Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Gayet İyidik 1-2 Maçtan Sonra Alıştık... En Azından Kendi Adıma Ben İlk Be A Pro Maçlarımı İyi Çıkarttığımı Düşünüyorum...

Ben Genellikle İcanFootball Oynarım Bilirsiniz Belki 11 e 11 Maç ve Orda En İyi Takımlardan Birindeyim Yani Tek Adam Kontrol İşinde İyiyimdir Ama Tabii Bunada Bir Alışma Sürecim Olacak Yani Atamadığım Goller,Paslar Dahada İyileşecek...

Takım Olarak M.UTD'den Yanayım Bende Aslında Ama Çoğunluğa Uyarım...

Birde Online Olma Konusunda Sadece Forvet Arkadaşlar Online Olduğu İçin Forvette Yer Kalmıyor Bize Defler,Ortasahalar Online Olun...

Bu Arada Dün Gece Bir Maçta Gol Atmıştım Çok Şık Gelişine İngilizlerin Headsetten Wonderfull Demesi Hala Aklımda...

• @campeone1907

bak güzel güzel konuşursan tatsızlık çıkmaz

herseye muhalefet olma: ne demek abi bu ne sanıyon kendini neye muhalefet oluyomuşum saçma sapan şeyler söyleyip insanı sinirlendirmeyi bu kadarmı seviyon

ben burda gördüğüm şeyleri yazıyom senden izin alcak halimde yok alllah tan 1 maç manu yu yendin diye tüm maçlarda yeneceğin ve senin iyi oynadığın anlamına gelmez

ona bakarsan seni oyun atarken bizim girdiğimiz maçlarda kaç kere galip geldik senin yokluğunamı bağlayalım bunu

any olup 1000 hata yapsanda sırıtmıyo ama 1 oyuncu seçince 5 topun 1 ini kaptırsan heme sırıtıyo biz sana laf söylemiyosak sende bana söyleyemessin haddini bilşurda kardeş kardeş adamakıllı arkadaş ortamı kurmuşuz sohbet ediyoruz 2 lafınla ortamı germeyede hakkın yok (maçtan sonra any ler kötüydü dediğimde sen kendin söyledin bu sadece oyun diye)

BU TAKIM DH NİN TAKIMIDIR NE CEMNAHİT İN NEDE SENİN TAKIMIN DEĞİLDİR ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 14 Ekim 2008; 16:46:02 >

• beyler tartışma çıkmasın herşey iyi giidiyo..şu lafın güzel ama herkesin bilmesi lazım "any olup 1000 hata yapsanda sırıtmıyo ama 1 oyuncu seçince 5 topun 1 ini kaptırsan heme sırıtıyo"
  • Normal Şartlar altında ,

Bu oyun bukadar Lag ile oynanmaz.
    Birde oyunda bir iki öne geçince herkezde bir kendine oynama başlıyor , bu çok yanlış çünkü bu takım oyunu yok ben takım oyunu istemiyorum kendimi göstermek istiyorum diyende olabilir saygım sonsuz herkeziin zevk alması başkadı ama o arkadaşta TAKIM'a girmemelidir dakka kaç olursa olsun , durum ne olursa olsun takım oyunundan vazgeçmemliyiz.

"Bu arada yukarıda ki Any için solediklerin doğru olduğu kadar yanlışta sonuçta Sen 1 adamın sorumluluğunu alıyorsun sadece ona konsantre oluyorsun.Any oynayan adam belki 5 adama bakmak zorunda.Bu kısmınıda düşünü
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Normal Şartlar altında ,

Birde oyunda bir iki öne geçince herkezde bir kendine oynama başlıyor , bu çok yanlış çünkü bu takım oyunu yok ben takım oyunu istemiyorum kendimi göstermek istiyorum diyende olabilir saygım sonsuz herkeziin zevk alması başkadı ama o arkadaşta TAKIM'a girmemelidir dakka kaç olursa olsun , durum ne olursa olsun takım oyunundan vazgeçmemliyiz.

