Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8993. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Exheo , Noxite , hayalet002 , alprn46 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
180.134
Cevap
834
Favori
6.323.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 89918992899389948995
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerdeyse iki haftadir arasinda kaldigim agir🤔 siz ne aldiniz/alacaksiniz.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxite -- 30 Aralık 2024; 12:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt
    Yatırım tavsiyesi olmasa da hamlen çok mantıklı. Özellikle 88+ altın oyuncular ile 84+ üstü haftanın takımı oyuncuları epey değerlenir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telmessos1986 kullanıcısına yanıt

Aslında senin için yazdım mbappe zararını kurtar diye.

( Kendim aldım kimseyede al demem)

Ama bu sene marketi bitirdiler 90 lik fodderlar 15k

O yüzden kimseye bisey demem 89 ve 88 aldim

1 milyon civarında.

Zararsa kendime kimseyi zan altında birakmam.

Eyvallah. Şahsen ciddi ciddi oyuncu al sat işine girmeyi düşünüyorum. Biraz uğraş gerektirir ama eğlenceli oluyor. 87-91 bandından oyuncular almaya başlarım bu akşam EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Umarim kâr edersiniz.

Aynisini ben Blackfriday'de denedim pek tutmadi malesef. Cok paket acildigi icin Gold kartlarda cogaldigindan fiyatlar artmadi. Umarim sizde ise yararEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• GkhnFB kullanıcısına yanıt

İşte o ihtimal de beni geçen haftadan beri frenlemede etkili oldu. Belki de sadece yüksek reytingli 86-89 arası IF'ler için bir şeyler yaparım.

• GkhnFB kullanıcısına yanıt

82*14 ler devam ederse kar olmaz bence

• Hem paket toplayıp hem de 82x14 81 double gibi sbc dönmek sahiden yoruyor bana her gün görev akması lazım yoksa işin içinden çıkamam 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tüketici Hakem Heyetine gitmeyi planlıyorum.😀

Bu sene 4. senem. Ea’nin ilk defa pazarı yerin dibine soktuğunu görüyorum. 84’lüklerden başlayarak 91lik kartlar da dahil tüm kartlar yerlerde. Piyasa yatırım tavsiyesi verebilecek noktada değil maaaaaalesef ki 😀😀

82-83-84 ve 85’lik kartlar paket birikimi yapılan zamanda biraz kendini yukarı atabilir. Geri kalanlar için sağlam icon sbc lazım. Yoksa içerideyiz. ( ytd 😀 )

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt

Ondan dedim market işi bu sene çöp

Eskiden her hafta 84/85 den para kalırdı bitirdi EA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 30 Aralık 2024; 19:8:38 >
  • Beyler selam, geçen hafta da aynı şey oldu 3-4 kezdir squad battles oynarken oyun takılıyor sonra maçtan atıyor beni. Aynı problemi yaşayan var mıdır?

• Arkadaşlar selam rodrygo alayım dedim görevden 15 de kaldım sanırım 3 tane mod kartını nasıl bulacağım

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Fazla yatırım yapmayın derim benim yedek alan bile neredeyse full 88-89 dolu. Düzgün sbc bile gelmiyor. Coin satıcam artık site bile almıyor bu şekil devam ederse oynamam. 10 maç kaldı wl bitmesi için dizi izliyorum valla. Herhalde tamamlamıcam.

• Noxite kullanıcısına yanıt

bunlar ne hocam. +85x30 yapın daha iyi. SBC'ye basarsınız. Ze roberto yapın koyun ortasahaya. Yeterli tokeniniz varsa +88 icon pick yapın.

• alvete A kullanıcısına yanıt
    Şu grob mudur nedir Ea şu adamı oraya koyarken utanmamış mı acaba?

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

Hep böyle yapıyor mallar ya. Bir oyuncu koyuyor oyuncunun reytingi 88 diyelim. Alana kadar kadrolar 90lık doluyor. O yüzden ben hep ikon açıyorum. Charlton geldi bana mesela. 3 ay oynarım. Oyuncu alsaydım 2 hafta sonra kadrodan çıkaracaktım.

• Ze Roberto'yu sadece sol bekte deneyen tek kişi ben miyim acaba? 😂 Aslında MO'da onu deneyip sol bekte Theo (Gold), Zanetti (SBC) veya Beasley (SBC) değerlendirebilirim.

• WL oynarken 4 0 önde oldugum maçta adam oyundan çıktı sonra birden ana menüye attı oyun. Tekrar girmeye çalışınca hesabınız ban yedi diye hata verdi, maili kontrol edince coin transferinden olduğu yazıyor ama ne coin aldım ne de sattım. Nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz kafayı yicem.

• max price'dan gold kart veya bronz satmışlığın var mı?

mesela raphinha 10k max'dan gidiyor ama asla koymamak lazım. 9800-9700 gibi fiyata listelemek lazım.

otomatik ban yiyebilirsin bu şekilde sistemden.

• bilmiyorum eşleşmeler mi kolaylaştı ama en kolay wl'yi attım. kendimi kasmadan, ilk defa 13 win için oynadım ama olmadı.

LD9 büyük oynadı, aşağıya gol sayısını bırakıyorum hepsi playoff ve WL.

Delap ile oynamadıysanız bence bir şans verin. İsabetçi/marksman kimyası basın ve üçgeni sallayın uçuyor.

• 
Sayfa: önceki 89918992899389948995
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.