< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8996. sayfa)
-
-
Hesabı ağzına kadar fodder alıp doldurma fikrim var. Totyde takas upgradeleri geri dönerse güzel paket dönülür. Geçen sene paketler bitince pazardan fodder çekip patlatıyordum. Kaçlık fodderdı hatırlamıyorum, 51 kart çıkıyordu. Daha konsolu açmadım, dediğin gibi kötüyse yarın yaparım 83x10ları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
83*10 bildiğin serefsizlik yapmış EA denen...
82*14 bundan 5 kat iyi
Milletin gazini almak için yayincilara pele R9 falan atarlar...
Ya bu kadar serefsiz bir firma olamaz..
Fodderları marketi herseyi bitirdiler .....
Rengim toty öncesi ze roberto yapilirmı?
Solda 90 pajor var
Ze roberto slo ++ sı var
Ben slk oynaticam +
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 1 Ocak 2025; 2:5:57 >
Mutlu seneler bol winnerli bol istediğin oyuncu kartı bol bol coins olmasını sağlar 2025 yarınları umarım 🎉💥
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabah biri mbappe potm falan diyordu. Doğruysa takımda fodder , evo ve özel kartların tümünü basar geçerim. Zevkine oynarım. Mbappe bir başka oyunda . Hiç uğraşma bence sabah yaparsın. 89 luk olması lazım dediğin paketin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 1 Ocak 2025; 2:8:51 >
hocam 1 haftası doldu mu daha emin değilim bellingham'ın. aday listesi bile belli değil, bence mbappe konuşmak için erken.
burada bilmişlik yapan bir arkadaş vardı, ben iyi sbc getirin dediğimde. getirdiklerinde de niye getirdin diye kızıyorsunuz öyle böyle iyi diyordu.
burada o mesajı beğenen bayağı kişi de oldu şaşırdım.
nasıl böyle iyi mi? paketler boş, sbc yok. forvet thuramı evolayıp oynuyor insanlar hala. kkg alanındaki 5 tane kdb atama bekliyor aloooo.
-
ze roberto her yönüyle 7/10 kart. hiç bir bölgede 9 değil.
kanat için trivela atabiliyorsan yap, yoksa boşver.
orta sahada da kesiciliği iyi değil playstyle yok.
tam CAM oynayacak kart ama CAM yok.
-
Eyvallah rengim 👊
-
-
Hocam senin fodder totye kadar bekler haberin olsun hatta daha da iyi olur sbc döner belki gelecek bir iki ikon yaparsın sbc dönerken arada toty atarsa tadından yenmez şimdilik beklesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
82+ x14 Paketi > 83+ x10 Paketi
83+ paketinden 85 üstü gelmedi. 82+ yine Alisson falan veriyordu.
-
Oyun çok acayip bir duruma geldi. 89 kartlar 10-11kya gidiyor. 86lar 3700e falan gidiyor. İnanılmaz yani. Paketten iyi bir kart zaten gelmiyor. Fodder da para etmiyor. Sıkıntılı bir döngüye girdi oyun. Baya upgrade verdiler güzel o da marketi bitirdi.
-
-
Selamlar,
Hem Evo’lar hem de surekli yeni Promo’lar oyunu bitirdi. Toty gelmeden bu hale gelmesi uzucu. Copluk gibi. Sbc Storage alanim bile doldu.
Arkadaslar bugun messiden kazandigim 700 k'nin hepsi ile 91 haaland alip yatirim yapmayi dusunuyorum dusunceniz nedir? Cok ucuz degil mo Haaland suan?
Tebrikler.
-
Bu oyunda kartların fiyatı hiç yükselmiyor mu. Bronz falan en dip mesela 300 coin olması falan. Yıllardır dip fiyatlar aynı. Evo olayı falan kalksın bence seneye, marketi burası bitirmiş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 1 Ocak 2025; 13:4:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X