Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerekli Açıklamayı Yapmıştım Ancak Sky__Walker Silmiş...

Tekrar Yapayım ;

Böyle Asılsız ve Saçma Bir İthamda Bulunduğun İçin Seni Tebrik Ediyorum...

1 Dakika İçinde 6 Kişiyi Bir Takımdan Nasıl Atarım Onuda Merak Ediyorum,Loglardan Haberim Var Merak Etme

Kısa Kesicem Önceki Mesajım Gibi Uzatmayacağım.

Son Olarak

Mesajını Yazarken Tanımadığın Bir Kişiye Nasıl Bir Uslüp Kullanıcağını Bil,Asılsız İthamlarda Bulunma...

Bu Yaptığın Saçma Şeylerden Sonra,Seninle Ne Maç Yaparım,Ne Takımına Girerim.

Sadece Bir Oyun İçin DonanımHaber Üyeliğimi ve Kişiliğimi Ayaklar Altına Aldırtmam...

Takımı Akşam Kapatıyorum ve Herkezi DH4EveR Takımına Yönlendiriyorum... İyi Oyunlar Dilerim...

Edit : Sky__Walker Arkadaşım Falan Değil,Kişiliğime Hakaretlerde Bulunduğun İçin Şikayet Ettim Gereğini Yaptı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 19 Ekim 2008; 17:06:50 >

• Arkadaşım seni suçlamak istemem ama bazı şeyler ortada, DH4EVER takımında olan herkes Team Blog'una bakarsa kimin çıkıp, kimin girdiğini saat kaçta olduğunu görebilir. Şimdi çoğu insan ben neden çıkarıldım takımdan, niye attınız beni diyince zan altında ben kaldım anladın mı? şimdi kimseyi çıkarmamışım, kimsede takımdan çıkmak istememiş o zaman tek bir açıklaması kalıyor bunun, birisi çıkartmış. Yijoe takımdan insanlar çıkarılmadan önce kendi isteği ile ayrılmış zaten, daha sonra teker teker insanlar çıkarılmış.

Resim ekliyorum, burda zamanları , ayrılanlar herşey yazıyor, yalancı konumuna da konmak istemiyorum.

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ**
     **Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ**

Resimlerden görüldüğü üzere Turkuaz, akin, yijoe'dan sonra ; 10/18/2008 tarihli 09:07:35 saatli the conqueror77 arkadaş ile başlıyan bir takımdan ayrılma furyası var ard arda ve Beto_GS takımdan neden çıkarıldığını soruyordu demin. Senceru arkadaşımızda bu arkadaşlar ile sözleşmiş gibi ayrılmış takımdan. Sözleştimi bu arkadaşlar gerçekten aynı dakikalarda ayrılmak için takımdan, eğer öyleyse söylesinler burda, boşuna arkadaşın da canını sıkmayalım.

Bu arada takımdan kim çıkarıldıysa yani kendi isteğiyle ayrıldıysa söylesin burad bilelim neler oluyor ya, bu tip işlerle mi uğraşmak zorundayım. Vallahi bu tip olaylar yüzünden bırakıcam bu forumu. Gerçekten oyun önemli değil ama bu tip şeyler olmamalı.
    Hem haklıysan kendi takımını neden bozuyorsun, bozma. Bu ayrıca benim takımım falan da değil, bu forumda herkes oynayabilsin diye açtık, oyun çıkmadan önce başlatmıştık biz bu işlemi. Inan önemli değil, umurumda da değil takım falan , sanırım sen anladın beni.

Sky sendende rica ediyorum bu mesaj silinmesin. Bütün mesajları okuyarak şikayetleri değerlendiremezsin elbet fakat burda yalancı konumuna düşürülmek veya zan altında kalmak istemiyorum. Bir durum varsa o netlik kazanmalı ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 19 Ekim 2008; 17:21:48 >

• Bak Arkadaşım...

Beni Burda Eski Maç Yaptığımız Arkadaşlar Tanır...Bir Oyun İçin Bunları Yapmıcağımı Herkez Bilir.O Resimlerde Gördüğün Üzere "Has Left The Club" Yazıyor.Yani Senceru Herkezi Takımdan Attı Demiyor... Ama Dediğin Doğru En Son Ben Çıktığım İçin Zan Altında Kalıyorum.Takımımı Beni Böyle Asılsız Birşeyle Suçladığın İçin Kapatıp Kendimi Temize Çıkarmak İstiyorum Bilmem Anlatabildimmi ?

