Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

nat2 benimde..bakalım bu akşam olacakmı..

Size tavsiyem kitapçıktaki portları açmanız.

arkasında olan 5 haneli numaralarmı? gerçi üçüde aynı numara
  • Bende oynayabilirim genelde hep online oluyorum.

PSN : cakirci
    MSN: general1903@hotmail.com

Oyundaki görev alanım farketmez heryerde oynarım.
  • beyler bende oyunu aldım ama bu hafta sınavlarım var en erken haftaya online olabilecem ps3ten.
  • PSN: SIXAXISDualShock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 11 Ekim 2008; 22:14:32 >
  • Merhaba;

Bena da davet yollarsanız sevinirim...

PSN: pokersurat
  • quote:

quote:

quote:

nat2 benimde..bakalım bu akşam olacakmı..

Size tavsiyem kitapçıktaki portları açmanız.

arkasında olan 5 haneli numaralarmı? gerçi üçüde aynı numara

Dostum kitapçığı aç dur sana sayfa nuamrası vereyim.Sayfa 20 Playing behind a router of firewall oradaki portlar.

• Kitapçıkta 2-3-4-5 haneli numaralar var..burda 2 tane kutucuk var neyi nasıl yazacam yardımcı olurmusun?
    bide enableı işaretliyimmi?
     **Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ**
  • quote:

Kitapçıkta 2-3-4-5 haneli numaralar var..burda 2 tane kutucuk var neyi nasıl yazacam yardımcı olurmusun?
    bide enableı işaretliyimmi?

arkadasim ilk once ps3 icin statik ip belirlemek zorundasin,statik ip ni belirledikten sonra,lan ip adress kismina ps3 network settingsdeki sabit ip yi yazacaksin daha sonra protocol type daki rakamlari arasina virgul koyarak yaz lan port kismina ve public porta,enable sec ve add'e tikla,modeminde firewall aciksa onu kapat,tum bunlari yaptiktan sonra oyundaki savelerini sil veya usbye kopyala daha sonra kullanmak istersen tabi,modemini acip kapat,o sekilde bir dene bakalim umarim ise yarar...bende oluyordu ayni sorun,klup maclarinda 5 kisiden fazla oyuncu oldugunda beni atiyordu oyun,dun gece denedim bunlari,8 kisilik bir maca girebildim problemsiz bir sekilde...resimde portlari modemime nasil yazdigimi gosterdim elimden geldigince...

[/simage]https://store.donanimhaber.com/db/31/dc/db31dc4c3aae8424ce74c322a4a40c93.jpg[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 12 Ekim 2008; 20:06:03 >

• statik ip icin ;

PS3 Statik IP Yapılandırması

1. Bilgisayarınıza gidin ve "Başlat" menüsünden "Çalıştır" tıklayın.
    2. "cmd" yazıp komut istemini çalıştırın.
    3. komut satırına "ipconfig /all" yazın
    4. Buradaki bilgileri not edin. (Alt Ağ Maskesi, Ip adresi, Ağ geçidi ve DNS numaralarınız)
    5. Playstation3 e gidin.
    6. "Internet Connection Settings" seçin.
    7. Hangi bağlantıyı kullandığınızı seçin (wired/wireless)
    8. If wireless scan, choose network, encryption method and password.
    9. "Address Settings" te "Custom" seç.
    10. "IP Address Setting" te "Manual" seç.
    11. Yukarıdaki 4. satırdaki not aldığınız bilgileri ve ip adres ayarlarınızı Default Router da ki gibi giriniz.
  • dediğini yaptım..bakalım bu gece girecekmi..
  • Ben bu statik Ip ile ilgili hiçbişey yapmadım ama sorunsuz bi sekilde oynayabiliyorum 10vs10. :S
  • Beyler yapmıyormusunuz ben hiç hepsi türk 10 vs 10 göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Beyler yapmıyormusunuz ben hiç hepsi türk 10 vs 10 göremedim

yapiyoruz arkadasim 70 80 mac yaptik nerdeyse klup olarak
  • Haftasonu oynayamadım, bu akşam kaldığımız yerden devam.
  • Abi benim gördüğüm yaptığımı hataları yazayım.

