Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8996. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tamehliyetsiz , tamehliyetsiz , ismailzumbul Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
180.113
Cevap
835
Favori
6.322.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 89948995899689978998
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 hesap fiyasko. Rezalet diz boyu bunlarda bu sene. Hangi paketi açsam full gold çekiyorum. Takımda sbc harici adam yok neredeyse. 87 lik adamlar olmuş 6000 falan. Amaçları ne anlayamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt

Hesabı ağzına kadar fodder alıp doldurma fikrim var. Totyde takas upgradeleri geri dönerse güzel paket dönülür. Geçen sene paketler bitince pazardan fodder çekip patlatıyordum. Kaçlık fodderdı hatırlamıyorum, 51 kart çıkıyordu. Daha konsolu açmadım, dediğin gibi kötüyse yarın yaparım 83x10ları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

83*10 bildiğin serefsizlik yapmış EA denen...

82*14 bundan 5 kat iyi

Milletin gazini almak için yayincilara pele R9 falan atarlar...

Ya bu kadar serefsiz bir firma olamaz..

Fodderları marketi herseyi bitirdiler .....

Rengim toty öncesi ze roberto yapilirmı?

Solda 90 pajor var

Ze roberto slo ++ sı var

Ben slk oynaticam +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 1 Ocak 2025; 2:5:57 >
  • Mutlu seneler bol winnerli bol istediğin oyuncu kartı bol bol coins olmasını sağlar 2025 yarınları umarım 🎉💥

Sabah biri mbappe potm falan diyordu. Doğruysa takımda fodder , evo ve özel kartların tümünü basar geçerim. Zevkine oynarım. Mbappe bir başka oyunda . Hiç uğraşma bence sabah yaparsın. 89 luk olması lazım dediğin paketin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 1 Ocak 2025; 2:8:51 >

hocam 1 haftası doldu mu daha emin değilim bellingham'ın. aday listesi bile belli değil, bence mbappe konuşmak için erken.

burada bilmişlik yapan bir arkadaş vardı, ben iyi sbc getirin dediğimde. getirdiklerinde de niye getirdin diye kızıyorsunuz öyle böyle iyi diyordu.

burada o mesajı beğenen bayağı kişi de oldu şaşırdım.

nasıl böyle iyi mi? paketler boş, sbc yok. forvet thuramı evolayıp oynuyor insanlar hala. kkg alanındaki 5 tane kdb atama bekliyor aloooo.

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

ze roberto her yönüyle 7/10 kart. hiç bir bölgede 9 değil.

kanat için trivela atabiliyorsan yap, yoksa boşver.

orta sahada da kesiciliği iyi değil playstyle yok.

tam CAM oynayacak kart ama CAM yok.

Eyvallah rengim 👊

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Yilbasi diye kendimi simartip marketten 1500 luk satilabilir paketi actim sonuc😂

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Pek farksız değil valla 😂 doğru diyorsun ben Bellingham'ı unuttum daha yeni geldi o kart. Umutlar tükendi o zaman işimiz zor. Baya sıkıcı gidiyor. Şu schelin base card gelicekmiş sanırım icon sbc olarak. O da çok gereksiz olur. Valla bekleticez o zaman kartları.

Hocam senin fodder totye kadar bekler haberin olsun hatta daha da iyi olur sbc döner belki gelecek bir iki ikon yaparsın sbc dönerken arada toty atarsa tadından yenmez şimdilik beklesin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 85+x30 paketten gelen bu şekilde

Gerisi neredeyse hep 88 89 fodder

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 82+ x14 Paketi > 83+ x10 Paketi

83+ paketinden 85 üstü gelmedi. 82+ yine Alisson falan veriyordu.

• Oyun çok acayip bir duruma geldi. 89 kartlar 10-11kya gidiyor. 86lar 3700e falan gidiyor. İnanılmaz yani. Paketten iyi bir kart zaten gelmiyor. Fodder da para etmiyor. Sıkıntılı bir döngüye girdi oyun. Baya upgrade verdiler güzel o da marketi bitirdi.

• Tek oyunculu draftta takılayım dedim. 2.maçta Manchester City denk geldi ama adamların dizilişi maçın başından beri böyle 😂 Skor olarak çok zorlandım 🤭🤣

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• oytunjo kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Hem Evo’lar hem de surekli yeni Promo’lar oyunu bitirdi. Toty gelmeden bu hale gelmesi uzucu. Copluk gibi. Sbc Storage alanim bile doldu. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Arkadaslar bugun messiden kazandigim 700 k'nin hepsi ile 91 haaland alip yatirim yapmayi dusunuyorum dusunceniz nedir? Cok ucuz degil mo Haaland suan?

• wolfbul W kullanıcısına yanıt

Tebrikler. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Rezervde bin tane güzel kart var cepte 3.2 milyon coin var ama ben Al Musrati evoluyorum çok sıkıldım oyundan ya 😄

• Bu oyunda kartların fiyatı hiç yükselmiyor mu. Bronz falan en dip mesela 300 coin olması falan. Yıllardır dip fiyatlar aynı. Evo olayı falan kalksın bence seneye, marketi burası bitirmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 1 Ocak 2025; 13:4:43 >
  • 
Sayfa: önceki 89948995899689978998
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.