Bu kafayla giderlerse, umarım daha da biterler diyeyim ben de 😊 Bu arada gelen kartı gördüm 😀 Tebrikler 🔥 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9136. sayfa)

-
-
Bir süredir kuraldışı mesajlardan dolayı uyarı puanları alıyordu. Şimdi ama bu uyarı puanlarına rağmen bir gelişme olmamasından mütevellit konudan uzaklaştırıldı. Sizleri alıkoymamak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ama kullanıcıların da bunun için bize biraz sebep vermesi, sürekli kasti kural ihlali yapmamaları lazım.
-
Persie diye sözünü ettiğiniz kullanıcının profil linkini paylaşabilir misiniz? Ne yapmış ve ne işlem görmüş, bir tekrardan incelensin.
-
Etikete attım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler tekrardan.
https://forum.donanimhaber.com/profil/1279873
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@RobinvanPersie bu arkadaşın mağdur olduğuna ben kefilim.
İlginiz için teşekkürler admin
Bu ilan açan arkadaş hakkında defalarca adminlere mesaj attığını kimsenin ilgilenmediğini konunun dışına çıktığını belirtmişti. Bunu dile getirirken biraz sert konuşmuştu ama 30 gün cezayı biraz abartılı oldu gibi. Kendisi burda sevilip sayılan konu içinde herkese yardımcı olan biriydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimse uzaklaştırmamış, kendi isteği ile forumdan uzaklaştırılmış görünüyor? @RobinvanPersie
Forumdan kendi kendine uzaklaştırılmasının kaldırılmasını arzu ederse destek hattına yazabilir.
-
-
Tepki gösterip çok sert çıkışmış evet ama mesajı anlayış gösterilerek ceza verilmeden sadece silinmiş. Ceza verilmemiş. Geri dönebilir. Kızıp da çıkıştı diye mimleyecek değiliz. @RobinvanPersie
-
Teşekkürler admin
Dışardan öyle gözükür. Esasında belirli bir müddettir self-ban durumlarındaki görünümün cezalı durumlarla aynı olmasına bir el atmak gerek. Bunu söyleyeceğim. Eskiden kendi isteğiyle uzaklaştırıldı yazardı. Şimdi diğer kullanıcılar bunu göremiyor. Bu örnekteki gibi yanlış anlaşılmalara gebe.
-
Abi mbappe yi yaptın mı
Rengim kendine nasıl kıydın
Şimdi daha iyi anladık durumu. İlginiz için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 22 Şubat 2025; 16:4:8 >
Utanmasa
Worde bonusa diyicek🤣
Eskiler bağlantılarını araya soktular herhalde seninki güzel kapak olmuş ama 😂
Futbinde fantasy fc cup shooting boost gözüküyor oyun içerisinde yok.
Bunu almak için görev mi yapmak lazım? Ne yapmak lazım?
Alma mazlumun ahını 🤣🤣🤣🤣
Merhaba,
Sanırım kozmetik olarak geliştirdiğim için Maradona’yı 92 yapamıyorum. “Kulübünde hiç uygun oyuncu yok” diyor. Bir çözümü var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X