1.Herkez hermaç aynı bölgede oynarsa çok daha verimli olur.Öbür türlü olmuyor.Soyunma odasında konuştuğumuz bölgeleri almazsanız maçta verimli oyanaymıoruz.
    2.Bir kişi ANY olsun Yj1987 ile problem yaşadık.Ben any olacağımı soyledim sende olunca sıkıntı yaşadık çok rahat alabileceğimiz maçta.Mesela Sen olacaksan yada kim olacaksa ben olacam desin diğerleri ellemesin.
    3.Bunu her defasında yazıyorum.Captain olarak çıkan kişi en azından 70 de 3 oyuncu değişim hakkınıda kullansın.Çünkü oynayan herkez optimal olarak gücünü kullanmadığı ve ssürekli koşma tuşuna bastığı için buna bende dahil oyun sonlarına doğru yürüyemez hale geliyoruz.
    4.Captain oyun gidişatına göre quick tactic yapsın.Offense - defence bunun gibi.Bi ara bunu yapıodu ama sonra başkaları captain olunca yapan çıkmadı.

Bunlar benim gördüklerim herkez kendi fikrini yazarsa , daha başarılı oluruz.

Akin

• quote:

Abi benim gördüğüm yaptığımı hataları yazayım.

1.Herkez hermaç aynı bölgede oynarsa çok daha verimli olur.Öbür türlü olmuyor.Soyunma odasında konuştuğumuz bölgeleri almazsanız maçta verimli oyanaymıoruz.
    2.Bir kişi ANY olsun Yj1987 ile problem yaşadık.Ben any olacağımı soyledim sende olunca sıkıntı yaşadık çok rahat alabileceğimiz maçta.Mesela Sen olacaksan yada kim olacaksa ben olacam desin diğerleri ellemesin.
    3.Bunu her defasında yazıyorum.Captain olarak çıkan kişi en azından 70 de 3 oyuncu değişim hakkınıda kullansın.Çünkü oynayan herkez optimal olarak gücünü kullanmadığı ve ssürekli koşma tuşuna bastığı için buna bende dahil oyun sonlarına doğru yürüyemez hale geliyoruz.
    4.Captain oyun gidişatına göre quick tactic yapsın.Offense - defence bunun gibi.Bi ara bunu yapıodu ama sonra başkaları captain olunca yapan çıkmadı.

Akin

Güzel öneriler. Ben de daha önce belirtmiştim sanırım. Aynı bölgede oynarsak daha başarılı oluruz. Kesinlikle 1 kişinin ANY olması gerekmektedir.

Buraya adını yazdıran ve oyunda oynadığımız arkadaşlar foruma tekrar uğramıyor olabilirler. Chat bölümünde onları buraya davet edelim. En azından yapılması gerekenleri görmeleri için...

• quote:

Orjinalden alıntı: SnowPower

quote:

Abi benim gördüğüm yaptığımı hataları yazayım.

Akin

Güzel öneriler. Ben de daha önce belirtmiştim sanırım. Aynı bölgede oynarsak daha başarılı oluruz. Kesinlikle 1 kişinin ANY olması gerekmektedir.

Buraya adını yazdıran ve oyunda oynadığımız arkadaşlar foruma tekrar uğramıyor olabilirler. Chat bölümünde onları buraya davet edelim. En azından yapılması gerekenleri görmeleri için...

akin arkadasim fikirlerin icin sagol,dusuncelerinde haklisin,iki kisinin any olma konusunda yasanan sikinti surda gerceklesiyor,any olan L1 ile oyuncu secmek istedigi zaman diger any de oyuncu degistirdigi icin hangi any'nin hangi oyuncuyu alacagi belli olmuyor bu da bir karisiklik yaratiyor,ama tek kisi any oldugunda boyle bir sorun yasanmiyor...ben any olma konusunda herhangi bir problem yaratmam yani kim any olmak isterse mactan once soylesin tamamdir bizim icin,yalniz any olacak arkadaslardan ricam topu defansta ellerinden geldigince daha az tutmak,hizi iyice ayarlanmis ceza sahasi onune uzun toplarla takimi ileriye cikarmasidir...mac icerisinde sag sol oklariyla defans-ofans ayarini da kaptanin elinden geldigince kullanmasi gerekiyor...bi de kaptan olan arkadaslardan ricam cambiasso'yu lcm'ye alip zannetti'yi cm'ye kaydirip vieira ile de zanetti'yi degistirmelerdir...

j.cesar

maicon cordoba chivu maxwell

muntari vieira cambiasso

quaresma mancini(adriano)

ibrahimovic

tum arkadaslarin fikirlerini bekliyoruz...

• FIFA 09'u Aldım Arkadaşlar.Artık Bende Varım...

Cemnahit Takım İçin Davet Yollarsan Sevinirim...

Birde Kurduğunuz Lig Adı : - Şifre :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 13 Ekim 2008; 15:16:58 >
  • özel mesajlar sonucu en çok seçilmek isteyen takım intermi oldu? pek iyi bi takım değil inter bence..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.