Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9004. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lion Tamer , Kadirizm_TR , XaViEsTa Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
180.092
Cevap
834
Favori
6.321.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 90019002900390049005
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yokmu şöyle güzel bi discord ortamı arada aralarında mac yapan oyun hakkında birlikte analiz yapan ? katılmak isterim

• aynen veya wtspt grubu varsa bende katılırım

• Bu kadroya tavsiyesi olan varmı ?

290k ya Butragueno aldım en son

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt

40 tane de ben de var. Takımda hiç gold kalmadı, burada tıkandım

• toty oylamasını yaptım, oyuna göre değil kafamdaki performanslara göre seçtim.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Hocam bu sene eşleştirme sisteminde bir farklılık olduğunu düşünüyorum eski oyunlarda kötü gidince arada bir rage quit attırabileceğin bir rakip illa ki gelirdi.

Şuan rivalsta div1 deyim wl de oynadığım herkes ilk maçtan son maça kadar aynı seviyede geliyor sanki rivals oynuyormuşum gibi.

Mental olarak insanı çok yoruyor valla bunaldım oyundan bu sene 15 maç diye sevinmiştim ama geçen sene çok rahat 16w alıyordum 18w aldığım da çok oldu bu sene 13w imkansız resmen benim için.

Seninle baya ayrışmışız hocam tercihlerimizde EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt

dün ekstraydı bence, pazartesiye sadece iyi oyuncular bırakmış wlyi.

20 maçken bende 11 yada 14 yapar salardım, üstünü oynayacak mental yok. kaç defa 14-3 14-4 bıraktım geçen sene.

4 kere 11 yaptım bu sene, dün yaptığım 9 hepsine bedel.

• Exheo kullanıcısına yanıt

interi desteklerim lautaro'yu ayrı severim ama bu sezon iyi değil gibi.

wirtz ile valverde arasında çok kaldım yalan yok, ilk valverde koydum öyle kaldı.

salibada tereddüt etmedim, bence aktif en iyi stoper.

ben kobeli çok beğeniyorum, şampiyonlar ligi performansı da çok iyiydi. copa america izlemedim o yüzden martinez koymadım, liginde de 20 maçta 31 gol yiyen kaleciyi koymam. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 7 Ocak 2025; 16:39:5 >
  • Bu zamana kadar çoğunlukla PES oynadım. Fc'ye yeni geçtim ancak defans sistemi çok zorluyor. Kendimi nasıl geliştirebilirim? Series x üzerinden fc24 ve fc25 oynuyorum.
  • Noxite kullanıcısına yanıt

discord grubuda kurabiliriz

• Elimden 200 den fazla yüksek ratingli ve fodder niyetine kart var. Bir viera sbc felan gelse süper olacak adamlar inatla büyük sbc vermiyor.

Her ne kadar wirtz ve valverde harika oyuncular olsa da Palmer ın yaptıkları olağanüstü oldu hocam özellikle chelsea bugün böyle ivme yakaladıysa bunda yüzde 80 Palmerin bireysel katkısı oldu. Saliba ise güncel en iyi stoperlerden ama yanında ona destek veren Gabriel gibi harika bir savunmacı daha var bu yüzden salibayı biraz şanslı buluyorum, bir diğer yandan ise rudiger revire dönen Madrid savunmasını tek başına ayakta tutmaya çalışıyor çok iyi de iş çıkarıyor oyum ona.

Kaleci konusunda ben PL maçlarını daha sık izlediğim için Martinez performansları gözüme geldi dünya kupası etkisi de var tabi hala oyum ona.

Hücum da zaten, aktif en formda Liverpool’un kralı Salah
    Bence dünyanın şuan da en iyi oyuncusu vini jr ve Madrid’e yavaş yavaş alışan kaplumbağa mbappe olmazsa olmazdı
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Butrayı satıp kalan parayla 250k'lık evoyu nico'ya basıp ordan kalan parayla da delap almak.
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Güzel öneri
  • Son derece adil seçim yaptığımı düşünüyorum. Sol bekte Cucurella olsa onu net koyardım, adamın Euro 2024 performansı yeter. Grimaldoyu ben beğenmiyorum. Orta sahaya da Musiala olabilirdi ama Valverde inanılmaz sezon geçirdi.

• GlaDiAaToR kullanıcısına yanıt

Bol bol maç yapacaksınız başka yolu yok ve botlarla oynamayın, sadece online oynayın

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt

palmer'ın performansı iyi ama takımını ben ayrı bir seviyeye getirdiğini düşünmüyorum.

3.nottingham forrest'ın 4 puan gerisindeler şuan.

yani etrafındaki oyunculara dokunmuyor performansı, daha çok bireysel.

euro'da biraz oynayabilseydi belki ingiltere içinde iyi olabilecekti ama orada da oynamadı.

tümüyle yıla bakmaya çalıştım.

şuan bir takıma dokunuş yapabilecek olsam wirtz alıp etrafını, wirtz'e göre dizerdim.

• Mext kullanıcısına yanıt

40 paket ile 400 paket arasındaki tek fark bir adet “0 . Oyunun zaten attığı bir şey yok. Bari 2-3 tane iyi sbc gelse çıkanları ona bassak.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

kanka tavsiye ektedir

https://www.futbin.com/25/squad/1272850

• 
Sayfa: önceki 90019002900390049005
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.