Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kendimden örnek vereyim, fifa08 de milyon kere beapro maç yapmışlığım var, fifa09 a geçince alışma devrem oldu benimde,
    zamanla daha çok uyum sağlıyorum.
    takımda top koşturacak arkadaşların tek birşeye dikkat etmleri gerekir,
    online beapro mod da bol bol antreman yapsınlar,herkes bir miktar acemilik zamanında olduğu için
    iyi oynayan, iyi oynadığını sanan arkadaşların gözüne hatalar daha çok batıyor, tabiiki bu hataların hiçbirinin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.
    neticede umuma açık bir klübüz isteyen istediği zaman girer oyununu oynar, takımı o an için beğenmeyen biraz bekler uyum sağladığını düşündüğü arkadaşları bekler onlarla oynar.

rahat olun yahu.
  • psn : ERTUG-25 , 9:30, gibi girerim bu akşam bakalım kaç kişi olmuşuz
  • şuan ilk defa bağlantıyı yeşil de görüyorum,
    eğer böyle devam ederse bu akşam süper maçlar olacak demektir,
  • beyler tartışmayın lütfen...

takımda any özelliğini en iyi kullanan benim gördüğüm en azından 2 kişi var biri turkinafaso biri yijoe bence gayet iyi yönetiyolar bir kere bana geldi any afalladım açıkcası ben any olmam

geliyorum clubs a hadi maç atalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

beyler tartışmayın lütfen...

takımda any özelliğini en iyi kullanan benim gördüğüm en azından 2 kişi var biri turkinafaso biri yijoe bence gayet iyi yönetiyolar bir kere bana geldi any afalladım açıkcası ben any olmam

geliyorum clubs a hadi maç atalım

umit milli mactan sonra geliyorum bu arada senceru sen port forward olayini yaptinmi dun aksam konusmustuk??

• yijoe bende öle bir sorun yok sanırım.o sorun olanlar bildiğim kadarıyla hiç maça giremeyenler...

ama illa eğer yapmamı gerektiriyorsa Zoom X4 Kullanıyorum bir açıklama yapmışsın yukarda ama hiç birşey anlamadım istiyorsan port ekleme kısmından bir screen alim ne yazıcam ne yapıcam söle halledim
  • quote:

yijoe bende öle bir sorun yok sanırım.o sorun olanlar bildiğim kadarıyla hiç maça giremeyenler...

ama illa eğer yapmamı gerektiriyorsa Zoom X4 Kullanıyorum bir açıklama yapmışsın yukarda ama hiç birşey anlamadım istiyorsan port ekleme kısmından bir screen alim ne yazıcam ne yapıcam söle halledim

yok hic maca giremeyenler degil senceru,bende vardi o problem,kluple maca girmek istedigimde eger 5 kisiden fazla oyuncu varsa oyun beni atiyordu maca girmeden,you have been kicked from the session diye yazi cikiyordu,eger sende de boyle bir problem oloursa port forwarding yapman ve de modemden firewall kapatman lazim,bu aksam klupte denersin bakalim 5 kisiden fazla oldugumuzda oyun seni atiyormu daha maca girmeden diye ok???

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Zoom/X4-5551/FIFA_2007.htm bu linkte fifa 07 icin ornek port forwarding var,oyunun kitapciginda 20.sayfada gerekli rakamlar var incele bir istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 14 Ekim 2008; 20:30:39 >

• Arkadaşlar bu tarz tartışmalarla bir yere varamayız.Öncelikle bir ya da iki kişi any olmadan ben de çok fazla başarılı olacağımızı düşünmüyorum. Eğer çok fazla kişi any olmak isterse bunu sıraya sokalım ya da o maçın kaptanı any olsun sanırım böylece herkes any olmuş olur. Yok kaptan istemiyorsa onu da maça girmeden söyler. Bir de bazı arkadaşların sadece kendini tatmin etmek için oynadığını düşünüyorum.Single da yaptığımız hareketleri lag dan dolayı becerme şansımız çok az, onun için fazla zorlamayalım derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

yijoe bende öle bir sorun yok sanırım.o sorun olanlar bildiğim kadarıyla hiç maça giremeyenler...

