Dün akşam kurcalarken Ultimate Team'deki ayarlardan 4 dk yaptım ama değişiklik sonrası draft oynamadım Akşam deneyimleyeceğim artık |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9076. sayfa)
-
-
Fut menüsünden en sağdan ayarlardan yapabilirsin. Yarı pro 3 dk. yaparsan atmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim sen 3. Macda atttı demistin?
Ondan sordum ☺️
Teşekkürler
Bari mansiyon oyuncu girsin kulübe
Toty moty yalan oldu🤣
Bu arada 91 evoyu kaçırdım bitmistir herhalde?
Sadece oyuncu paket gelsin diye yapıyorum
Biliyorum EA dan olmayacak şey 🤣🤣🤣
Biz 3 kişiydik nazlican bedirhan 🤣🤣🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 28 Ocak 2025; 16:20:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni oyun SB oynarken atıyor diyordum sürekli. Muhtemelen bununla alakalı bir ayarımdan dolayı oluyor. Ea yakında kapatır bu açığı ve bi düzelir belkide
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haha evet olmuyor. Full sarı mansion bile yok. Yarı pro 3 yapınca atmıyor. İnternette gördüm yine. Ben yaptım atmadı bu sekilde.
Devam kardeşim o zaman 👊👊👊
Mansiyon veya toty çekemeyen bir üçümüz kaldık di mi?
Ben üç tane çıkardım ama üçüde fp ile.Bu arada üç dediysem martinez miyama ve cantona.Asıl babaları çıkarmak için ya baya bir fp harcamak lazım yada Kadir gecesi doğmak.
Akşam günlük paketlerin son günü galiba 86 lık paketten aldık aldık yoksa zor.
83*10lardan ümidi kestik mi?
umut kirici olmak istemem ama bu paketlerde sans %1'in altinda malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 28 Ocak 2025; 18:13:51 > -
Biliyorum hocam şakalaşıyorum zaten. Toty promosu benim gözümde pazar günü bitti. Dağıtılacak kartlar dağıtıldı artık bu saatten sonra kime ne çıkarsa çıksın ekstra olacak.
Valla tam 15 senedir fut oynuyorum, ilk defa toty actim hemde iki tane. Kalan gunlerde size de cikmasi dilegiyle
-
3 müz hariç herkese çıkar yine bize çıkmaz 🤣🤣
Hocam çok çile çektik :) bu saaten sonra beni berger martinez falan kesmez :) en az bi james gelmeyecekse varsın bi şey gelmesin artık
Cok fazla sitem var, icimden bir ses Toty garantili paket getirecekler diyor
-
Hocam onu dün yapmadım. Unutmuşum bile hadi dedim bugün yapayım. Yok yine bir şey yok. O değil eldeki totw gidiyor onun yüzünden. Totw bile vermiyor karşlığına.
Saoalsın kardeşim bakalım deneyip görcez
Beyler bu POTM Mbappe gelecek mi gelecekse ne zaman? Kulup doldu tasti fodderlarla, Mbappe, Bale arasinda secim yapmak icin bekliyorum.
-
Hiç sorma totw da atmıyor artık sarı kart görmekten midem bulanıyor artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X