Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: telmessos1986 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
182.654
Cevap
830
Favori
6.406.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 91279128912991309131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOTY Smith'i 3 milyona satarsam SLK, MOO ve SNT mevkilerine kimler alınabilir?

• Barış, Mertens, İcardi yap muhteşem olur,

Penaltı kazanma ihtimalide gayet iyi 😁

• Arkadaşlar maç içerisinde hazırladığım taktiklerden atıyorum tek forvetli taktikten çift forvetli taktiğe geçiyorum ama oyuncuları ayarladığım mevkide oynamıyor. Ortaya koyduğum adam forvete çekiyor oyun kendiliğinden. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Puskas , cantona falan var halen forvet arıyorsun. Puskas ne zaman gelse adamlar çatır çutur gol atıyorlar onla bana. Sen keyfi oynuyorsun ver 500k maradona cam koy. Solda leao kullan hangi kartı vardı bilmiyorum ama oynar. Sağ tarafa son gelen olise fiyat biraz ucuzlarsa al onu koy. İlla cam diyorsan. Simons gölge forvet olarak, Bruno fernandes yeni kartı yine fena değil gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt

Puskas da bana nerf yemiş gibi geliyor. Ama yazdıkların mantıklı gelmedi değil. Senin istediğin gibi stoper mi alayım yoksa?EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Stoper için para kalır bi ara bakalım kadroya senin olmadı ekran paylasımı açıp bi bakalim toparlarız.

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam. Takımda satılabilir 2 oyuncu var maalesef: TOTY Smith ve Thunder Courtois

• Şu an eksik yok gibi bende.
    23 kişilik kadro bu sekildedir.
    Varsa tavsiyesi olan alırım...

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wolkytur kullanıcısına yanıt
    Hocam maradonadan memnun musun? Staminanın düsük olması etki ediyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi oyuncuya switch atsam önce bir sağa sola afallıyor sonra düzeliyor. Kol mu bozuldu acaba

• Bi ton paket açıyorum şu dandik promodan bile adam atmıyor 🤣

• blackprague kullanıcısına yanıt

Üstat ben de bir hafta içinde 100 tane paket açtım bir tane şampiyonlar Ligi oyuncusu vermedi

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    GPON yok sende normal o yüzden

• Bu promodaki üst seviye oyuncular hoşuma gitti dünya kadar paket açtım. Sonuç hüsran. Aynı oyuncuları atıp duruyor. 16 promo oyuncusu çıktı. Kulüp ve kkg alanındakilere bakın.

Ea mimlemiş benim hesabı. Orta seviye oyuncu olduğum için hep alt ve orta seviye oyuncular atıyor sanırım. Senin neyine icon micon diyor bana. Ben de enayi gibi oynayıp bekliyorum hala. 😅

Bende öyle düşünüyorum esasen, büyük ihtimalle Benim internet im GPON olmadığı için bana böyle davranıyor oyun

Hahahah. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Isstanbul kullanıcısına yanıt
    Şans fena değil gördüğüm kadarıyla. Sadece üst taraftakiler çıkmamış. Bende hiç yeşil yok şu an 🤣

• AvriL kullanıcısına yanıt

Ben cok verim alıyorum. Dakika 60'ta yerini Cunha'ya bırakıyor. Rahmetli sonuçta bir yere kadar :)

• EreninhoFB kullanıcısına yanıt
    100 lira verim

• Falcao1905 kullanıcısına yanıt
    Kolda falan sorun yoktur. Biraz önce girdim son zamanların en kötü bağlantısı vardı. Wl attım 2 maç zar zor yendim 2 maç rezil bir şekilde yenildim. Dediğin gibi savruluyor adamlar. İnanılmaz ağır , oynanmayacak bir seviyede. Artık bizim ülkemizden mi server yüzünden mi bilmiyorum ama iğrenç bir halde.

• 
Sayfa: önceki 91279128912991309131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.