Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9061. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ozuma , Unchartedxx Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 61 Misafir (40 Mobil) - 23 Masaüstü40 Mobil
5 sn
182.031
Cevap
831
Favori
6.373.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 90599060906190629063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EyvaAllah kardeş saolasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tavsiye lazım özellikle orta saha

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreKart2515 -- 25 Ocak 2025; 11:16:11 >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Yazık hocam başka bir şey değil. Acaba akşam pketler gelir gelmez yapıp açmakla mı hata ediyoruz diyecem ama sanmıyorum.

Hocam Vidic’e ne diyosun o da fena olmuyor sanki?

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Kim min jae yapcaksan şu son gelen evo ile fena olmuyor. İstoyorsan dediğin gibi yap. Ben takıma kim uyar ve de seviyorsam ona basıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu oyunu gerçekten oynuyor musunuz hala. yılların FIFAcısı olarak şu ana kadar tüm FIFA oyunlarını çok severek oynardım. Bu oyun da ilk çıktığında çok güzeldi fakat bu son güncellemeden mi artık oyun artık oyunluktan çıkmış ben bile sıkıldım yani inanılmaz fizik hataları var topun hareketi oyun dinamiği falan berbat bir şey olmuş yani. günlerdir sadece bir tane Rivals takılıp çıkıyorum. Oyun ilk çıktığı hale gelmezse oynanmaz bu oyun
    Bir de dün bir tane maç yaptım 9 2 falan kazandım tam maç biter bitmez oyun attı sonra girdiğimde görünüşe göre oyundan çıktınız diye hata veriyor. Galibiyet boşa gidiyor zaten her maç en az 10 tane gol oluyor aynı zamanda basket maçına dönmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 25 Ocak 2025; 12:29:19 >
  • 1.2m’lik kart attığına göre daha da toty filan atmaz bu hesaba. Mavi animasyon ile saçma sapan mansion kartları ile yola devam

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bana 1 kere satılabilir 2 kere de satılamaz olarak tam 3 kere Toty Icon Roberto Carlos attı. 1 kere de Toty Icon Cannavaro attı 1 kere de base Buffon attı. Normal Toty çıkartamadım. Roberto Carlos'u 3 kere atmak nedir yahu bütün şansım oraya gitti EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Exheo kullanıcısına yanıt
    Merak etme hocam gördüğün gibi bi kere atmamış defalarca atmış. Daha 8 gün var promonun bitmesine en az üç beş defa daha toty gelir merak etmeyin. 😜

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    İyi hocam yine mavi animasyon görüyorsun. Bizim sarılar çok şık duruyor. Bu kış jokerleri nerden geldi. Kampanya seçimi mi. Birine dirk kuyt kış jokerleri ile toty aynı anda geldi ben anlamıyorum. Böyle bir paket var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 25 Ocak 2025; 13:21:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sağlam ve dandik paketlerden şimdiye kadar 4 tane mansiyon oyuncu geldi: 1 tanes Musiala, 3 tane Gwinn. 11 oyuncu arasından gele gele bunlar katıldı kulübe EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Son evo bu akşam draft ile geliyormuş, umarım online galibiyet istemez.

• Toty evo için IF gabriel kullanmıştım hem bruiser hem sol ayaklı diye ama 5.evo da bruiser verince çöp gibi bir şey oldu. Saliba kullanmak daha iyi olabilirdi. Anticipate+ verir kesin demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 25 Ocak 2025; 15:0:30 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Salibada da anticipate var zaten

• blackprague kullanıcısına yanıt

İşte tekrar onu verir nasıl olsa defans evo diye düşünerek Saliba kullanmadım. Bruiser verince patladık IF Gabriel ile

Bugün gelecek evoyla anticipate+ vereceksiniz zaten çöp olan bir şey yok. Saliba gereksiz pinged pass+ alacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gwinn 5 oldu EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

Onu bilmiyordum ben random geliyor sandım. Onlar da mı belli oldu? Tamamdır o zaman sevindim. Teşekkürler.

Pinged pass+ yapmamışsınızdır umarım, yapmadıysanız bugün draft göreviyle anticipate+ alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt

Yok ya, nerdeee. Ben mavi animasyon derken gördüğümü değil maksimum görebileceğimi yazdım 😀 . Son, ya rivals ya da görevlerde verilen bir paketten geldi. Sbc yapmadım. Bu dönemde yapacağım sbc’leri daha garanti kartlara vermeyi planlıyorum. Zaten riski paket açarak alıyorum. Kartı verecekse paketten bir TOTY atar 😀 . Bale bitmek üzere. Vieria + Stam’i de çıkarabilirsem ne ala 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 25 Ocak 2025; 15:43:25 >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

Online dostluk isteyen şeylere hiç bakmadım bile. Ben zaten bayadır online tarafını bırakmıştım. Draftı yaparım ama gelince.

• 
Sayfa: önceki 90599060906190629063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.