Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8995. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
180.131
Cevap
834
Favori
6.323.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 89938994899589968997
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelmez boşuna beklemeyin. 81+ x15 falan varsa yapın geçin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt

2 tane 81+ X 15 paketi ve 1 tane 83+ X 30 paketi yapar geçerim. 5 tane 81+ paketi yaparsam gelecek olan 75 oyuncudan 50'si 81-82 reytingli gelir bana EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• kkg alanındaki oyuncuyu ana kadroya alamıyoruz değil mi?

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Oyunda kkg alanına girdiğinde kulube gönder seçeneği var. Oyuncunu üstüne tıkladığında gelen seçeneklerde çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 31 Aralık 2024; 17:26:30 >
  • telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Yani mantıklı hocam.

• Assorthic kullanıcısına yanıt

Ben de tam bunu araştırıyordum haftasonu itibari ile Türksat Uydunet FC de 38 ping vermeye başladı daha önce 50 nin altına inmezdi ama bu sefer de paket kaybı çoğaldı sürekli donarak ilerliyor. Bu durumu yaşayan başka kimse var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ze roberto yu yapanlardan ufak bi değerlendirme alsak

Öyle ama hocam zaten WL oynuyordum sadece. Sıkıntı şu çok fp harcadım ve 8m coin vardı bari onları satıp biraz harcadığım parayı kurtarıp ban yeseydim en azından. Coin alıp satmadığım halde ban yemek can sıktı.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt

Hocam mail attım ea help'ten dün akşam ama henüz bir dönüş olmadı. Canlı desteği de bir türlü bulamadım nereden bağlanacağımı.

İlk defa böyle bir ceza aldım direkt perma ban vermeleri bana da çok garip geldi keşke coinleri satsaydım da değseydi ban yediğime.

2 tane 81+ ve 1 tane 83+ paketi yaptım, hiçbir şey gelmedi. Gelenleri de artık yine bugün 82+ SBC'si gelirse kullanırım.

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Ben sadece Squad Battles'ta takılıyorum hocam ve sol bekte oynatıyorum. Theo'dan daha iyi bence.

• Hepimize yeni yılımız güzel olsun, herkese sağlık ve huzur versin en önemlisi bunlardır hayatta. Yeni yılda bol bol güzel kart çekelim 😄 şaka bir yana keyif dolu şans dolu Barış dolu geçsin herkes yaşamın tadını fazlasıyla alsın 2025 herkese umut ve bereket getirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 31 Aralık 2024; 20:8:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PickPower kullanıcısına yanıt
    Ea help kısmına giriyorsun oradaki bizimle iletişime geç kısmında sorular var onları rastgele seç bazılarında canlındestek aktif oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam yeni yılla birlikte rivals atalım artık senle. Yarın bekliyorum. Battles ile ömür geçmez.

Her türlü ömür geçmiyor hocam EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! Hayırlısı bakalım EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• PickPower kullanıcısına yanıt

Ben de biraz uğraşmıştım. Tam yeri hatırlamıyorum ama şuraya bir göz atın isterseniz. ( gerçi burada da direk bir sonuca ulaşamıyorsunuz. Yeni bir dosya açılıyor )

https://help.ea.com/en/help/faq/using-ea-help/#Chat-with-ea-help

Yine kaçıyorsun hocam. İyi yıllar bu arada herkese.

Kendimi tanıdığım için ve de herkesin akıl ve ruh sağlığı için Rivals/WL/Rush oynamıyorum hocam. Yoksa Fatih Terim veya Yılmaz Vural'dan farkım kalmaz EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Sizlere de mutlu ve sağlıklı seneler.

• PS5'e geçtim ,ilk WL de leş kadromla şansa 9win aldım, 92lik messi verdi. Hoşgeldin hediyesi verdi oyun bana EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

750k lık bir kadro önerebilir misiniz, 1 aydır uzagım fut'a.

• Dedim ki bunlar bir nane vermez hiç kontrol bile etmedim. Kız arkadaşımla dışarıda yılbaşı kutladım, döndüm eve harbiden bir nane vermemişler. Pires kartı, bize daha çok sövün demek. 83x10 falan açan varmı?

• 
Sayfa: önceki 89938994899589968997
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.