"Bu arada yukarıda ki Any için solediklerin doğru olduğu kadar yanlışta sonuçta Sen 1 adamın sorumluluğunu alıyorsun sadece ona konsantre oluyorsun.Any oynayan adam belki 5 adama bakmak zorunda.Bu kısmınıda düşünü

tamamda dostum any olan devamlı defansta kendi arasında paslaşırsa ileriye top atmassa st lw rw ne yapsın

benim şahsi görüşüm biz yanlış stil oynuyoruz yerden kısa pas atıyoruz böyle olunca çok pas yapıyoruz ama zor gol atıyoruz

her zaman olmasada mesela ben forvet olunca devamlı defansın arkasına koşular yapıyorum ama kimse havadan savunmanın arkasına pas atmıyor böyle oluncada orta sahaya kadar gelip top alıp kanatlara pas atmak zorunda kalıyoruz sonra kanat oyuncusu topu alıyor gidiyor yapıyor ortayı ee noldu forvet orta sahada kaldı topa kim vuracak

yediğimiz gollere bakarsanız çoğu defansın arkasına atılan toplar

bunlar benim kendi görüşüm( kimse üstüne alınmasın ben ortaya konuşuyorum )

Lag konusunda sonuna kadar katılıyorum mesela sağdan koşan adam görüyoruz o anda sağdaki adamın koşu yoluna pas atmak istiyorum ama ben topu sağa çekip pas atana kadar adam topu alıyor ama single da olsa o pası atardım mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 14 Ekim 2008; 17:17:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Normal Şartlar altında ,

tamamda dostum any olan devamlı defansta kendi arasında paslaşırsa ileriye top atmassa st lw rw ne yapsın

benim şahsi görüşüm biz yanlış stil oynuyoruz yerden kısa pas atıyoruz böyle olunca çok pas yapıyoruz ama zor gol atıyoruz

her zaman olmasada mesela ben forvet olunca devamlı defansın arkasına koşular yapıyorum ama kimse havadan savunmanın arkasına pas atmıyor böyle oluncada orta sahaya kadar gelip top alıp kanatlara pas atmak zorunda kalıyoruz sonra kanat oyuncusu topu alıyor gidiyor yapıyor ortayı ee noldu forvet orta sahada kaldı topa kim vuracak

Lag konusunda sonuna kadar katılıyorum mesela sağdan koşan adam görüyoruz o anda sağdaki adamın koşu yoluna pas atmak istiyorum ama ben topu sağa çekip pas atana kadar adam topu alıyor ama single da olsa o pası atardım mesela

Senin durumunu anlamakla beraber , bunu anlamak için seni Any oynamaya davet ediyorum akşam birkerelik Any sen ol.Ben 1 kere oldum ağzımın payını aldım.Denemeden gerçekten Any olmanın zorluğunu anlamak biraz sıkıntılı.

Bugun 1 maç any ol tavsiyem.Bu arada ben bayadır oynuyorum takımla beraber çok iyi takım oyunu oynayan arkadaşlar gördüm isim vermek istemiyorum polemik olmasın diye gerçekten çok iyi oynayanlar var aramızda.

• quote:

quote:

quote:

Normal Şartlar altında ,

Senin durumunu anlamakla beraber , bunu anlamak için seni Any oynamaya davet ediyorum akşam birkerelik Any sen ol.Ben 1 kere oldum ağzımın payını aldım.Denemeden gerçekten Any olmanın zorluğunu anlamak biraz sıkıntılı.

