Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya yerimidir bilmiorum ama konuyu da bulamadım ben be a pro da maç yapıorum 4-5 maç. yaptım acaba ne zaman a takıma geçerim verilen görövleri fazlasıyla yapıorum ilginize teşekkürler
  • beyler yarım saat once fener - juventus macında oynayan var mı ?
  • takımdan kim sildi beni yau?
    dressing room diyorum şu anda hiç bi kulübe kayıtlı diilsiniz diyo..
  • Bende Members'a Baktım Hiç Bir Tanıdığım Yoktu Bende Çıktım Club'ten...

Legend Team Diye Takım Açtım İsteyen Gelebilir...

Takım Tekrar Toplanırsa DH'ye Geri Dönebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 19 Ekim 2008; 3:08:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

takımdan kim sildi beni yau?
    dressing room diyorum şu anda hiç bi kulübe kayıtlı diilsiniz diyo..

aynen,ben de Sencerunun takımına geçtim
  • Takımda Şuan

Wamlaw,Yasar07,Senceru,TurkinaFaso Var...

Diğer Arkadaşlarada Davet Attım Kabul Ederlermi Bilmem PM İle Mesajda Attım... Kuralım Tekrar Toplanalım Takımı Diye..

Legend Team - M.UTD

Konusunuda Açtım...

http://forum.donanimhaber.com/m_27262483/mpage_1/key_//tm.htm#27262483

---

Bu Başlık Bence Kitlensin Artık Cemnahit 10 Gündür Görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 19 Ekim 2008; 3:19:46 >
  • ne oluyor burda ? takıma bakamadım uzun zamandır kim kimi atıyor yahu.

Biraz önce baktım takıma da yijoe bırakmış takımı ?? takım kötümü oynuyordu arkadaşlar, ya da zıpçıktılık yapan arkadaşlar mı vardı? Eğer takım devam etmeyecekse hemen dağıtayım ama yorumlarda okuduğuma göre takımda problem yok gibiydi neyse takımdaki oyuncu sayısı fazla yine, takımı dağıtmayacağım hergün saat 21:30 maçlara devam.

Biri bir açıklama yaparsa sevinicem, özellikle yijoe sen ayrı bir takım mı kurdun, ben birilerini kovmadıysam takımdan kim kovdu?

Not: Şu an ben takımın tek menajeriyim o yüzden kimse kimseyi atamaz , takımla bir ilgilenmiyoruz dağılıyor hemen , iş güç bakamadım neden kardeş kardeş maçlarınızı yapmıyorsunuz ben yokken , neyse maçlarda görüşürüz.

@Senceru takıma , senin takımdaki arkadaşlarla dönmeye karar verirsen kapımız açık, ya da takımında işler kötüye giderse haber ver. Eğer gerçekten düzgün bir şekilde ilgilenebilirim diyorsan seni DH takımının menajeri de yapabilirim. Henüz takımın başlangıç aşamasında istersen böyle daha iyi olabilir, hem de başka takım baştan kurmak zorunda kalmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 19 Ekim 2008; 10:17:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cemnahit

ne oluyor burda ? takıma bakamadım uzun zamandır kim kimi atıyor yahu.

Biraz önce baktım takıma da yijoe bırakmış takımı ?? takım kötümü oynuyordu arkadaşlar, ya da zıpçıktılık yapan arkadaşlar mı vardı? Eğer takım devam etmeyecekse hemen dağıtayım ama yorumlarda okuduğuma göre takımda problem yok gibiydi neyse takımdaki oyuncu sayısı fazla yine, takımı dağıtmayacağım hergün saat 21:30 maçlara devam.

Biri bir açıklama yaparsa sevinicem, özellikle yijoe sen ayrı bir takım mı kurdun, ben birilerini kovmadıysam takımdan kim kovdu?

Not: Şu an ben takımın tek menajeriyim o yüzden kimse kimseyi atamaz , takımla bir ilgilenmiyoruz dağılıyor hemen , iş güç bakamadım neden kardeş kardeş maçlarınızı yapmıyorsunuz ben yokken , neyse maçlarda görüşürüz.

