Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

HAY BÖYLE İŞİN.Tam oyunu alıcaktım kredi kartımda sorun çıktı.İnşallah hafta sonuna kadar katılırım.Takımdaki yerime birşey olurmu?

daha yer var merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemnahit

quote:

HAY BÖYLE İŞİN.Tam oyunu alıcaktım kredi kartımda sorun çıktı.İnşallah hafta sonuna kadar katılırım.Takımdaki yerime birşey olurmu?

daha yer var merak etme

Kaç kişilik yer var acaba cem?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eto82

selamlar, ben de önceden kayıt yaptırmıştım bu takım olayı için bugün de sendit ten siparişim elime geçti.. ben de bu akşam maçlara katılmak isterim acaba kiminle iletişime geçmem gerekiyor?

sana davet gönderdim oyun içinden mesajlarını kontrol edip, daveti kabul etmen gerekiyor.

tamam gördüm mesajını kabul ettim.. mevkileri maçtan önce anlaşarak mı paylaşıyoruz mu yoksa kim neyi alabilirse mi? bi de taktik falan konuşuyo musunuz maçlardan önce?

• arkadaşlar bende katılabilirmiyim?

psn:kelto3
  • quote:

quote:

quote:

daha yer var merak etme

20 kişilik yer daha var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

daha yer var merak etme

20 kişilik yer daha var

Tamda aklımdan geçen sayı.Çok sağol.

Bu maç işi nasıl oluyor?

1)Ya saat 21.30 da 10 kişi yoksa?

2)Yada 15 kişi varsa?

3)Hangi takımı seçiyorsunuz?

4)Maçlar kaç dakika?

5)tele kameraylamı oynanıyor?

• Dressing Room'a bekliyoruz arkadaslar.
  • quote:

Tamda aklımdan geçen sayı.Çok sağol.

Bu maç işi nasıl oluyor?

1)Ya saat 21.30 da 10 kişi yoksa?

2)Yada 15 kişi varsa?

3)Hangi takımı seçiyorsunuz?

4)Maçlar kaç dakika?

5)tele kameraylamı oynanıyor?

en az 4 kişi varsa 4 kişi oynuyoruz..

10 kişi girer maça,kalan 5 kişide girer başka maça

İnter

5 galiba..

evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 20 Ekim 2008; 22:10:05 >

• arkadaşlar 3-4 gün önce psn'den cemnahit adlı arkadaşımıza davetiye isteğimi iletmiştim ama bir cevap gelmedi kendisi meşgul de olabilir bu konuda yetkisi olan başka arkadaşımız varsa ondan bana davetiye göndermesini rica ediyorum. PSN:NaruroN
    bu arada diğer oyunculardan mailleri almak için bir ayar mı yapmam gerekiyor bilemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

arkadaşlar 3-4 gün önce psn'den cemnahit adlı arkadaşımıza davetiye isteğimi iletmiştim ama bir cevap gelmedi kendisi meşgul de olabilir bu konuda yetkisi olan başka arkadaşımız varsa ondan bana davetiye göndermesini rica ediyorum. PSN:NaruroN
    bu arada diğer oyunculardan mailleri almak için bir ayar mı yapmam gerekiyor bilemedim

Diğer oyunculardan mailleri almak derken?

PS3 üzerinden mesaj alıp vermekten mi bahsediyor sunuz?
  • quote:

arkadaşlar 3-4 gün önce psn'den cemnahit adlı arkadaşımıza davetiye isteğimi iletmiştim ama bir cevap gelmedi kendisi meşgul de olabilir bu konuda yetkisi olan başka arkadaşımız varsa ondan bana davetiye göndermesini rica ediyorum. PSN:NaruroN

Ben sana davet yolladım çoktan, senin yapman gereken oyun içerisinden mesajlarına bakmak, R3 tuşuna basarak yapabilirsin işi oyun içindeyken.
  • işte oyun içinde R3 tuşuna bastığımda player hub açılıyor mail bölümü daha doğrusu ama no incoming mails yazıyor yani hiç bir mail gelmedi
  • PS3
    PSN : yfb1907
    mail : yfb1907@windowslive.com

Bekliyorum arkadaslar..
  • davetiye geldi cemnahit arkadaşımızdan. vatana millete hayılı uğurlu olsun
  • beyler bikaç gündür in-cin top oynuyor takımda, giriyorum akşamları fakat kimse yok.. zaten alınan skorlara bakınca da en son maçın 20 ekim akşamı oynandığı görülüyor, ne iş dağıldık mı?
  • ben de aynı olayı farkettim. takıma yeni girmiş olmama rağmen 2-3 gündür hiç kimse yok soyunma odasında. ha bu birileri olsa ben de oyuna dalacağım demek değil çünkü benim sınavlarım var bu aralar ama takıma girmeden önce düşüncelerim böyle herkes soyunma odasında taktikler falan veriliyor,millet birbiriyle sohbet ediyor vs. vs. idi . herhalde herkes biraz yoğun bu aralar ondan olsa gerek
  • quote:

ben de aynı olayı farkettim. takıma yeni girmiş olmama rağmen 2-3 gündür hiç kimse yok soyunma odasında. ha bu birileri olsa ben de oyuna dalacağım demek değil çünkü benim sınavlarım var bu aralar ama takıma girmeden önce düşüncelerim böyle herkes soyunma odasında taktikler falan veriliyor,millet birbiriyle sohbet ediyor vs. vs. idi . herhalde herkes biraz yoğun bu aralar ondan olsa gerek

Bir zamanlar öyleydi kardeş,bi tatsızlık oldu herkes soğudu malesef

• Senceru sana mesaj attım psnden bakarsın açınca;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

ben de aynı olayı farkettim. takıma yeni girmiş olmama rağmen 2-3 gündür hiç kimse yok soyunma odasında. ha bu birileri olsa ben de oyuna dalacağım demek değil çünkü benim sınavlarım var bu aralar ama takıma girmeden önce düşüncelerim böyle herkes soyunma odasında taktikler falan veriliyor,millet birbiriyle sohbet ediyor vs. vs. idi . herhalde herkes biraz yoğun bu aralar ondan olsa gerek

Bir zamanlar öyleydi kardeş,bi tatsızlık oldu herkes soğudu malesef

Benim için halen oyle walla çok iyi gidiyoruz bu aralar nazar değmesin.Kendine sağlam insanlardan kurulu bir takım ayarlarsan sende zevk alabilirsin...De güvenemiyosun işte bigün bi açarsın biri seni takımdan atmış

• Bilmem kac kisi birden takimdan atilana kadar cok guzel gidiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.