Bu Resimlerle Hiç Birşeyi Kanıtlayamayacağını Sende Biliyorsun Sadece Son Çıkanın Ben Olduğunu Gösteriyor...

Ben Club Members'a Baktığımda PSN Listemde Olan Bir Çok Kişinin Olmadığını Gördüm.Yijoe'ye Hemen Mesaj Attım Takım Kuralım Diye Herkez Çıkmış Bende Çıkıcam Birazdan Diye... Kendisi Arkadaşının Takımına Gittiğini Söyledi.Bende Çıktım Tek Başıma Takım Kurdum ve PSN Listemdeki Herkeze Mesaj + Davetiye Attım Beto_Gs'yede Attım Sanırım Herkez Çıkmış veya Silinmiş Bende Çıkıp Yeni Takım Kurdum Diyerek...

Bu Bir Bug'da Olabilir,Daha Önce Yetkisi Olup Herkezi Silip Kendi Yetkisini Almış Biride Olabilir...

Bu Tabikii Senin Takımın Değil,DonanımHaber'e Üye Olan Herkezi İstesende,İstemesende Almak Zorundasın...

Her Neyse Bu İşe Bir Son Verelim Artık Sıkıldım.Daha Fazla Beni Suçlayan,Benimle İlgili Mesajlar Atmazsan Sevinirim...

DH4EveR'da Başarılar Dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 19 Ekim 2008; 17:34:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Bak Arkadaşım...

Beni Burda Eski Maç Yaptığımız Arkadaşlar Tanır...Bir Oyun İçin Bunları Yapmıcağımı Herkez Bilir.O Resimlerde Gördüğün Üzere "Has Left The Club" Yazıyor.Yani Senceru Herkezi Takımdan Attı Demiyor... Ama Dediğin Doğru En Son Ben Çıktığım İçin Zan Altında Kalıyorum.Takımımı Beni Böyle Asılsız Birşeyle Suçladığın İçin Kapatıp Kendimi Temize Çıkarmak İstiyorum Bilmem Anlatabildimmi ?

Bu Resimlerle Hiç Birşeyi Kanıtlayamayacağını Sende Biliyorsun Sadece Son Çıkanın Ben Olduğunu Gösteriyor...

Ben Club Members'a Baktığımda PSN Listemde Olan Bir Çok Kişinin Olmadığını Gördüm.Yijoe'ye Hemen Mesaj Attım Takım Kuralım Diye Herkez Çıkmış Bende Çıkıcam Birazdan Diye... Kendisi Arkadaşının Takımına Gittiğini Söyledi.Bende Çıktım Tek Başıma Takım Kurdum ve PSN Listemdeki Herkeze Davet Attım.

Bu Tabikii Senin Takımın Değil,DonanımHaber'e Üye Olan Herkezi İstesende,İstemesende Almak Zorundasın...

Her Neyse Bu İşe Bir Son Verelim Artık Sıkıldım.Daha Fazla Beni Suçlayan,Benimle İlgili Mesajlar Atmazsan Sevinirim...

DH4EveR'da Başarılar Dilerim...

yav ne diyim ki ben sana , diyecek birşey bulamıyorum inan. Yapsanda yapmasanda benim için farketmez, kendini kandırırsın, ne olacak sonuçta oyun bu, uzun zamandır da kontrol etmiyordum takımı.

Halbuki iyi oynadığını takımda çok gol attığını söyleyen sen değilmiydin, hatta Adriano ile, yanlış mı? Neyse ya valla iyice soğudum ben bu işten ülkemizde neden böyledir, neden düzgün bir iş olamaz çok merak ediyorum.

Bende sana hayatında başarılar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 19 Ekim 2008; 17:35:17 >

• cemnahit

Bir Oyun İçin Bunları Yapmam Emin Ol

Ben Gayet Memnundum Takımdan.Ama Son Zamanlarda 1 Haftadır Club Maçı Yapmıyorduk Artık Sıkıldım ve Çıktım Ama Benden Önce Yijoede Çıkmış Kimse Yapmıyor Dedi Maç Çıktım Takımdan Dedi... Çok İyidik Evet Adriano İle Şov Yapıyordum Ama Takım Kaptanı,Takımı Toplamazsa İlgilenmezse Maç Olmaz Ben Takımı Kapıcam Başka Bir Takıma Girer Maçlarımı Yaparım Yine Oynarım...