Bugun 1 maç any ol tavsiyem.Bu arada ben bayadır oynuyorum takımla beraber çok iyi takım oyunu oynayan arkadaşlar gördüm isim vermek istemiyorum polemik olmasın diye gerçekten çok iyi oynayanlar var aramızda.

bak ben mesela forvetteyken 2 top geliyor aslında amacım pas atmak ama basıyorum lagdan dolayı atamıyorum topu kaptırıyorum kaptırdığım adamın peşinden koşuyom defansa kadar sonra gidiyorum ileri demin pas atamadığım için kendimi kötü hissediyorum kaleciyle karşı karşıya kalsam bile boş kaleye vurmayıp yanımdaki adama veriyorum pası(ben oynarken öncelikli amacım zaten takımın yenmesi) ama mesela başka birisi 2-3 kez pozisyona giriyor sen boşsun sana atmıyor pası bu seferde sende onun gibi yapıyosun sonra takım dağılıyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

Normal Şartlar altında ,

bak ben mesela forvetteyken 2 top geliyor aslında amacım pas atmak ama basıyorum lagdan dolayı atamıyorum topu kaptırıyorum kaptırdığım adamın peşinden koşuyom defansa kadar sonra gidiyorum ileri demin pas atamadığım için kendimi kötü hissediyorum kaleciyle karşı karşıya kalsam bile boş kaleye vurmayıp yanımdaki adama veriyorum pası(ben oynarken öncelikli amacım zaten takımın yenmesi) ama mesela başka birisi 2-3 kez pozisyona giriyor sen boşsun sana atmıyor pası bu seferde sende onun gibi yapıyosun sonra takım dağılıyo

Diyorum işte dostum tamamen provokeden uzak olarak arkadaşca soliorum görmen için bugun bi kere any ol.

• quote:

@campeone1907

bak güzel güzel konuşursan tatsızlık çıkmaz

herseye muhalefet olma: ne demek abi bu ne sanıyon kendini neye muhalefet oluyomuşum saçma sapan şeyler söyleyip insanı sinirlendirmeyi bu kadarmı seviyon

ben burda gördüğüm şeyleri yazıyom senden izin alcak halimde yok alllah tan 1 maç manu yu yendin diye tüm maçlarda yeneceğin ve senin iyi oynadığın anlamına gelmez

ona bakarsan seni oyun atarken bizim girdiğimiz maçlarda kaç kere galip geldik senin yokluğunamı bağlayalım bunu

any olup 1000 hata yapsanda sırıtmıyo ama 1 oyuncu seçince 5 topun 1 ini kaptırsan heme sırıtıyo biz sana laf söylemiyosak sende bana söyleyemessin haddini bilşurda kardeş kardeş adamakıllı arkadaş ortamı kurmuşuz sohbet ediyoruz 2 lafınla ortamı germeyede hakkın yok (maçtan sonra any ler kötüydü dediğimde sen kendin söyledin bu sadece oyun diye)

BU TAKIM DH NİN TAKIMIDIR NE CEMNAHİT İN NEDE SENİN TAKIMIN DEĞİLDİR ok.

birincisi bu takim benim takimim ya da cemnahit'in takimidir diye kimse tek bir kelime bile etmemistir edemez de...
    ikincisi sana yazdigim ilk mesajimda senden sadece birsey rica etmistim,anlamadigini varsayarak tekrardan iyice okuman icin kalin bir sekilde buraya da yaziyorum ''bu arada emere senden bir ricam olacak,herseye muhalefet olmassan takim olarak seviniriz,en azindan kendi adima cok sevinirim... ''
    bu mesajimda tek bir kotu kelime ya da sacma sapan sey oldugunu dusunmuyorum ve dedigin gibi de kendimi hicbirsey sandigim yok merak etme,o yuzden bu tarz seyler yazip da kendini kucuk dusurme OK???
    ucuncusuoyundaki my club menusunden hepimizin be a pro overall'lari gozukuyor,bilmiyorum sadece manager olan arkadaslarda mi gozukuyor yoksa tum takim oyunculari o degerleri gorebiliyor mu...kimse kendisinin iyi oldugunu iddaaa etmedi bugune kadar ne ben ne de bir baskasi ama eger gorebiliyorsan o overall lara bak derim OK???
    dorduncusubana haddini bil diyecek en son kisisin su takimdaki
    besincisisondan bir onceki cumlende demissin ki mactan sonra bu bir oyundur demisim diye,ewet dedim dogrudur ve bugun senden herseye muhalefet olmamani rica etmemdeki neden de buydu cunku bu bir OYUN OK???
    altincisi ben any oldugum zaman cok top kaptirdigim olmustur dogrudur,kaleciye geri pasi yapip sora kaleciyle topu rakip takimin forvetine carptirip gol yedirdigim de olmustur ama takimda benimle mac yapan ve any oldugum zaman onlara attigim paslari,ortalari,asistleri sana anlatabilecek bir cok arkadas da vardir bunu da belirtmek isterim...
    yedinci ve son olarak da akin arkadasimizin da dedigi gibi aksam soyle arka arkaya bi 7-8 mac yap bakalim any olarak da ondan sonra yok iste anyler soyle anyler boyle,anylerin yuzunden mac kaybediyoruz,kimse any olmasin vs vs diyebilecekmisin bakalim???

