Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9022. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KonsolMania Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
182.128
Cevap
829
Favori
6.380.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 90209021902290239024
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun şu an benim için oynanmayacak seviyeye gelmiş, güncelleme sonrası oyunu unutmuş gibiyim. Bu hafta güncellemeden önce her şey çok iyiydi defansım, ofansım ama güncelleme ile içine ettiler. Bu mk oyununu sanki bir tek ege arseven, doktor fut, anders manders oynuyor. Benim gibi vasat oyuncular nasıl tutunacak şimdi. Defans yapma diye bir şey yok şu an oyunda. Ronaldo, mbappe, vini'si olan sağa sola ufak dönüşlerle yardırıp gidiyor.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Ben buna 87 vidic yapmayı düşünüyorum. Normal kartıyla hiç oynamadım. Risk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokboylebısey Y kullanıcısına yanıt

Hocam biraz sakin EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Div 1’im, bende 4 kere 10 yedim, herkes için zor şuan oyun. Biraz izledim yayıncı falan bende mi anormallik var diye, onlarda yiyor. Emin ol Wl’de en kritik yerde gelip adam 8-9 tane yapıştıracak onlara. Sana kastı olan bir şey değil, div3’üm diyorsun rakibinde div 3 zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 17 Ocak 2025; 11:31:19 >
  • Ben de oyunun rezil oldugunu dusunuyorum.

Defans naparsan yap Allah'a emanet. Surekli switch atmak lazim surekli. Rakun ile topu almak eskiye gore daha kolay fakat kaldirilacak dedikleri Tackleback(defansin kaptigi topu aninda hucum oyuncusunun geri almasi) hicte kaldirilmamis, hizlari sayesinde aninda geri aliyorlar. Yakin direkten gol sansi azaltilacak dediler o da hala cok guclu. Bu sekilde oynamaya alismak gerekecek, tam alisilacak ondan sonra bambaska bir boyuta evirecekler. Bu firmadan nefret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 17 Ocak 2025; 11:41:57 >
  • GkhnFB kullanıcısına yanıt
    Hızlıca div 2'yi ziyaret edip indim hemen normalde çıktım mı düşmezdim. Şunu anladım her vurduğun giriyor. Kaleyi gördüysen plase, trivela, power shot ne vursan giriyor zaten yapıştır geç. Oyunun bi seyi çıkmış yani ilk wl den sonra şunu azalttık bunu azalttık diye başlarlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt

Div 2 yolunda 2 kademe kaldiydi, ben de cikarim diyordum dun gelen update ile birak 2'ye cikmayi 2 galibiyeti zor aldim. WL de gecen hafta 9 yapmistik, bu hafta 5 falan ancak olur herhalde. Defans derinligi ve stoperdeki oyuncularin PS+lari nasil secmek lazim, bunlari cozmemiz gerek. Golu bir sekilde atiyoruz.

• Bu sb maçlarında neye göre oyundan atıyor city de atıyordu, geçenlerde Man.utd. şimdi de totw kadrosunda attı. Haybeye iki maç verdik. Sbc stones henüz yapmadım, yeni güncellemeden sonra nispeten uçakları indirebiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnwayne -- 17 Ocak 2025; 13:3:27 >
  • Toty akşam 9dan sonra mı gelicek birde hepsi mı gelicek yoksa ilk hafta def sonra mid şeklinde mı biliyor musunuz

• Fatic kullanıcısına yanıt
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • 83x10 mu 83x5 Forvet,Orta Saha ya da Defans SBC mi tercih edersiniz? ikisi arasında 10k var hangisini yapmaya değer?

• Ananimus A kullanıcısına yanıt
    Coin harcayarak yapmayın bence elinizde satılamaz oyuncular varsa yapın. Şu an 84'ler falan çok uçuk. 2 tane falan alırsanız çok sorun olmaz ama 40k falan harcamaya asla değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FC 25 de senkronizasyon hatası gören varmı ps5 te nedir bu

Anticipate ve Bruiser stoperler için bence şart.

Beklere de yeni meta da çok hızlı adam lazım Frimpong veya Theo gibi.

Bu arada bunlar da tam çözüm değil WW Kompany Stam Konate TS Hierro ve if Van dijk hepsiyle oynadım ama yine çok gol yeniyor yani. 😀

• Bu sene ea şaşırmıştı zaten normal şartlarda kasım ayı güncellemesi ile oyunun içine etmesi gerekiyordu yine bildigimiz gibi paceci ergen velet oyununa dönmüş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ikinci rivalsı bitirmeye çalışıyorum elimi tekrar speedboosta alıştırdım. full son hız gidiyorum golde sıkıntı yok ama hala defans yapılmıyor.

oyunun hızlanması lazımdı, hücumda çeşitlilik şarttı ama vur dediğimizi öldürüyor bu ea sports.

hücumda sete oturduğumuzda rakibi açabileceğimiz bir oyun şarttı, eşşşek gibi AI defans yapıyorlardı öncesinde.

AI'ı biraz kısıp, hücumcuları bir miktar hızlandırsalar yeterdi. şuan AI hiç yok gibi takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 17 Ocak 2025; 15:16:41 >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Aynen AI hic calismiyor ve defansda her adami manuel olarak kendin konumlandirman gerekiyor. Surekli bir onu, bir bunu secip geri birakiyorum, rakip iyice kaleye yaklasinca takim arkadasiyla baski yaparak alan daraltip bir nebze engelleyebiliyorum. Ama naparsam yapayim goller yiyorum.

Hocam sabretmek lazım. 3-5 güne dengeler bence. Bunlar canlı ayar yapar kesin. Sezon ödülleri ve rivals ödüllerinden tuttuğum tüm pickleri bu akşam açıcam. Kaç gündür paket açamıyoruz gerildim. Duruma göre bir şey çekemezsem full kalanlarıda açarım sinirden. Herkese bol totyler allah gani gani versin 😃

• Bedava verilecek Zidane belli oldu. Bedava olsada herkeste hayal kirikligi yaratti...

Sabah 2.3 olan 96'lik karti bu duyurulduktan sonra 2.9'a cikti bir yatirim firsati daha kacmis oldu.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • Geliştirmelerde TOTY geliştirme göremiyorum sizde açık mı

• tidus kullanıcısına yanıt

Toty gelistirmesi 1, kozmetik gelistirmelerin icinde gorebilirsiniz.

Gelistirmeleri basmak icin acele etmeyin derim. Kombo gelistirmeler olacaktir. gelecek olan gelistirmeleri birlestirerek Toty kartlar emsalinde bir oyuncu yapmak mumkun olabilir. Karar sizin

• 
Sayfa: önceki 90209021902290239024
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.