Sanada Hayatında Başarılar...
  • senceru arkadasim yavas gel istersen birazcik hmm??? birincisi bir oyuncuyu takimdan atsan da .... has left the club yazar,ornegin turkuaz nickli arkadasimizi kendi istegi uzerine ben cikarttim ve blogta turkuaz has left the club yaziyor...ikincisi dressing roomda konustuklarimizi hatirliosundur umarim,yigit takimda begenmedigimiz adamlari cikartalim,iyi oynayanlar kalsin bu sekilde oyun cekilmez oluyor kimse bolgesinde oynamiyor diye,takim adini da degistiririz kimsenin haberi olmaz diyen,ben bunlari yapamayacagimi ayip olacagini soyledigimde bana menajerlik ver ben yaparim diyip benden menajerlik isteyen,menajerligi aldiginda takimin adinin degismedigini ogrenince bu fikirden vazgecen sanirim senceru nickli arkadas yani sendin...ucuncusu de sadece bir oyun icin bu tarz seyler yapmam,uyeligimi lekeletmem tarzi bir soz soylemissin,hatirlatmak isterim euro2008 liglerinde ligler devam ederken sirf kendin iddaali bir konumda olmadigin icin bizim ylonen nickli arkadasimizla son macimiz kalmisken sana soylememize ragmen ligi sifirladigini unutmamissindir sanirim,hatta o zamanda ayni sey olmustu,ayni muhabbetleri yapmistin,sizin liginizde oynamam,benimle bir daha mac yapmayin tarzi seyler,yani anlayacagin sen bu tarz seyleri genelde yapiyorsun senceru...ben inaniyorum ki senceru yeni takiminda gormek istedigi bazi arkadaslari takimdan atti ki daha sonra kendi kuracagi yeni klube daha kolay davet edebilmek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 19 Ekim 2008; 17:52:30 >

• quote:

cemnahit

Bir Oyun İçin Bunları Yapmam Emin Ol

Ben Gayet Memnundum Takımdan.Ama Son Zamanlarda 1 Haftadır Club Maçı Yapmıyorduk Artık Sıkıldım ve Çıktım Ama Benden Önce Yijoede Çıkmış Kimse Yapmıyor Dedi Maç Çıktım Takımdan Dedi... Çok İyidik Evet Adriano İle Şov Yapıyordum Ama Takım Kaptanı,Takımı Toplamazsa İlgilenmezse Maç Olmaz Ben Takımı Kapıcam Başka Bir Takıma Girer Maçlarımı Yaparım Yine Oynarım...

Sanada Hayatında Başarılar...

Arkadaşım devam ettir sen takımını niye kapatıyorsun ki , talep olacaktır bu takıma herkesi alamayız zaten, ama ben bu forumda herhangi bir organizasyon yapılamıyacağını anlamış bulunuyorum, bu takımda açık kalır isteyen oynar istemeyen oynamaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

senceru arkadasim yavas gel istersen birazcik hmm??? birincisi bir oyuncuyu takimdan atsan da .... has left the club yazar,ornegin turkuaz nickli arkadasimizi kendi istegi uzerine ben cikarttim ve blogta turkuaz has left the club yaziyor...ikincisi dressing roomda konustuklarimizi hatirliosundur umarim,yigit takimda begenmedigimiz adamlari cikartalim,iyi oynayanlar kalsin bu sekilde oyun cekilmez oluyor kimse bolgesinde oynamiyor diye,takim adini da degistiririz kimsenin haberi olmaz diyen,ben bunlari yapamayacagimi ayip olacagini soyledigimde bana menajerlik ver ben yaparim diyip benden menajerlik isteyen,menajerligi aldiginda takimin adinin degismedigini ogrenince bu fikirden vazgecen sanirim senceru nickli arkadas yani sendin...ucuncusu de sadece bir oyun icin bu tarz seyler yapmam,uyeligimi lekeletmem tarzi bir soz soylemissin,hatirlatmak isterim euro2008 liglerinde ligler devam ederken sirf kendin iddaali bir konumda olmadigin icin bizim ylonen nickli arkadasimizla son macimiz kalmisken sana soylememize ragmen ligi sifirladigini unutmamissindir sanirim,hatta o zamanda ayni sey olmustu,ayni muhabbetleri yapmistin,sizin liginizde oynamam,benimle bir daha mac yapmayin tarzi seyler,yani anlayacagin sen bu tarz seyleri genelde yapiyorsun senceru...ben inaniyorum ki senceru yeni takiminda gormek istedigi bazi arkadaslari takimdan atti ki daha sonra kendi kuracagi yeni klube daha kolay davet edebilmek icin

