Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Noxite , 17Scorpion , Rasit82 , Rasit82 , wolkytur Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
182.644
Cevap
829
Favori
6.403.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 91259126912791289129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayatımda ilk defa bu hafta WL'de şansımı deneyeyim dedim, denemez olaydım. 9 maç yaptım 2 galibiyet alabildim 🤦🏻😂 Geri kalan 6 maçı da iyi kötü bitireyim de Rivals'te başlayalım hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Kadrom iyi olsa ne olacak hocam? Ne defans yapabiliyorum, ne defanstaki boşluklara çare bulabiliyorum, ne de paslarımın şiddetini ve yönünü istediğim gibi ayarlayabiliyorum. Bendeki kadro sizlerde olsa eminim WL'de her hafta en az 9-10 galibiyet alırsınız.

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Ben yatarım 1.5 saate sen sonra wl atarsın. Gel deneyelim 😂 wl ye çok var. Girceksen kullanıcı adını at bana özelden ekleyim. Değişiklik olur.

• Biraz önce yenildiğimiz bir WL maçım oldu. Rakibin oyuncuları çok hızlıydı. Hatta Zidane'da bile Ferrari motoru vardı sanki. En önemlisi de maç sırasında oyuncu değişikliği yapmak istedim yapamadım. Acaba hileli oyuncuya mı denk geldim, anlamadım ki

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

Kandır kandır 🤣🤣

Bu arada bulgar tıraş solda oynatiyorum

Ben alisamadim bakalım ❤️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kardeş sen SB çok oynadın sana dediğimiz zaman rivalse baslasaydın böyle olmazdı. Yani süreç biraz böyle olur. Devam et SB sadece 12 maçı yap. Sonra rakiplerle oyna.

• Areka2002 kullanıcısına yanıt
    Haha ben çok oynamadım bugün ama dün güzeldi. 1 günde nerf yememiştir. Az önce kritik maçta yazdı golünü galibiyeti getirdi. Boşver oynat ne olcak son demleri oyunun. Herkeste maradona var zidane boşlanmış.

Yok sıkıntı değil

Bitirdim zaten kafada ne olacak 🤣

Squad Battles'ta vakit geçirmemle alakası yok bence. Bazı şeyler yetenekle sınırlı bazı şeyler de oyunun kendisiyle alakalı.

Neyse şurada 3, bilemedin 4 ay daha oynar bırakırım. Daha sonra da GT7 (Kariyer) ve COD (Hikaye modu) oynamaya devam 😂

Baksana herkes hesap satma derdinde. Eskiden ilanlara hesap koyunca 1 günde giderdi. Bende bir tane webapp için bir tanede oyunlu kadrolu hesap var bedava versek kimse almayacak gibi duruyor. Oyunu gercekten bitirdiler. Ea düşünsün artık seneye bende yokum.

• arkadaşlar selam, pc sunucularında bir sorun mu var ? 2 maç atayım dedim kafayı kırmak üzereyim

• AĞALAR ŞU ANDA SUNUCULAR ÇOK İYİ DURUMDA Senaryo modundaki akıcılık ile oynuyorum şu anda Her ne yapıyorsanız( kaza namazları ibadetler hariç) hastalığıyla oyun oynamak istiyorsanız kesinlikle girip oynayın derim
    Ben de bunu naşi keşfettim Battlefield beşte takılıyordum ulan bir baktım mermiler adama gidiyor sniperla kafadan vuruyorum yağ gibi akıyor dur dedim FIFAya bir gireyim bakayım bir girdim sunucular akıyor şu anda

• sceme965 kullanıcısına yanıt

Hani itibari ile ben bilgisayarda online oynuyorum sunucular şu anda akıyor üstadım akıyor

• ben herzman diyorum internet iyi olmayınca yetenek taktık falan hikayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -

bakın internet ortamı şartlar eşit olunca adamın rüya gibi kadrosu olmasına ragmen benım giriş seviye takımım ile maç alabılıyorum - adama kafayı yemıştır pas attırmadım adama

ah bıde şu anlık mikro takılmalarım olmasa vdsl degılde fiber olsa duman ederım

benım anlık olarak ayarlar şu sekılde

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Evet sence ☺️

Gelen gecen 10 atiyor dedinya onun için dedim.

Ayrıca farz degil sünnet değil vacip degil

Boşver ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 16 Şubat 2025; 8:48:50 >

26 çıktığında inşallah 5/6 hesabın 4 tanesini satmayı düşünüyorum

26 alsam bile..

Coinsleride okuttum bundan sonra GPON bile beni baglamaz😉😉

• 2 saattir rivalsteyim 2 galibiyet alabildim anca. Böyle oyunun ta amk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün gece @Rasit82 Hocamla 6 maç Rivals oynadık. İlk 5'te 5 yaptık ama son maçı maalesef kaybettik. O da Div5'e yükselme maçıydı zaten 😅

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Bende şu ana rivals mağlubiyet alıyorum 7 maç galibiyet aldım arkası hep mağlubiyet

• Assorthic kullanıcısına yanıt
    Valla insanın oynayası gelmiyor. Çoğu maçta rakibin defansı benim forvetlere yapışık, benim forvetler rakip stoperin önünü açıyor, ofsayta yakalanmasın diye kalenin dibinde ama rakipten de uzak duruyor. WL'de 9 win aldım ki amacım da buydu. Yeni promo Drogba geldi ama bırakacağım oyunu. Sinir sahibi olmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 16 Şubat 2025; 10:45:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 91259126912791289129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.