Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9005. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
180.104
Cevap
835
Favori
6.322.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 90029003900490059006
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seçkin de maç kazanacaktım squad ta 85de oyundan attı 3-0 mağlubiyet verdi yine hayal oldu seçkin
  • kablonet kullanıyorum, hız 50 mbit

son 5 rivals maçım 40-35 ms arası gitti geldi

normalde 55-50 alırdım

tamamen tesadüf mü?

@Schi20phrene hocam neler oluyor

• update geliyor:

havadan ara paslara nerf geliyor.

Ultimate Team

Aşağıdaki sorunlar giderildi:

• Oyuncu Seçim Kartı açarken belirli işlemler yapıldığında, oyuncu kartı takas edilebilir olarak görünebiliyordu; bu yalnızca görsel bir sorundu.
    • Birden fazla Oyuncu Seçim Paketi açarken kararlılık sorunları yaşanabiliyordu.
    • Bazen, yürüyüş animasyonu sırasında oyuncu portreleri, oyuncu kartının geri kalanıyla hizasız görünebiliyordu.
    • Çift yürüyüş animasyonuna sahip oyuncu kartlarını içeren bir paket açıldığında, ikinci oyuncu kartının detayları gösteriliyordu.
    • Artık tünel sekansında ilk oyuncunun detayları gösterilecek.
    • Paket açma animasyonu sırasında ülke bayrağı bazen zamanında gösterilmiyordu.

Oynanış

• Belirli durumlarda, pozisyonlandırma sistemi, pas kanallarını kapatırken oyuncuları top taşıyıcısına çok yakın bir şekilde yönlendiriyordu, bu da otomatik müdahalelere neden oluyordu.
    • Bu durum, orta saha oyuncularının pozisyonlarından uzaklaşmasına ve top taşıyıcıyı baskı altına almasına, dolayısıyla pas seçeneklerinin azalmasına yol açabiliyordu.
    • Kalecinin topu yakalamak yerine deflekt ettiği ve bu durumun kurtarışın "elinden kaçmış" gibi görünmesine neden olduğu birçok durum düzeltildi.
    • Becerili hareketlerin yanıtsız kalabileceği veya hiç tetiklenmeyebileceği bir sorun giderildi.
    • Kalecinin bazen çip vuruşlarına geri koşarken çaresiz animasyonları gerçekleştiremediği bir sorun giderildi.
    • Top toplayıcı çocuktan gelen topu almayan oyuncunun, oyunun ilerlemesini engelleyen bozuk bir taç atışı animasyonu yaşaması sorununu giderildi.
    • Havadan pas denemesi yapıldığında bazen bunun yerden pas olarak sonuçlanmasına neden olan sorun düzeltildi.
    • Oyuncuların kafayla aşırı mesafelerde hassas paslar yapabildiği bir sorun giderildi.
    • Kalecinin kurtarış sırasında gerçekçi olmayan bir sıçrama animasyonu tetiklediği durumlar düzeltildi.
    • Hassas Pas arayüzünün bir pas yapıldıktan sonra yanlışlıkla büyüyebildiği bir sorun giderildi.
    • Süper İptal'in bazen oyuncunun topu takip etmesini durdurmadığı bir sorun düzeltildi.
    • İlk temasta yapılan havadan ara pasların doğruluğu azaltıldı.
    • Nadir durumlarda, oyuncular sahada görünmez hale gelebiliyordu.

Kulüpler

• En İyi Performanslar ekranında CPU avatarı yanlış vücut tipine sahip olabiliyordu.
    • Bazen bir oyuncu maçtan çıktığında, penaltıcı olarak CPU AI atanabiliyordu.
    • Kısa Gol Tekrarlarında, UI öğelerinin iki kez görünebileceği bir sorun giderildi.

Kariyer Modu

• Canlı Başlangıç Noktası oynarken kararlılık sorunu yaşanabiliyordu.
    • Menajer Kariyeri'nde, simülasyon sırasında art arda oyuncu değişikliği yapıldığında kararlılık sorunu yaşanabiliyordu.
    • Nadir durumlarda, Menajer Kariyeri'nde bir kulüp oluştururken kararlılık sorunu yaşanabiliyordu.
    • Oyuncu Kariyeri'nde, Menajerlerden alakasız ve yanlış e-postaların gönderildiği bazı durumlar giderildi.

Yapılan değişiklikler:

• Menajer Kariyer Modu'nda bir oyuncunun aşina olabileceği Oyuncu Rolü sayısı artırıldı.
    • UEFA yarışma kuralları güncellendi: Takımlar kendi derneklerinden (yerel liglerinden) rakiplere karşı oynayamaz ve aynı dernekten en fazla iki takıma karşı eşleşebilir.

