Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9003. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lion Tamer , Kadirizm_TR , XaViEsTa Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
180.092
Cevap
834
Favori
6.321.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 90019002900390049005
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkondan temel buffon açmıştım çok da beğenmemiştim açıkçası

Bu sefer miyama geldi. Beğendim sanki.
    İkinci ikondan da yıldırım olan sanırım Van der sar geldi ve bunu beğendim
  • Yine dolandırıldık. Shearer. Bu gerçekten sondu.
  • 1 hafta önce saçma sapan bir ban yedim onu kaldırmaya çalışıyorum. Canlı desteğe bağlanıyorum maile yönlendiriyor destek ekibine mail attım 4 kere otomatik aynı maille olumsuz dönüş yaptı. Coin transferinden ban yedim ama ne coin aldım ne de sattım. Büyük ihtimalle oyuna gelen geliştirmeler ve SBC'lerden dolayı fiyatları yükselen ya da markette hiç bulunmayan bronz ve gümüş kartları high pricedan sattığım için ban yedim. Bu o kadar saçma salak bir durum ki oyuna ticareti koyuyorsun kartlardan vergi falan alıyorsun ama değeri artan kartı sattığımda ban atıyorsun. Her yönüyle rezil bir firma cidden.

• Leao çıktı diye çok sevindim ama MOO'da şimdilik hayal kırıklığı. 4-4-2'de Delap ile birlikte SNT'de de deneyeceğim.

• GkhnFB kullanıcısına yanıt

Şans tamamen baggio yaptım oh kafam rahat dedim Gullit verdi bir paketten :)) Paket şansın varsa iyi kartlar geliyor yoksa yok

• Toty ne zaman ?
  • Bu oyunda hiçbir pro sürekli tackle yapmazken div 3-2 deki insanlar sürekli tackle tuşu basıyor ve %100 alıyorlae topu. Hiçbir şey yapılmıyor adam penaltı menaltı umursamıyor bam güm tackle. İnanılmaz gerçekten.

Almanlarla falan baş etme şansı hiç kalmamış. Baya satılabilir paketim var umaeım toty çıkarıp şu oyunu tamamen bırakırım zaten seneye sağlam fiyattan çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 7 Ocak 2025; 0:22:7 >
  • An itibariyle irili ufaklı 250 paket ile beklemekteyim. Heralde bu sene 350 civarı paket ile toty’ye girip havamızı alırız. Geçen sene 400+ paketten 1 tane toty atmamıştı. Toty oylaması da her ne kadar yalandan bir oylama da olsa, Hakan Ç.‘un görünce bir miktar duygusal davrandık.
  • EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Geçen hafta 11-1 giderken maç sırasında internetim kesildiği için kalmıştı öyle.

Bu hafta zar zor 10 oldu gerçekten çok garip bir oyun.

Bu yıl 13w alamadım hiç sanırım artık bizden geçti

Küfür ede ede ödülleri açarken camavinga attı henüz denemedim ama bence statslara kıyasla fiyatı fazla gibi.

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

ben 8winle kapattım bu hafta ama görsen gülmekten yerlere yatarsın 1 yeniyorum 1 yeniliyorum sırayla :D bozuk plak gibi başa sarıyor :D

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

ben uyuyodum kacırdım onu nasıl izlicem tekrardan alabilirmiyim yayın tekrarını izleyerek ?

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt

daha bitirmedim wl'yi ama eşleştirmeler aşırı zorlayıcı, 10 maç attım en kötüsü kaleci oynatıyordu.

wl 1 gün uzatılınca haftasonu oynamaktan kaçmış çoğu iyi oyuncu sanki.

full japon evo yapmış sayko birisi geldi az önce. adam frikiği bile yeşil vuruyor, 2 tane frikik yedim. kaleciyi çekiyorum stoperi direğin dibine koyuyorum farketmedi. yendim ama kazara yendim, adam ana hesabında 13'ü çok rahat yapıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 7 Ocak 2025; 4:50:55 >
  • moo leao yu cok istiyorum yaw :D keske bana cıksada koysam kadroya

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Ben wl'yi unuttum bile valla kafam gitmiş. Öyle uyku tutmadı biraz foruma gireyim dedim. İnşallah saat 10-11 falan bitiyordur. En azından kalkınca atıp 7-8 win yapıp bırakayım 😀
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt

11'e kadar sürüyor galiba yetişir de, ben bu kadar terlediğim wl oynamadım.

boosterı, yan hesapçısı, 35-40 milyonluk kadrolar falan kafayı yedim.

bir daha pazartesiyi salıya bağlayan geceye wl bırakmam.

o kadar maç oynuyorum rakipleri az buçuk tartabiliyorum, bu kadar iyi adamla arka arkaya oynamadım eylülden beri.

9 wini son maç aldım, mesela geçen hafta 11-2 gelip 13'e oynadım.

pickten tah attı, kompany-rudiger-konate-hierro'ya katıldı. stoper hesabı oldu benimki.

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Tühh yaa ben bunu nasıl kaçırdım
  • bu ödüllü yayınları nereden izlyrz saatinde ve izledigimi nasıl anlıyıpta ödülü veriyolar hiç anlamıyorum . hesabımı youtube ve twiche bagladım zaten ama dedigim gibii biri beni aydınlatırsa cok sevnrm

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın zor rakipler geliyor. 3 maç attım tek galibiyet aldım. Birinde berabere giderken kahvaltı yapıcam diye çıktım gerçi. Anne başladı söylenmeye 😂 sonlara bırakmamak lazım gibi duruyor. Hep üst seviye kadrolar geldi.
  • Oyun inanılmaz ağır şu an ne oldu bu serverlara işe gitmeden 2-3 rivals atalım dedik. Komedi yani ne pas isliyor ne sut isliyor. Hayırdır yani tüm dünya bu saatte fifa mi oynuyor. Ne speed boost yapıyor ne bi sey. Yeter ya yeter valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 7 Ocak 2025; 11:46:18 >
  • Şu an aktif hangi sbc yapılır fodder sorunum yok
  • 
Sayfa: önceki 90019002900390049005
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.