman -
iki iconu yaptım, altı veya yedi olsa onu da yaparım o kadar fodder birikmiş.
gittim brezilyalı aldım, buffon ve baresi attı.
icon kaleci lazımdı, buffon'a itiraz etmiyorum.
-
İkon pick neden gelmiyor hadi gelmiyor Cruyff gullit mbappe sbc filan gelirdi oda gelmiyor oyun zaten berbat -
İkonn yükseltme ile shevcenko ikonu yapma arasında kararsız kaldım. 89 shevcenko kullanan varsa fikir verebilir mi? Verimli mi?
-
Beyler Selam
Birkaç gündür packet lost sorunu yaşıyorum, bu sorunu yaşayan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X