EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9204. sayfa)

-
-
Ekranda gösteren 36-37 ms ama gerçek nedir bilmem 😂 ms beyaz oldğunda oyun akıcı ama kırmızı 36 falan leş gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 saatte bitti maldini ama bu kart hiçbir yerde oynamaz. sol bekte gold theo bundan daha iyidir. stoperde de quick step'i olan bir kartı oynatmak intihar olur. bomboş kart yapmışlar.
bende biraz ön yargılıydım ama stoperde biraz denedim şuanlık gideri var.
bek olmaz ama stoperde bir şans verebilirsin hocam.
-
Üstadım hayırlı sabahlar geç yazdığım için kusura bakmayın şimdi ben de fırsat bulabildim hatta ben size hayalimdeki futbol ambiyansını şöyle görsellerle falan paylaşmak istedim de benim internet sıkıntılı olduğu için oyunu bile sinirden açmıyorum
evet haklısınız dediğiniz olaya birkaç stadyumda denk geldim bu yine kabul edilebilir yani kamera ayarı falan değiştirilip düzeltilebilir ama görsellik konusunda uzman bir ekibin elinden geçmesi gerek bu oyun bakın üstadım senaryo modunda offline oynarken görsel ne kadarda güzel oluyor yani hava koşulları değişince falan oyunun seyir ve oyun keyfi artıyor
mesela bir ara denemenizi tavsiye ederim şöyle güzel ikonik bir stadyumda Manchester United‘ın Stada olabilir mevsimi kış yapıp saati öğlen 13 yapıp hafif kar yağışlı yapın o kadar güzel bir görsel oluyor ki tadından yenmiyor keşke o ambiyansı online da da görebilsek şöyle hafif kar yağışı olsa yağmur olsa ne kadar güzel olur
oyunda ne güzel Şampiyonlar Ligi lisansı var ya gardaşım koysana biz rivals Ya da şampiyona oynarken reklam panoları stadyum ambiyansı Şampiyonlar Ligi görselleri ile olsa umarım anlatabiliyorumdur
şu animeden çizgi filmden bozma hayal ürünü FUT evrensel stadyumun ne kadar çirkin ne kadar gerçeklikten uzak bir stadyum
hele maçın başında futbolcular taraftarların içinden yürüyerek stadyuma giriyor ulan sanki şadırvandan abdest aldığında vakit namazına cemaatle camiye giriyorsun böyle bir saçmalık var mı ya yok gol atıyorsun havai fişek patlıyor saçma salak işler futbolun ciddiyetini bozan her şeyi doldurmuşlar yazık
Keşke benim imkanım olsa bazen diyorum ki mail atayım bu firmaya görsel ekip de fikir danışmanlığı olarak çalışsam bunun karşılığında da cüzi bir ücret Euro bazında çok değil 10.000 Euro falan şimdilik yeter
Ve bizim ülkemize bir tane sunucu yapın diyeceğim hatta İstanbul’a yapın sadece İstanbul’a çevresindeki oyuncular bu sunucuya bağlansın yoğunluk olmasın diye Bursa’dan ötesi yine İtalya’ya Almanya’ya bağlansın 😁😁😁
mesela şu ikonik formaları eski ikonik stadyumları getirin
münih Olimpiyat stadyumu vardı çok kıyaktı mesela
Ali Sami Yen Stadyumu çok güzel olurdu
Üstadım Bir ara müsait olursanız stadyum olarak Glasgow rangersin Şu ikonik ibrox stadyumunu transfer pazarından alıp stadyum olarak kullanın maç etmesi çok keyifli oluyor özellikle gece atmosferinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 16 Nisan 2025; 21:55:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu sene Ağustos ayında çıkabilir diyorlar oyun. Gta 6 falan çıkıcaksa aynı zamana getirmek istemiyorlar herhalde. Erkenden yayılmaya başladı içerikler. Devam edecekler varsa herhalde oyunun terini atmadan yenisine geçecekler gibi. Erken çıkarsa fazla yorar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Quick step stoperde neden sıkıntı oluyor hocam? Stones evo kullanıyorum da çok memnun değilim acaba bu sebepten mi merak ediyorum.
Ben Elite divdeyim hocam biraz taktik ve matchmaking şansı ile alakalı sanırım iki güne yayarak oynadım ben
kafa kafaya oynadığımız bi arkadaşım vardı o da 23 winde kalmış
genelde çoğu maçı saat 19-22 arası oynamaya çalıştım casual oyunculara karşı daha rahat sonuç alınıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takim veya coins satan araniyor
kartta playstyle olarak quick step bulunması problem değil de bir stoperde ++ olarak isteyeceğim playstyle değil.
oyunun bu aşamasında hücumcular hayvan gibi kuvvetliyken intercept yanına bruiser, anticipate, jockey yada aerial olması gerekiyor.
şuan oyunda çok ucuza yapabileceğiniz gabriel sbc var onu deneyebilirsiniz. hem boyu uzun, hem de en gözde stoper playstylelarına sahip.
-
-
Ben 1 ay psn ban yedim. Gerçekten çok huzurluyum. İyi ki yemişim. Oynamamanın en güzel yolu.
Zorunluluktan superbox ile oynamam gerekcek 2 3 ay genel olarak performansı hakkında bilgisi olan var mıdır?
-
430 liradan mı ne 2029'a kadar yapmıştım. 3-5 yıl daha yapmadığıma pişmanım. Dün baktım haberi görünce 2400 lira mı ne uzatıyordum eve geçince 1 yıl daha yapayım dedim. Haziran yazıyordu ama hemen basmışlar zammı. Herhalde o tarihte oyun oynamayı bırakırım. Yaş ilerledi baya.
-
arkadaşlar bu hafta neden totw gelmedi bilen var mı?
Hocam sut ayarini desteklide mi keskinlikte mi kullaniyorsun ?? 3 4 gundur keskinlikte oynamaya calisiyorum, cok zorlaniyorum. Kale onunden kacirdiklarim falan sac bas yolduruyor. Milisaniyelik dokunuslar golden ediyor
Geçen hafta son totw'di çünkü. Daha totw gelmeyecek
-
Geçen sene market ban yemiştim ben de. O vesileyle bırakmıştım. Bu sene herhangi bir ban yemeden bir anda bıraktım. Kendi kendine oldu 😀 . İyi de oldu. Rahatladım resmen 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X