Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9060. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 48 Misafir (20 Mobil) - 30 Masaüstü23 Mobil1 iOS
5 sn
182.023
Cevap
831
Favori
6.371.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 90589059906090619062
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla seninki tam bağırmalık. Bu ne hep 83 falan yine bana 88 çıkıyor bunlardan 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt

Hocam FC 26 oynayacak olursan yeni bir hesapla oynamanı tavsiye ederim. Bu kadar şanssızlık olmaz gerçekten.

• 86*3 paketi 👇
    @telmessos1986 5 hesapla oynuyorum diyorum

@Rasit82 bağırarak+18 ediyorum zaten
    Twitter sayfasinda yazdim

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla 2 hesap full her şeyi yaptım bir şey atmadı yine olan zamana oluyor. Oynasam wl bitirirdim yani yoruyor ama mecbur devam edicez 😂
    Kendimiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Pasını yükseltebilsem daha iyi olurdu ama yedekten forvete sokuyoruz.

• Hücreselden bağlandım sonuç nedir derseniz
    Akraba olduk......

takım adı ve formasyon adını I LOVE EA yapalım, klüp logosu ve formayı değişelim.

belki böyle bir şeyler gelir EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Bu EA algıyı süper yönetiyor. Oyun rezil durumda, neredeyse her atak gol oluyor, 4-5 golden aşağı maçlar bitmiyor ama şu paket açma laneti yüzünden millet oyunun gameplay'ini unutup paketlere saldırıyor EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    Haklısın bi ara ben fena sarmıştım oynanışa şimdi paketlerden kafayı yedik. Oynarken aklıma bile gelmiyor. Son 2-3 gün yenildiğim çok az nedense.

• Adamda 97 vini var 3 gol
    Bende delap 4 gol 10-8 🤣
    Teşekkürler @RobinvanPersie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 25 Ocak 2025; 6:14:1 >
  • Abi herif geliyor 2 totyle karşıma basıyor deparı geçip gidiyor yanımdan. Nasıl uğraşacağız bu adamlarla biri söylesin. Bu saatten sonra nasıl mücadele ediyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam satılamaz Buffon dışında hiçbir şey gelmedi. Buffon'un da ne kadar iyi olduğu tartışılır.

• Beyler bi konsensus edelim de şu stoper evo işini nihayete kavuşturalım. İlk evo 2 gün sonra silinecek. Ben şimdiye kadar hiçbirini basmadım birine hepsini beklediğim için.
    Sanıyorum ki en en iyi tercih sbc olarak gelen Varane ama elinde varane olmayanlar ne yapmalı?

Gold Bastoni? Totw Eder Militao? Yıldırım Kim min jae? Vidic? vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 25 Ocak 2025; 10:19:7 >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Daha ne duruyorsun hocam. Ben şut geliştirmesini almadım. Buna pas ile anticipate gold gelcek daha.

Bende cevap bekliyorum hocam bilgili arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz kaçırmadan yapalım

• Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok seçenek var yav. Hangisini yapacağını şaşırıyor insan. Birine bakıyorum ötekinde kalıyor aklım. Şimdi sen buna 1-2yi mi bastın

Ya birde millet sövecek diye soramıyoruz bu thunder kim min i nerden alıyoruz

• EmreKart2515 kullanıcısına yanıt
    Çok pardon marketten alınabileceğini yazdım ama şimdi aklıma geldi bu görev kartıydı yani, şu an almak imkansız.

Geçmiş olsun ozman buda elendi 😅

Pas hariç ne varsa bas. Pas her şey geldikten sonra en son. Pası basarsan ikinci playstyle buna gereksiz olcak. Bi de şuna bak sabah sabaha kafayı yemelik.

x (formerly twitter)
    Şinasi Cem Esentürk (@sinasi301) on X
    https://x.com/sinasi301/status/1883031222647226639?t=pUwL88HyJEsr32Ru1AvI5w&s=19

• EmreKart2515 kullanıcısına yanıt
    Hocam kim niye sövsün. Hic bilmiyorsan bak futbin'den girdin mi yazıyor zaten. Fiyat yok objective diyor. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• 
Sayfa: önceki 90589059906090619062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.