< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9058. sayfa)
-
-
EyvaAllah kardeşim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
açtım
-
Hayırlı olsun
-
Valla bende bu şans varken açmam. Fodderlarla bale yaptım şükür yetti. Para harcamadan bitirdik. Bale ile yola devam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim toty kupasından gelen 84x4 paketinden çıktı.
Hocam toty sırası sana geliyor yavaştan :)
Haha bende açarsam sen oyunu bırak? Açmadın değil mi bak açarsan darılırım
Hocam bi şey kalmadı ki 😂 tüm görevler sbc’ler yapıldı tüm altın kartları bile bitirdim lig yükseltmelerinde 84 altı oyuncu yok şu an kulüpte
Aynen paket yok. Neyse son bi rivals ödülleri kaldı. Wl var bakalım artık.
Senin gazına geldik iki tane açtık
Gitti 240 k....😂😂
Yok ben bunlara fena sovucem.. paketden vermiyor
Coinsden de vermiyor serefsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 24 Ocak 2025; 19:7:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Promoların son günü paketlerin şansı bayağı düşük oluyor ya. Haftaya perşembeye kalırsak işimiz yaş. 3-4 gün içinde açtık açtık
83'ler çok birikmeye başladı ve onları değerlendirebileceğimiz SBC'ler de pek gelmez oldu. Ancak 84 isteyen SBC'lerde 2 tane 83 vererek kullanıyoruz.
-
Hocam verceği varsa en dandik paketten bile gelir. Ben açmıcam varsın gelmesin. Alıştık zaten. Kadroma güveniyorum 😀
icon pick tufasında yapmadınız çok dimi. Ben onları yaptığım için, kulüp boştu. Paketleri açtım doldu ama Bale yaparken yetmedi bir 100k gitti. Bugün yükseltme dönmeye başlayacağım, hedef vieira 84 üstü fodder yok boş klüp. Çok fazla non rare var, açtığım her non rare duplicate.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 24 Ocak 2025; 19:20:17 >
Ya gerçekten çok pis uyuz oldum...
5 hesap ya 5 ... Ya 1 tane at
@RobinvanPersie rengim severim gaza geldim
Paketden gelmedi bari coins deniyim dedim
Yenilen pehlivan güreşe doymaz ya..
Yine vermedi millete 3 tane atiyor
Bu adaletsizlik nedir arkadaş....
Ama EA ya yazdım fenada salladım...
10 senedir oynuyorum zamanında fp de harcadım bir tane eli ayağı düzgün oyuncu atmadı.saolsun dün gece van persie nin yorumunu okuyup dediği paketi açtım ilk kez toty çekmiş olduk gerçekten sinir bozucu bir firma
-
Geleceği varsa geliyor, renktaşım.
geçen sene 700 paket, son gün upgrade dönerken bellingham ve fp ile putellas.
bu sene 2 hesap, 0 fp total belki 300-350 paket.
ana hesap james, palmer, cantona(120k)
yan hesap putellas, koeman
geçen sene kasımdan beri paket biriktiriyordum. son gün çıkmasa bellingham, tüm emek hebaydı. Gerçi her türlü hebaydı. Paketler bitmiş, upgrafe döndüm onlar bitmiş. Fp ile paket açıp upgrade dönüyordum en son geldi. Yani 700 paketle kalsam, bu sene gibi 0 fp olsam=0 kapatmıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X