Genel, Ses ve Görsel

Yapılan değişiklikler:

• Bazı tifolar, stadyum temaları, toplar, formalar, saç stilleri, stadyumlar, kupalar, yıldız yüzler, armalar, sahne aksesuarları, yayınlar ve seyirci görselleri güncellendi.
    • Sezonlar ve Ortak Sezonlar'a kadroların ve diziliş kayıtlarının taşınmasını sağlayan Favori Takım Seçici eklendi.

• Yer tutucu metinler, yanlış UI öğeleri, yanlış kamera açıları ve buton çakışmaları giderildi.
    • Yaşanabilecek kararlılık sorunları düzeltildi.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Plase sutlarda nerflenmis. Bu cok kotu oldu ceza sahasi disindan sagli sollu atiyorduk. 

• Arkadaş hem L1 üçgen hem de plase şutlara nerf gelecekmiş. Oyunda meta bu diye alışmıştık öyle oynuyorduk şimdi yine mi başka metalara adapte olacağız. Bu oyunun sürekli insanı zorlaması çok can sıkıcı

• Sut destegi azaltilmis, secili olmayan oyuncunun pas kesme ve mudahale yapmasi zayiflatilmis, ara pas zayiflatilmis.

Zaten bu sene cok zordu oynamak, iyice suyu ciktiEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • Pro diye geçinenler orta sahaya pas + forvet kaçırıp l1 üçgen yapamayacak mı artık çok üzücü

• GkhnFB kullanıcısına yanıt
    Keskin şuta geçin daha iyi ama sağlam kol lazım. Ufak bir kayma sıkıntı yaratıyor.

Valla hocam güncellemeyi indirdim, sane ile 2 maçta 3 tane finesse langırt diye taktım köşeye yine üstelik 2 maçta da kale de buffon vardı bilen bilir ps+ ından dolayı uzuyor finesse yemesi zor.

Plase şut bir sonraki update ile planlanıyor diye ayrı yazdılar. Bu update değil. Son son atın plaseleri.

• Plaseler bu yamada nerf yemedi, gelecek yamanın planları içinde diye yazdılar resmi EAdirect hesabından.

EA Sports, gelecek yamalarda düzeltilecek başlıkları açıkladı:

- Plase Şut+ oyun tarzının dengelenmesi

- Yerden pasların hızı

- Savunma yapan oyuncunun hız farkı ne kadar olursa olsun topu taşıyan oyuncuya yetişebilmesi

- Kalecilerin pozisyon alması

- Yapay zeka savunmasının müdahaleleri

- Seken toplar

- Plase şut ve ayak üstü şutlarda Şut Yardımı

• Havadan ara paslarda nerflendi diyemeyiz. Tekte L1 + ÜÇGEN nerflendi

• iyi olmus oyun temiz bi oyuna dönsün ne o öle defans kendi kendine geri çekiliyodu falan bisürü açıkları kapatıyolar umarım düzgün futbola benzer bi oyuna dönüşür

• josrdr kullanıcısına yanıt

Üstadım , Ben size ilk fırsatta Nelerdan kaynaklı olabileceğini özelden yazacağım . herkesin bilmesine gerek yok siz bana bildirimde bulunduğunuz için ben size özelden ulaşacağım

Benim burada yaşadığım çok zor günlerde bir merhaba’sını istediğim, fakat o merhaba’yı benden esirgeyen, ulusal anlamda aynı kaderi paylaştığım bütün arkadaşlarıma ve dostlarıma ince bir sitemdir. umarım bunu anlarlar”.!

• Dostlar normalde ücretli evo yapmam ama MO veren bu evo yine sol bekde oynatacak olsamda capdevillayı mükemmel bir hale getiriyor diye düşünüyorum.

Hali hazırda mendy evo var ama bu adamın aurası mükemmel. Sizinde fikrinizi rica edebilirmiyim

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Arkadaşlar böyle bir kadro ne kadara kurulur?
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Aynı konudan muzdaribim Kablonet ile başın dertte yardımcı olsanız iyi olurduama mümkün değil se anlarım da. Saygılar
  • Assorthic kullanıcısına yanıt
    Bence gereksiz
  • Şu şekilde kendimizi Div4'ten 3'e atmak uğraşıyoruz.

• İki gündür 82x14 snt Fransız La Liga diyor Griezmann çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 90029003900490059006
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.