@Senceru takıma , senin takımdaki arkadaşlarla dönmeye karar verirsen kapımız açık, ya da takımında işler kötüye giderse haber ver. Eğer gerçekten düzgün bir şekilde ilgilenebilirim diyorsan seni DH takımının menajeri de yapabilirim. Henüz takımın başlangıç aşamasında istersen böyle daha iyi olabilir, hem de başka takım baştan kurmak zorunda kalmazsın.

slm hocam,uzun zamandir yoktun merak ettik valla sen yokken gecen hafta boyunca yardimci menajer olarak takimla ben ilgilendim,iste maclari ayarladik,takimi topladik bir araya,iste elimden geldigince takimda bir duzen olabilmesi icin mac oncesi bir iki sey soyledim arkadaslara mevkileri konusunda,sen yokken any'ligi devraldim senden yalniz bazi arkadaslar daha dogrusu bir arkadas bu durumdan rahatsiz oldu gibi,bir onceki sayfada hersey yaziyor yani okuduysan gormussundur tekrar anlatmama gerek yok sanirim.boyle bir tatsizlik oldu klupte...daha sonra yanilmiyorsam carsamba veya persembe aksami senceru arkadasin istegiyle kendisini menajer yaptim,daha sonra 2 aksam ustuste oyuna giremedim,dun de benim yakin bir arkadas klup kurmus davet etti beni,onu kiramadim o yuzden klupten cikmak zorunda kaldim yalniz kimseyi klupten cikarmadim bundan emin olabilir herkes,hatta my club menusunden general bloga bir bakarsan cem hocam cikarilan arkadaslar ben klupten ayrildiktan sonra mi cikarilmis yoksa once mi diye ok?

• quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

slm hocam,uzun zamandir yoktun merak ettik valla sen yokken gecen hafta boyunca yardimci menajer olarak takimla ben ilgilendim,iste maclari ayarladik,takimi topladik bir araya,iste elimden geldigince takimda bir duzen olabilmesi icin mac oncesi bir iki sey soyledim arkadaslara mevkileri konusunda,sen yokken any'ligi devraldim senden yalniz bazi arkadaslar daha dogrusu bir arkadas bu durumdan rahatsiz oldu gibi,bir onceki sayfada hersey yaziyor yani okuduysan gormussundur tekrar anlatmama gerek yok sanirim.boyle bir tatsizlik oldu klupte...daha sonra yanilmiyorsam carsamba veya persembe aksami senceru arkadasin istegiyle kendisini menajer yaptim,daha sonra 2 aksam ustuste oyuna giremedim,dun de benim yakin bir arkadas klup kurmus davet etti beni,onu kiramadim o yuzden klupten cikmak zorunda kaldim yalniz kimseyi klupten cikarmadim bundan emin olabilir herkes,hatta my club menusunden general bloga bir bakarsan cem hocam cikarilan arkadaslar ben klupten ayrildiktan sonra mi cikarilmis yoksa once mi diye ok?

ok problem yok o zmn, açıklaman için teşekkür ederim. Senceru arkadaşı menajer yaptıysan nasıl oluyorda takımdan atılıyor, sende atmadıysan. Ya oyunda bir bug var bu konuda yada başka birşey oldu anlamadım. Neyse sonuçta bazı arkadaşlar takımdan ayrılmayı tercih ettilerse önemli değil. Diğer kalan arkadaşlarla yola devam ederiz, dediğim gibi diğer takımlarınızda işler kötüye giderse tekrar beklerim takıma sonuçta bu benim takımım değil, tüm forumun takımı olduğunu düşünerek kurduk.

• quote:

Orjinalden alıntı: cemnahit

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

ok problem yok o zmn, açıklaman için teşekkür ederim. Senceru arkadaşı menajer yaptıysan nasıl oluyorda takımdan atılıyor, sende atmadıysan. Ya oyunda bir bug var bu konuda yada başka birşey oldu anlamadım. Neyse sonuçta bazı arkadaşlar takımdan ayrılmayı tercih ettilerse önemli değil. Diğer kalan arkadaşlarla yola devam ederiz, dediğim gibi diğer takımlarınızda işler kötüye giderse tekrar beklerim takıma sonuçta bu benim takımım değil, tüm forumun takımı olduğunu düşünerek kurduk.

rica ederim hocam tabi aciklama yapacagim boyle bir durumda yalniz senceru atilmamis klupten

Bende Members'a Baktım Hiç Bir Tanıdığım Yoktu Bende Çıktım Club'ten...

Legend Team Diye Takım Açtım İsteyen Gelebilir...

Takım Tekrar Toplanırsa DH'ye Geri Dönebiliriz...
    yazmis senceru yani onda bir problem yok atilma gibi,yalniz dedigim gibi oyuna girersen eger my club menusunden general blogdan dakika dakika gelisen olaylara bakabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Takımda Şuan

Wamlaw,Yasar07,Senceru,TurkinaFaso Var...

Diğer Arkadaşlarada Davet Attım Kabul Ederlermi Bilmem PM İle Mesajda Attım... Kuralım Tekrar Toplanalım Takımı Diye..