Sen biliyordun bunları da neden arkadaşa takımı yönetme hakkı verdin ? neyse olan oldu artık seni suçlamıyorum kesinlikle, sen çok iyi niyetliydin hep, açıkçası takımdan ayrılmana üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 19 Ekim 2008; 17:54:13 >

• 1.Onları Şaka İle Karışık Sölediğimi Sende Biliyorsun ve Sonunda Sürekli Gülücük Yapıyordum.En Son Tabii Ayıp Olur Dedim ve Çıktık.Orda Gerçekten İma Ettiğim Tek Şey Yeni Takım Kurmamızdı... Yalansa Söyle... !

Ayrıca Bunları Gerçek Algıladıysan,Senin Sölediklerinide Bir Konuşalım ? ; Sen Değilmiydin Onu Almayalım,Bunu Almayalım Diye Seçen.Benimle Oynama Yiğit Aramızda Geçen Bu Dalga Muhabbeti Buraya Taşıyıp Beni Suçlu Konuma Getirmen Çok Yanlış...

2.Dediğin Şeyi O Zaman Yapardım Yapsaydım...

3.Euro2008'i Hiç Karıştırma Neden Sıfırladığımı Ligleri Detaylı Detaylı Size Anlattım Ama Anlamak İstemediniz... Öne Geçmek İçin Diyorsunuz Ama O Sıfırladığım Lig'den Sonra Başka Lig Yapmadık Bunuda Biliyorsundur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 19 Ekim 2008; 18:03:25 >
  • evet durum bunu gösteriyor bence de..
    eski takımıma dönmek istiyorum davet yollarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemnahit

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

senceru arkadasim yavas gel istersen birazcik hmm??? birincisi bir oyuncuyu takimdan atsan da .... has left the club yazar,ornegin turkuaz nickli arkadasimizi kendi istegi uzerine ben cikarttim ve blogta turkuaz has left the club yaziyor...ikincisi dressing roomda konustuklarimizi hatirliosundur umarim,yigit takimda begenmedigimiz adamlari cikartalim,iyi oynayanlar kalsin bu sekilde oyun cekilmez oluyor kimse bolgesinde oynamiyor diye,takim adini da degistiririz kimsenin haberi olmaz diyen,ben bunlari yapamayacagimi ayip olacagini soyledigimde bana menajerlik ver ben yaparim diyip benden menajerlik isteyen,menajerligi aldiginda takimin adinin degismedigini ogrenince bu fikirden vazgecen sanirim senceru nickli arkadas yani sendin...ucuncusu de sadece bir oyun icin bu tarz seyler yapmam,uyeligimi lekeletmem tarzi bir soz soylemissin,hatirlatmak isterim euro2008 liglerinde ligler devam ederken sirf kendin iddaali bir konumda olmadigin icin bizim ylonen nickli arkadasimizla son macimiz kalmisken sana soylememize ragmen ligi sifirladigini unutmamissindir sanirim,hatta o zamanda ayni sey olmustu,ayni muhabbetleri yapmistin,sizin liginizde oynamam,benimle bir daha mac yapmayin tarzi seyler,yani anlayacagin sen bu tarz seyleri genelde yapiyorsun senceru...ben inaniyorum ki senceru yeni takiminda gormek istedigi bazi arkadaslari takimdan atti ki daha sonra kendi kuracagi yeni klube daha kolay davet edebilmek icin

Sen biliyordun bunları da neden arkadaşa takımı yönetme hakkı verdin ? neyse olan oldu artık seni suçlamıyorum kesinlikle, sen çok iyi niyetliydin hep, açıkçası takımdan ayrılmana üzüldüm.

saol cemnahit hocam...butun arkadaslardan ozur diliyorum bu tarz olaylar yasandigi icin,elimden geldigince takimi biraraya toplamaya calistim her aksam,herhangi bir arkadasi sozlerimle kirdiysam,yanlis anlasilmaya neden olduysam kusuruma bakmayin...senceru arkadasa menajerlik verme olayina gelince de sonucta bu klup hepimizin oldugu icin ve senceru da benden rica ettigi icin bu tarz bir fikri olsa da onu kirmamak adina,yanlis anlasilmamak adina menajerligi devrettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 19 Ekim 2008; 18:04:12 >

• quote:

1.Onları Şaka İle Karışık Sölediğimi Sende Biliyorsun ve Sonunda Sürekli Gülücük Yapıyordum.En Son Tabii Ayıp Olur Dedim ve Çıktık.Orda Gerçekten İma Ettiğim Tek Şey Yeni Takım Kurmamızdı... Yalansa Söyle... !

