Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8991. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tanwater_ , R.Karaeski , kursatfb08 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180.137
Cevap
834
Favori
6.323.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89898990899189928993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 250klık sol kanat evo, sağ kanat içinde geliyor.

maks 3 pozisyon, 85 rating oyuncuları sbc vermeyin.

değerlendiler zaten farketmişsinizdir.

• Rasit82 kullanıcısına yanıt
    En fazla reyting olarak ilk pakette Aspas, ikinci pakette Irene Paredes, üçüncü pakette ise Alisson çıktı. Dediğin gibi genelde 82-84 bandından oyuncular veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Aspas bana çok geldi ordan haklısın. Oyun harici elde telefon bunlarla uğraş sonuç yok. Vakit kaybı.

• Hocam bu 4 zayıf ayak evosuda mı bitti nerede bu evolar ne güzel geliştirmeler alanında buluyorduk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O kadar kötü oyuncuyum ki div6 da sürekli gold kartlı şu yan hesapçılarla karşılaşıyorum ve hiç maç kazanamıyorum bu hafta 35 puan da yapamayacağım sanırım. Şimdiye kadar ne güzel her hafta ödülü alıp mütevazi çekiliyordum köşeme şimdi yok

Her div de var mı bu adamlar anlamadım

• sowerteam7 kullanıcısına yanıt

görevler-canlı-kış jokerleri oyunu II-8 galibiyet görevini tamamlarsan veriyor. daha sonrası kozmetikler kısmında bulunuyor.

• Assorthic kullanıcısına yanıt

hocam yaş kaç?

haftalık kaç maç atıyorsun?

hatırladığım kadarıyla oyuna bu sene girdin, bazı dinamikleri gerçekten zor bu oyunun.

2011-12 seneleri online sezon, ardından 13'te UT'ye giriş yaptım. ara ara bıraktığım, 15-16-17'yi fifa'yı hiç oynamadığım dönem oldu.

iki hesap full+full oynuyorum. div 1'i son sezon iki haftalık görebildim. önceden elit div olmak kolaydı, ilk defa elit'in yanından geçemiyorum.

bazı şeyler hemen olmuyor, olacaksa da kendini geliştirmeye kapatmayacaksın bunu iyi biliyorum.

ilk defa bu sene yeşil şut oynuyorum mesela, hala benim için zor geliyor ama eylülden daha iyi şut atabiliyorum.

script/momentum/dda sebebiyle, insanı mental anlamda bu kadar yoran başka oyun var mı bilmiyorum.

bu sebeple, oyunu bir kişiye başla diye kimseye tavsiye etmedim. sorana 5 dk anlatıyorum, nasıl katlanıyorsunuz diyor.

yani bir eşiği atlamak istiyorsan sağlam mental, yeni mekanikler edinmelisin.

• Assorthic kullanıcısına yanıt

Üstadım bence yaşadığınız sıkıntı tamamen internet altyapınızla alakalı olabilir

hangi internet teknolojisini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama fiber internet altyapısı olmadığı sürece maalesef ki rekabet edilmiyor

bakın benim yaşadığım binada vdsl altı yapı mevcut gecikme olarak ortalama 32 ms gecikme kağıt üzerinde görünse bile fiber internet olmadığı için ve bizim binaya gelen bakır kabloda hasar olduğu için hiçbir şekilde online da rekabet edilmiyor sanırım sizin de yaşadığınız sıkıntı yetenekten kadrodan ziyade internet altyapınızla alakalı

sonuçta online olarak rekabet edildiği için fiber altyapı olmadığı zaman ve bakır kabloda sorun olduğu vakitte eşit şartlarda rekabet edilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar r9 94 olan bir ps hesabi arayisim var elinde bulunan arkadas varsa ozelden bana ulasabilir iyi oyunlar

• ismeyu kullanıcısına yanıt
    Fakirin Ronaldo'su var istersen. Şaka falan çok iyi kadın speed boost harika kalkıyor. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

kesinlikle iyidir hocam karsima gelmedi hic :)

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Böyle dene istersen

Bize İan rush atar yine oyun bunlara özel oluyor nasıl oluyorsa EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

deneme tahtasımıyız kardeşimEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

benim gördüğümde adam charlton çekiyordu.

şaka bir yana gelsin icon hemen test edelim hocam bunu daEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Haha bunları görünce yapası geliyor insanın. Oyundan çık açmadan. Çıkıp tekrar giriyorlar falan. Ben dün düz uygulamadan açtım. Sinir bozucu.

yayıncılarda gördüm bu kartı, makarasyon sandım.

savunma arkasına kaçınca yakalanmayan kart dediler.

8 maç attım, 17 gol ve arkaya kaçarsa evet yakalanmıyor.

iconda pek yaramasa da, yayıncılar arada işe yarıyorEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

vakti olan denesin çok garip 15-16k fiyatı. marksman kimyası basıp, mostly lenghty koşu tipi yapıyoruz kartı.

run delap run.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 29 Aralık 2024; 15:13:24 >

Sanatçı basılıyor buna. Ben geçen denemiştim iyidi gercekten. İyice evocu olduk. Yoksa yürümez oyun 😀 EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 29 Aralık 2024; 15:23:20 >

sanatçı basarsan koşu tipi bozuluyor. mostly lengthy olayı diyorlar, hunter evosunu basmak daha iyiymiş.

bunu yaptım flash evolarla beraber. playstyle plus veren evo gelirse buna, elit olacak.

oyun başından beri ince ince geliştiriyorum bunu. overall'a, playstyle kısmına ve statslara dikkatli bak.

bir-iki evo sonra şaaak diye koyacağım bunu, daha artist evosu basmadım 88 dribling 88 pas oluyor.

Evet bunlar iyi olmuş. İrankunda bana çıkmıştı satmıştım. Gravenberch bi tık altı var bende. Yakında 87 civarı evolar gelince güzel şeyler çıkar gibi geliyor. Bunlar keyif veriyor insana, uyarsa sevindiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 29 Aralık 2024; 15:51:45 >

iki-üç tane daha potansiyel kartım var böyle.

irankunda kartı sunucuda tek bende vardır herhalde. şakamatik kart, oyun içi 85-86 ama overall 74EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

evo sızıntılarını bu hesaptan takip ediyorum, yanıldığı olmadı son zamanlarında öncesini bilmiyorum.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!x (formerly twitter)
    x.com
    https://x.com/futagentt
  • 
Sayfa: önceki 89898990899189928993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.