Ya bence Evolar da soru işareti. Zincir evolar ile Gullit tarzı istatistikli oyuncular yapılıyormuş ama kullanana denk gelmedim. Oyuncuların animasyonları fark yaratıyor bence. Oyuncu daha iyi hale geliyor ama Gullit de olmuyor. 1 ay önce fodder a ulaşamıyorduk. Şimdi acayip fodder var düzgün SBC yok. Mbappe falan getir, 10 tane 88 iste mesela insanlar oyunu oynasın. POTM de olmuyor ki herif. Tamamı satılamaz. Keyif için solda Ronaldinho olsa güzel olur. Ama solda Ronaldinho olsa ilerde R9 olsa da 15 yapamam. 9 yaptım bu hafta yetiyor. Her hafta girmiyorum bu sene WL'ye. Paketler iyi ama paket şansı düşük, fodder para etmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytunjo -- 1 Ocak 2025; 13:47:52 > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8997. sayfa)
-
-
Ülke bitmiş oyun market bitmiş cokmu 🤣🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evoların çok bir etkisi olduğunu düşünmüyorum, insanlar hala 2 ay önce gelen sbc kartına evo basıp oynuyor mecburiyetten çünkü kart çıkmıyor.
kadınları oyuna eklemeleri sonucu fodder sayısının arttı, buna endeksli paketleri arttıralım dediler ama buradaki dengeyi beceremediler. oyundaki en değerli paketlerden biri ultimate paketti, şuan yüzüne bakan yok. eski screenshootlara baktım, 24 harici önceki oyunlarda ne kartlar çıkartmışım dedim. geçen sene herşeyi bozdular, pahalı sbcleri koyup bir süre yüksek tutmaya çalıştılar. bu sene pahalı sbc'de gelmiyor, fiyatlar dip devam eder. eusebio, dalglish, gullit falan gelmişti bu tarihe kadar, totyde çok iyi bir sawa getirmişlerdi.
ikinci etkiyi söyleyeyim, mağazada paket çok. ege'nin yayınları izlerim, 12k fp alıp bütün paketleri açardı eskiden. şimdi 18k çekiyor, paketleri bitiremiyor mağazadaki. global limitli paketler nadiren gelirdi, şimdi hep var.
-
-
etkisi sıfırdır diyemem ama diğer etkenlerin yanında çok küçük.
bu militaodan kaç tane vardır sunucu da? bence sayılıdır. karşıma hiç gelmiyor militao.
bir çok kişi plansız kafasına göre basıyor evoları, bir kısmı hiç evo işine girmiyor.
sebep sadece evo olsa, geçen senede evo vardı ama piyasa çok daha aşağıda.
mesela konate gibi bir kart varken, çoğu kişi için stoper ihtiyacı teke düşüyor.
-
Yani 3 sezondur finalde sağlam kartlar veriyor. Malen halen oynuyor. Fodder fazla geliyor bence 82×14 falan bu gibi paketler toty den önce gelmemeli. Militao efsane bu arada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek oyunculu draft oynayan varsa şu an oynamasın derim. Zira gündüz paylaştığım olay yine başıma geldi ve bu durum rakip M.City iken oluyor. Maç bitiminde ise hata verip seni 3-0 hükmen mağlup sayıyor.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160373774
Sanırım rakip city iken bu durum oluyor yoksa hocam ben belki 100 draft attım tek oyunculu bu sene özellikle bu ara paket topluyorum diye sürekli atıyorum hiç başıma gelmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen aynen rakip City iken oluyor. Hakemin bitiş düdüğü çalar çalmaz da oyundan atılıyorsun
Yeni totw cunha aldım 72 den 90k ya doğru çıkıyor. Ama ben anlamadım bu karttan bir şey. Sola var takımda dalgish yeni kartı da hepsi ile leblebici gibi plase atıyorum bu kart bir şekilde kaleciyi geçemiyor.
Önceki kartonunda bu yüzden 26 ya alıp 70 e satmıştım. Para kazandırmaktan başka işe yaramadı ne yazık ki
-
kablonet ve superonline kötü hocam.
turknet veya ttnet'e geçmekten başka çare yok.
-
Gakpo yapilirmı rengim ☺️
sen ne düşünüyorsun önce onu sorayım
-
Anladım yapılmaz 🤣🤣 💛💙💛💙💛💙
Bu EA bir ay önce gelmesi gereken oyuncuları şimdi getiriyor geçtik oraları EA alooo 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 2 Ocak 2025; 0:44:40 >
189 boy, 85 ceviklik, 85 denge, 88 pace. rivalsta döner belki, wl'de dönmez ağır bağlantıda.
hangi kartı getirseler bitik oluyor valla, bir ay önce getir fiyatıda 110k değil, 300k yap yine yapılırdı.
delap kullanın delap. avcı evosu bitmeden basın, marksman kimya, gol makinesi rol keyfinize bakın.
yazdığımda buraya 15k'ya alınıyordu, insanlar çakmış mevzuyu fiyatı 24klara geldi.
-
40-50ms gayet yeterli Türkiye standartları olarak. Daha iyisi için Turk Telekom ve Turknet'in kendi altyapısı olan gerçek Fiberli olmanız gerekli. Onlar da bir çok yerde yok.
O Gördüğünüz kırmızı şey çıkması, internetinizin anlık ping dalgalanmasını gösteriyor. O sırada muhtemelen pinginiz 300-500'e fırlıyor. Anlık donma kasma yapıyor.
-
Yeninle nerdeyse tövbe edicem 83*10 lara....
Ya bu kadar serefsizlik olmaz ...
Tutuyorum kendimi malum 3 aylara girdik....😡😡😡😡😡😡
promo kağıt üstünde devam ediyor sadece. yarın görürüz rivals ödülünde kaç kişi iyi kart çekecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X