Ayrıca Bunları Gerçek Algıladıysan,Senin Sölediklerinide Bir Konuşalım ? ; Sen Değilmiydin Onu Almayalım,Bunu Almayalım Diye Seçen.Benimle Oynama Yiğit Aramızda Geçen Bu Dalga Muhabbeti Buraya Taşıyıp Beni Suçlu Konuma Getirmen Çok Yanlış...

2.Dediğin Şeyi O Zaman Yapardım Yapsaydım...

3.Euro2008'i Hiç Karıştırma Neden Sıfırladığımı Ligleri Detaylı Detaylı Size Anlattım Ama Anlamak İstemediniz... Öne Geçmek İçin Diyorsunuz Ama O Sıfırladığım Lig'den Sonra Başka Lig Yapmadık Bunuda Biliyorsundur...

arkadasim istedigini soyleme hakkina sahipsin hakaret boyutuna ulasmadigi surece ok???ben sadece yasadigim olayi anlattim,inanmak isteyen inanir inanmayana da sonuna kadar saygi duyarim ok???sonucta ben herhangi bir arkadasimi kiracak hicbirsey yapmadim,sadece takimdan ayrilmak istedim ve ondan sonra gelisen olaylar benim ve cemnahit'in disinda gelisen olaylardir,yani bu durumda soyleyecek pek birsey kalmiyor acikcasi...

• Aynen Bende Bu Tarz Olaylar Yüzünden Özür Diliyorum Bütün Arkadaşlardan.

Bir Oyun İçin Bunları Yapıcak İnsan Değilim.

2006'dan Beri Bu Forumdayım Son 1 Senedir Playstation Bölümünde Böyle Şeylerle Karşılaşıyorum.Gerçekten Çok Üzgünüm...

Bu Konuyu Artık Kapatalım... Şuanda Açtığım Takımı Kapatmış Bulunuyorum.Tekrar Başarılar Dilerim...

Edit : Yiğit,Onları Dalgasına Sölediğimi ve Sonunda Gülücükler Koyduğumu İnkar Etmezsin Sanırım.Ama Sende Haklısın Çünkü Böyle Birşey Oldu ve Ben Bunları Konuştum Zan Altında Kaldım...Her Neyse Bu Konuyu Artık Kapatalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 19 Ekim 2008; 18:11:28 >
  • quote:

Aynen Bende Bu Tarz Olaylar Yüzünden Özür Diliyorum Bütün Arkadaşlardan.

Bir Oyun İçin Bunları Yapıcak İnsan Değilim.

2006'dan Beri Bu Forumdayım Son 1 Senedir Playstation Bölümünde Böyle Şeylerle Karşılaşıyorum.Gerçekten Çok Üzgünüm...

Bu Konuyu Artık Kapatalım... Şuanda Açtığım Takımı Kapatmış Bulunuyorum.Tekrar Başarılar Dilerim...

Senceru haberin olsun takıma dönmek istersen dönebilirsin, bu sadece bir oyun bunu sakın unutma!
  • Teşekkürler Cemnahit Ama Kendimi Temize Çıkarmadan Takıma Dönmek İstemiyorum... Konuşmamız Lazım Bunları Baya Uzun PSN'de Eklisiniz Zaten Dönmek İstersem Haber Veririm...
  • benide alın takıma boş yer varsa. 10 a 10 hiç oynamadım. iyi bi fifacıyımdır.

PSN: ekrem-alici
  • ekrem'e kefilim... iyi oynar ve iyi biridir... burdaki turnuvalarıda başlatan arkadaş zaten
  • quote:

ekrem'e kefilim... iyi oynar ve iyi biridir... burdaki turnuvalarıda başlatan arkadaş zaten

yapma senceru şımartıyosun beni sağol dostum. valla benide alında oynıyalım çok merak ettim 10 a 10 her mevki oynarım.

NOT: her mevki diyince öyle hemen defans demeyin. eğer yer yoksa sırf defans boşsa oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 19 Ekim 2008; 19:47:00 >

• Oyna Oyna Çok Zevkli Dostum...
  • pesle fifa arasında kaldım bende, fifa alırsam sırf dh uyelerıyle 10 v 10 oynayabılmek icin alıcam galiba bir de keske kaleciyi de kontrol etsek ya zevkli olurdu
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.