yok hic maca giremeyenler degil senceru,bende vardi o problem,kluple maca girmek istedigimde eger 5 kisiden fazla oyuncu varsa oyun beni atiyordu maca girmeden,you have been kicked from the session diye yazi cikiyordu,eger sende de boyle bir problem oloursa port forwarding yapman ve de modemden firewall kapatman lazim,bu aksam klupte denersin bakalim 5 kisiden fazla oldugumuzda oyun seni atiyormu daha maca girmeden diye ok???

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Zoom/X4-5551/FIFA_2007.htm bu linkte fifa 07 icin ornek port forwarding var,oyunun kitapciginda 20.sayfada gerekli rakamlar var incele bir istersen...

valla baya oynadım 5 6 kişilik maçta yani o kadar kişi varken atmadı...

birde bu gösterdiğin zoom x4 menüsü benim böle değil "NAT" ı açınca böle bir menü ile karşılaşmıyorum yani değişik bir menü var... port açmada NAT'tan yapılıyor ama bende böle değil... bende

Virtual Server'dan Yapılıyor aşağıdaki resimde gördğün gibi...

http://img359.imageshack.us/img359/2253/81274622xq7.jpg

• bu geceki galibiyetlerden sonra artık ilk 50 deyiz.
    ( manu yu kaç kere yendiğimizi şimdi hatırlamıyorum. )
  • Bu Gece Önümüze Gelen Her Takımı Ezdik,Manu'da Dahil...

Birde Ben Bundan Sonra Oynadığım Tüm Maçlarda RW,LW'yim Ayrıca ADRİANO'yu İstiyorum En Az 10 Gol Attım Adrianoyla Bu Gece,Bir O Kadarda Assist Yaptım... Tam Olarak Alıştım Oyuna Anlayacağınız...

Adriano - Goal Show,Assist Show Herşey Var

Ayrıca İlk 50 Değil... 29.Sıradayız... DH4EveR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 14 Ekim 2008; 23:52:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lkocabiyik

bu geceki galibiyetlerden sonra artık ilk 50 deyiz.
    ( manu yu kaç kere yendiğimizi şimdi hatırlamıyorum. )

super yaaa walla en son ben cikarken 23tuk siralamada,division 2 deyiz yalniz,980 civari bir puanimiz var sanirim,division 2 lideri 1040 falandi,division 1 lideri ise 2bin kusurlerde...bekle bizi division 1 biz geliyoruz!!!

• Tekrar Düştük 49'a...
  • quote:

Tekrar Düştük 49'a...

hadi yaa mactamisiniz bu arada???
  • Son Maça Girmiştik,Şimdi Çıktı Maçtan 4-0 Yendik Barcelonayı...

45.Sıradayız...
  • niye düştük layn kendi kaleme ne gol attım ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Tekrar Düştük 49'a...

hadi yaa mactamisiniz bu arada???

nasıl oluyo ya kaç tane maç kazandık 15-20 tane maç yaptık nerdeyse 3 yenilgi gerisi galibiyet niye düştük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 15 Ekim 2008; 1:11:11 >

• Anlamadımda Son Mağlubiyetler Baya Düşürdü...

45.Kapadık Neyse Yükseliriz...
  • Oynadığımız kişiler hep Avrupadan mı? Mesela biz uyurken Amerikada sabah ve onlar oynuyor olabilirler. Bu şekilde sıralamamızın düşmesi normal. Çözüm için her gece 3 kişi nöbetçi olsun. Tüm maçları kazanmaya çalışsınlar

• Ben Razıyım Bütün Gece Online'ım Yanıma Adam Lazım...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.