Ea’nin bu olayla ilgisi yok ki. Sony ile ilgili bir durum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9205. sayfa)

-
-
Destekli oynuyorum. Yeşil vurmaya zaten zor alıştım bir de ona alışamam hiç. 4-5 maç denemiştim, şutlar taca gidince direkt vazgeçtim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam eli yüzü düzeliyor insanın 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de doneyim destekliye o zaman, fark yaratir gibi ama alismasi cok zor keskinlige. Rakip basarken insanin iyice eli ayagina dolasiyor, bi de hedefleme yapmak ekstra zorlasiyor
Şu oyunu kaç senedir oynuyorum hala yeşil vurmayı beceremiyorum. Bu sene Elite Division'a geçemeyip Div 1-2 arası kalma sebebim kesin bu. Rakiplerim yeşili vuruyor giriyor top, ben vuruyorum girmiyor. Yaşlandım sanırım beceremiyorum bu yeşil işini
-
Kolda en ufak bir drift problemi olmaması lazım. Yayıncılar 2-3 ayda bir kol değiştiriyordur.
Aynen rengim
Uçak biletini aldın mı?
Acele et ülke olarak uçuyoruz🤣🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 17 Nisan 2025; 15:1:27 >
Hocam çoktan aldım ucuza bağladık. 18.500 falandı. Ufaktan hazırlanıyoruz oyundan biraz dolar çektik 😂En son kendime ps5 slim almiştım ordan geçen yaz 13.500 şimdi arkadaşa getircem herhalde 18 falan geliyor. İndirim yakalarsak 16.000 falan olur. Bak bu aradaki fark tamamen dolar kaynaklı. Dediğin gibi fena uçuyoruz.
3 ay sonra 32 olacağım. Bende ilk defa bu sene adapte olabildim. Çok maç atmam gerekti alışmak için ilk 50-60 maç kolay goller kaçtı. Yaşlar olsa 22-23 daha hızlı adapte olabilirdim.
Kendime cevap vereyim araştıran biri varsa yararlansın superbox ile FIFA oynanmaz gündüz vakti 85-90 arası ping var paket loss zirvede belki bu zorunluluk beni fifadan kurtarır
-
100 oyuncu sbcsini yapmaya lüzum var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ayın 25'i fransa tots, mayıs 2 premier lig tots.
-
Digital bağımlılık yıllık maliyet kişi başi ortalama ne kadar dir...?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 18 Nisan 2025; 2:48:24 >
ben yaptım max. 87 attı. tam tuzak, yapılmaz.
-
Satarım istersen
Pm.
-
Sağ ol hocam tahmin etmiştim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuyu bile patlattın
Millet tots uykusunda 🤣🤣🤣
Rekor kırılmıştır. 24 saat kimse yazmamış. Oyun bitmiş diyebiliriz. Bu sene kimse memnun değil bence script üst seviyede. Hiç bu kadar momentum gördüğüm bir yıl olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 19 Nisan 2025; 11:46:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X