Legend Team - M.UTD

Konusunuda Açtım...

http://forum.donanimhaber.com/m_27262483/mpage_1/key_//tm.htm#27262483

---

Bu Başlık Bence Kitlensin Artık Cemnahit 10 Gündür Görünmüyor

Bu başlık niye kitleniyormuş?? bunu okumamıştım vallahi, ayıp ediyorsun biraz şu an DH takımında olan insanlara da bana da. Sonuçta bunun bir oyun olduğunu unutmayalım, iyi oynayan kötü oynayan ayrımı yaparsak, bazı arkadaşları dışlarsak yada takım kötü oynadığı zamanlar benim işim olmaz bu takım da dersek ne eğlencesi kalır. Bu takıma herkes gelebilir ve istediği kadar oynayabilir.

iyi oyunlar.

• cemnahit bayadır online değilsin yanlış anlama yani o anlamda sölemedim zaten yanına gülücük atmışım dikkat edersen...

bir çok kişi silinmiş takımdan bir çok kişide kendi isteğiyle çıkmış.diğer arkadaşlar zaten oynamıyordu bende çıktım yeni takım kurdum bunda ayıp birşey yok

yok ben atılma demedim zaten değişik bir şekilde silinmiş dedim ben club members a baktığımda kimse yoktu takımda dedim herkez çıkmış heralde bende çıktım ve takım kurdum...

teklifin için teşekkürler tekrar toplanacaksak,düzenli olarak oynayacaksak neden olmasın tabiiki geliriz hepimiz,kaptanlığıda iyi bir şekilde yerine getiririm ancak önce bütün arkadaşlarımızı geri toplaman lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 19 Ekim 2008; 12:27:40 >
  • quote:

cemnahit bayadır online değilsin yanlış anlama yani o anlamda sölemedim zaten yanına gülücük atmışım dikkat edersen...

bir çok kişi silinmiş takımdan bir çok kişide kendi isteğiyle çıkmış.diğer arkadaşlar zaten oynamıyordu bende çıktım yeni takım kurdum bunda ayıp birşey yok

yok takım kurmanda ayıp birşey yok tabiki, ilgilenemiyorum her zmn takımla iş güç, büyük olasılık takım kuran herkesde bu sorun olacaktır diye düşünüyorum, insanın bir hayatı olunca zor bu tarz işler. Olabilir beğenmeyen çıkmıştır, herkes özgür istediğini yapabilir. Ama kimse kimseyi takımdan atmamış görünüyor. Oyun olduğunu unutmayalım bunun ve kırgınlık olmasın

• Tabii Kırgınlık Yok Zaten Merak Etme... Tekrar Birleşirsek Haber Ver
  • quote:

Tabii Kırgınlık Yok Zaten Merak Etme... Tekrar Birleşirsek Haber Ver

Önceden söylediğim gibi kurduğun takımda işler iyi gitmezse DH4EVER herkese açık bir takım, güzel maçlar çıkartıyorduk en son, ben yokken neler oldu bilemiycem. Takımdan ayrılan herkes için geçerli bu söylediklerim.
  • ne oldu takıma ya? rankingde bile yok..2 gün önce 15.sıradaydı. bende çıkmışım takımdan..alala
  • Arkadaşlar BUG'mıdır nedir anlamadım ama , hiçbirşey yokken takımdan çıkmış gözüken arkadaşlar bana tekrar bir mesaj atarlarsa davet yollarım, tabii tekrar takıma girmek isterlerse. Ben bu işi anlamadım nasıl oluyorda kimse sizi takımdan çıkarmıyor ve takımdan atılıyorsunuz yada çıkıyorsunuz. Takımımızda en son üç tane menajer vardı bir tanesi benden habersiz , benim dışımda yijoe1987 ve Senceru(benden habersiz yijoe'dan rica etmiş o da menajer yapmış) takımın menajerleriydi yani ancak onlar takımdan atabilir sizi. yijoe zaten siz atılmadan önce çıkmış, en son takımdan Senceru ayrılmış ve o sırada menajermiş. Şimdi kendi takımı var, ama sanmıyorum onunda böyle birşey yapacağını, neyse sonuçta takımdan çıkanlar bir daha mesaj yollasınlar bana yada ben tek tek davet yolluyayım herkese.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ben tekrar geliyorum
    yalnız anlamadığım şey, neden sıralaa-madan kaybolduk? 2 günde 1.divisionda 15. iken şimdi hiç yokuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 19 Ekim 2008; 16:06:20 >
  • Arkadaşlar birbirinizi eleştirirken biraz daha saygılı şekilde mesaj yazın lütfen. Gereksiz mesajları sildim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşlar birbirinizi eleştirirken biraz daha saygılı şekilde mesaj yazın lütfen. Gereksiz mesajları sildim.

Sky neden siliyosun mesajları, ortada bir durum var, tanıdığın falan mı arkadaş anlamadım? birazdan resimleri ekliycem eğer onlarda silinirse bu işte bir iş var demektir.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.