< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9077. sayfa)
-
-
Ayın oyuncusu seçilirse gelicek.Şu anda adaylar içinde ama seçilmesi kesin değil..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11w alıyoruz 200k anca geliyor.
Boşuna uğraşıyorum gibi hissediyorum artık.
-
Mbappe seçildi mi bilmiyorum ama Bellingham SBC'si ne zaman bitiyorsa o zaman gelir muhtemelen
-
bu oyun bozuk
-
şu son evolardaki fikirlerinizi merak ettim.
toty projesi ve mansiyon stoper evolarını hangi kartlara bastınız, memnuniyet durumları nedir?
ben sol kanat lazım diye iki hesaba da diaz yaptım ama çok memnun kalmadım karttan. bağlantı yavaşken, istediklerimi hiç yapamıyorum.
3 plus ama bazen 3 gümüş gibi çalışmıyor playstylelar sanki. kartın evosuz hali neyse, sanki aşağı yukarı potansiyeli oralarda kalıyor hep oyunda.
stoper için varane-kim min jae yaptım. ikisi de şuana kadar aşırı tatmin etti, özellikle kim min jae tackle atarken hiç dağılmadan bam diye söküyor topu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 28 Ocak 2025; 20:55:13 > -
-
86*3lerden de toty gelmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Musade senin
Hayırlı olsun kardeşim
Son 2 kişi....
🤣🤣🤣
Coin isteyenleri yapmadım ama sanki statslar fark yaratmıyor gibi. Playstyle fark yaratiyor gibi geliyor bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Masadan eksiliyor birer birer dostlar
🤣🤣
Bulaşık hesap ya sende ya bende
İkimizde kazanabiliriz 🤣
Levent Kırca eskiden böyle bir espri vardı bilen bilir 😉😉😉
Hocam bence ben tek kalıcam sana çıkması yakındır 5 tane 83*10 açtım nanaaayyy
Samimi söylüyorum sana çıksın
İnan kendime çıkmış gibi sevinicem
Bulaşık bende🤣
Ahahahah 🙏🙏
82x20 geldi sınırsız paso dönüyorum hayırlısı.
-
-
boşver picki falan 82x20 dön sınırsız. burada açma ihtimalin belki var.
yarım saatir yapıyorum coin arttı yemin ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 28 Ocak 2025; 21:48:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X