• Beyler naptınız ya,zaten takımda ruh yok,iyice batıyoruz demektir
  • Arkadaşlar basit bir oyun için ikili tartışmalara girmeyelim. Tartışacaksak bile seviyeli tartışalım. İşin sonucunda zevk almak, stres atmak, birlikte güzel vakit geçirmek var.

Elimizden geldiği kadarıyla az hata ile ve takıma yönelik oynarsak hep birlikte zevk alırız. Oyuna alışmaya çalışan kişiler olabilir. Belki siz günde 4 saatten fazlasını bu oyuna ayırıyorsunuz ama karşınızdaki kişi günde sadece 1-2 maç yapıyor olabilir. Bu yüzden birbirimize karşı anlayışlı olalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Beyler naptınız ya,zaten takımda ruh yok,iyice batıyoruz demektir

ruh var hocam takimda niye olmasin ki,batmayiz merak etme
  • Elbette takım oyununu seven arkadaşlar çoğunlukta,ancak maalesef sırf kendini düşünen pas nedir bilmeyen bi kaç arkadaş da var
  • @campeone1907

alınganlığını anladım benim söylediğim tek any değil birden fazla kişi any yi seçiyor böyle karışıklık oluyor bi anda akın yanıyo mesela bi anda sen yanıosun topun kimde olduğunu anlayana kadar topu adamlar kapıyo

ayrıca ''dorduncusubana haddini bil diyecek en son kisisin su takimdaki'' ayrıca bu lafın da ayrı bir tartışma konusu

senin yukardaki kelimeleri ve bu kelimeyi art niyetli olarak yazdığını düşünmüyorum sadece kendini anlatmak için yanlış kelimeler seçtiğini düşünüyorum

ayrıca şunuda söyleyeyim iyi niyetli olarak lkocabiyik sen lw cemnahit sen rb emere sen rcb vs. sözlerin hiç hoş değil zaten herkes en iyi oynadığını düşündüğü bölgede adamını seçip oynar (bu takım benim değil dediğin içn söyledim)

• quote:

Elbette takım oyununu seven arkadaşlar çoğunlukta,ancak maalesef sırf kendini düşünen pas nedir bilmeyen bi kaç arkadaş da var

hocam dogru soyluyorsunuz ama iste birkac arkadas var diyince ortada kaliyor,bana mac sirasinda msj geliyor su su arkadas bencil oynuo,daha pasli oynasin tarzinda,hepimiz bu takimin oyuncusuyuz ve herkes rahatsiz oldugu durumdan acik acik bahsetsin yani...her maca girmeden once pasli pasli oynuyoruz diye yaziyorum artik millet ezberledi yazilarimi bundan sonra acik acik soyleyecegim takimdaki rahatsizlik duyulan konulari...
  • arkadaşlar banada 2 3 insan hiç pas atmıyosun yalnız oynuyosun falan demişdi bi ara öncelikle şunu söyliim bu bir takım oyunu herkes hata yapabilir ama paslaşma olmadan zaten oyun olmaz, ama 1 saniye 2 saniye gecikme olduğu için pas atılamaz yada top kaptırılır ise burda art niyet aramamak lazım. bazı insanlar bunu anlamıyo cevap bile vermiyom önemli diil umrumda olmaz. herkes istediği gibi oynasın bence ama kimse topu durduk yere taça yada kaleciyi açmaya yada 5 kişi forvete gibi saçma sapan şeyler yapmasın. yapan çok bu yazıyı okumayanda çok ama ben böyle düşünüyom ve bu kadar tartışmaya gerek bile yok gerenk yok, oyun bu alt tarafı, ha bu arada milanla herhalde bi 983 kere man utd yi yenmişisizdir rahat, interle hiç saymıyom :) her zaman dediğim gibi defansda tek pas, çabuk pas ileride yerden derinlemesine paslar, köşelere doğru paslar, bunu yapıpda yenemediğimiz takım olmadı :)
  • quote:

