< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 16 Ocak 2025; 19:18:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9020. sayfa)
-
-
yok hocam, bir 12-13 maç attım. sert paslar çok kritik ve isabetli gidiyor.
-
sezon değil yılın takımı olduğu için böyle.
la liga ve şampiyonlar ligi şampiyonu real madrid ve anlık ligde barcelonanın üstünde.
-
Evet ligde ve şampiyonlar Ligi'nde Barcelona dan üstte amma Barcelona transfer ve futbol açısından daha kollaktif ve daha düşük transfer izledi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kimse buna bakmaz sıralamaya bakar, sonuca bakar. barça formunu attırıp la ligayı alır, ne bileyim şampiyonlar ligi alır o zaman konuşulur. akılcı plan var diye carvajal yerine kounde mi yazalım. yazın adamın ispanya milli takımında nasıl top oynadığını herkes izledi. herkes sonuca bakar kupaya bakar. ben oylamada mbappe yerine yamal yazmıştım, mbappe geldi. biraz da popülarite.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 16 Ocak 2025; 19:29:53 > -
Arkadaşlar ultimate sürüm 1600 lira 4600fp ile. Alıp başlamaya değer mi diye düşünüyorum, ekstra fp almak istemiyorum 4600fp ile başlangıç için iyi bir paket var mı şu sıra?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben suan cok zevk alıyorm ara paslar istemsiz yerlere gidiyodu düzelmiş
-
-
Yok artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazık oldu bence toty mbappe geliyordu tüm şansını burada harcamışsın :D
-
troll mü doğru mu belli değil
-
stoper evonun 2.kısmı buymuş. her gün maç yap görevinde, 2.gün alıyoruz galiba.
-
O değil de biliyorsunuz ben Squad Battles'ta takılıyorum ve yeni güncelleme sonrası oyunda hiç bir değişiklik fark edemedim. Hatta paslar hâlâ istemediğim oyuncuya gidiyor ve kötü gidiyor. Acaba ayarları mı kurcalasam bilemedim şimdi.
SB de bende bir maç attım oyun hızı yükselmiş ama dediğiniz gibi ayarıyla oynanmış gibi rivalsta arkadaşlar gol yağıyor diyor ama sb de zorla 2-1 kazandım. En iyi cevabı wl verecek patch ile ilgili ama dediğiniz gibi hocam bir gariplik var squad battles da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 16 Ocak 2025; 21:43:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ooo paket istatistik gitti
Alttaki üçlü fifa 15 efsaneleri, ahmet musa vargas gibi isimler de eklenebilir. Gelirse şaşırmam bu kartlar.
-
Bronz kadrolara karşı Efsanevi zorlukta rahat bir şekilde 4 5 atardım. Bir maçı zorla 3-2 ve başka bir maçı zorla 4-0 (Skor aldatıcı olmasın) kazandım. Bir maçı ise 4-3 kaybettim.
Squad Battles için söylüyorum. Ben bu güncellemeyi hiç beğenmedim ve kağıt üzerinde güzel bir güncelleme görünürken berbat olmuş.
Oyun ne saçma olmuş ya gerçek ve mantık dışı olaylar oluyor hep.demin adam gol attı 5 kere Bi o direğe Bi bu direğe çarpıp gol oldu ne saçma ya.topun hareketleri mantık dışı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 16 Ocak 2025; 22:22:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla izin günümdü deli gibi oynarım diyordum. 3 maç attım midem bulandı. Ben sevmiyorum böyle bir o kale bir bu kale. Az önce doktor fut izleyim dedim telefondan o bile 4-5 yedi kapattım. Rezil ettiler oyunu.
Kariyer modu da çok berbat. Hani yan görevler için onu oynayayım dedim. Oradaki profesyonel zorluk sanırsın dünya klası veya efsanevi zorlukla eş değer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X