@campeone1907

alınganlığını anladım benim söylediğim tek any değil birden fazla kişi any yi seçiyor böyle karışıklık oluyor bi anda akın yanıyo mesela bi anda sen yanıosun topun kimde olduğunu anlayana kadar topu adamlar kapıyo

ayrıca ''dorduncusubana haddini bil diyecek en son kisisin su takimdaki'' ayrıca bu lafın da ayrı bir tartışma konusu

senin yukardaki kelimeleri ve bu kelimeyi art niyetli olarak yazdığını düşünmüyorum sadece kendini anlatmak için yanlış kelimeler seçtiğini düşünüyorum

ayrıca şunuda söyleyeyim iyi niyetli olarak lkocabiyik sen lw cemnahit sen rb emere sen rcb vs. sözlerin hiç hoş değil zaten herkes en iyi oynadığını düşündüğü bölgede adamını seçip oynar (bu takım benim değil dediğin içn söyledim)

yoo kelimeleri gayet secerek kullandim emre hicbir suphen olmasin bu konuda

hmm o zaman arkadaslar bundan sonraki maclarda herkes en iyi oynadigini dusundugu bolgedeki adami secsin ok oyuncu secme ekrani cikinca hizli olan bolgeyi goturur hesabi yani ewet bu takim benim degil ama eger bu klubun yardimci menajeri isem kimseyi kirmadan elimden geldigince bazi seyleri oturtmaya calisiyorum...ben dressing roomda elimden geldigince kisa kesmeye calisiyorum yazilari ki kimse daha fazla beklemesin diye...emin ol emre, ben arkadaslara dressing roomda bolgelerini soyledikten sonra maca girmeden once gidip de ozel olarak psnden msj atip tesekkur ediyorum OK???

seninle alip veremedigim birsey yok ayrica,eminim ki senin de benimle alip veremedigin birsey yoktur,bu durumda daha fazla tartisma cikmamasi icin yazdiklarina cevap vermeyecegim sakin yanlis anlama ok???

• O gecikmeli paslar anlaşılıyor zaten hocam,pas atıp atmamak da önemli değil,önemli olan niyet.Eğer adam topu alıp çizgiye kadar iniyor,orta açması gereken yerde hala hasan şaş gibi bi sağa bi sola topu çekip eveleyip geveliyorsa sorun vardır,kastettiğim arkadaşlar-ki çok fazla değiller-bunu yapıyorlar işte ,bu arada keşke PSNinizi yazsanız imzalarınıza da kimlere yakınacağımızı bilsek
  • quote:

O gecikmeli paslar anlaşılıyor zaten hocam,pas atıp atmamak da önemli değil,önemli olan niyet.Eğer adam topu alıp çizgiye kadar iniyor,orta açması gereken yerde hala hasan şaş gibi bi sağa bi sola topu çekip eveleyip geveliyorsa sorun vardır,kastettiğim arkadaşlar-ki çok fazla değiller-bunu yapıyorlar işte ,bu arada keşke PSNinizi yazsanız imzalarınıza da kimlere yakınacağımızı bilsek

soylediklerine sonuna kadar katiliyorum.bu arada ben veriyim hocam psn'i yijoe1987
  • Eyvallah yijoe,zaten seni tanımayan mı var
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.