Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

özel mesajlar sonucu en çok seçilmek isteyen takım intermi oldu? pek iyi bi takım değil inter bence..

En iyisi galatasaray dayı

Şaka bi yana Manu da iyi ama bana farketmez sonuçta zevk almak önemli olan.
  • beyler şu be a pro online modundan bahsedermisiniz biraz bilgilm olsn...

adamlarımızı kendimiz mi yapıyoruz,kendi adımıza mı yapıyoru,seçiyormuyuz,seçiyosak takım olarak kimi seçiyoruz...

takım olarak benim önereceğim ; m.utd veya milan veya barcelona

• quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

özel mesajlar sonucu en çok seçilmek isteyen takım intermi oldu? pek iyi bi takım değil inter bence..

valla pek iyi mi degil mi onu bilemem ama oyundaki cogu galibiyetimizi ve hatta farkli galibiyetlerimiz inter le aldik...ne milan ne barca bize uymadi acikcasi...eger inter bu kadar problem cikartiyorsa tekrar konusursunuz hangi takimi istediginizi ona gore belirleriz takimi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Abi benim gördüğüm yaptığımı hataları yazayım.

1.Herkez hermaç aynı bölgede oynarsa çok daha verimli olur.Öbür türlü olmuyor.Soyunma odasında konuştuğumuz bölgeleri almazsanız maçta verimli oyanaymıoruz.
    2.Bir kişi ANY olsun Yj1987 ile problem yaşadık.Ben any olacağımı soyledim sende olunca sıkıntı yaşadık çok rahat alabileceğimiz maçta.Mesela Sen olacaksan yada kim olacaksa ben olacam desin diğerleri ellemesin.
    3.Bunu her defasında yazıyorum.Captain olarak çıkan kişi en azından 70 de 3 oyuncu değişim hakkınıda kullansın.Çünkü oynayan herkez optimal olarak gücünü kullanmadığı ve ssürekli koşma tuşuna bastığı için buna bende dahil oyun sonlarına doğru yürüyemez hale geliyoruz.
    4.Captain oyun gidişatına göre quick tactic yapsın.Offense - defence bunun gibi.Bi ara bunu yapıodu ama sonra başkaları captain olunca yapan çıkmadı.

Bunlar benim gördüklerim herkez kendi fikrini yazarsa , daha başarılı oluruz.

Akin

Takımda any varken ve top rakipteyken daireye "Call second defender" basılı tutmayalım. Bu şekilde geride defansın tüm dengesi bozuluyor boş alan bırakıyoruz.

ben yinede 5-2-1-2 taktiğini denemeyi öneriyorum. geride ne kadar çok adam bırakırsak o kadar az gol yeriz,
    uzun toplarla ilerde 3 kişi bir şekilde gol atabiliyoruz. hatta defansdaki bekleri çabuk adamlar seçersek kanattan ileri çıkma şansları bile olur.

• chelsea milan yada manchester united olmalı
  • Aman Milan deme fena dağılıyoruz
  • konsol: PS3
    PSN: tomas___
    e-mail: celgokhan@hotmail.com
    mevki: forvet
  • chelseayi denemekte fayda var
  • oyundaki en iyi takım açık ara manu

inter ile manu ya karşı oynadığımız bütün maçları kaybettik hatta birinde 6-0 hezimete uğdadık

millet 3 ten fazla yiyince çıkıyor ve 4-0 yendik gözüküyor ama o maçta siz çıkmadınız ve 6-0 yenilmiş sayıldık
  • Bugün sen nerelerdeydin Emre,daha sen gelmeden iki maç yaptık 10 kişi ingiltereden 5 fark yedik ,daha sonra arsenalle yaptık ilk golü yiyince ben çıktım zaten bugün aşırı yorgundum,gerçi dediğim gibi ben onlineken sen yoktun ama başka bir psnle login olduysan bilemiyorum beni kastediyorsan belirteyim dedim satış gibi bi durum yok yani
  • @Gianfranco

hacı bu ingilizler bizi her maç dağıtıyo ya bi çare bulamadık rooney mafediyo bizi bugün girmedim bilerek biraz film fln izleyem dedim

bide özellikle defansın ortasını seçenlere allah kolaylık versin lag oldumu ya ofsaytı bozuyolar yada adamı geçiriyolar en zor iş defans anlık hareketler yapmak lazım ama yapamıyosun işte

6-0 lık hezimette defansın ortasıydım çizgiden 1 top çıkardım ama 3 kez ofsaytı bozdum gol yedirttim bi dahada seçmedim ztn yoksa arkadaşlar linç edecekler vallahi forvette oynayabiliyorum anca 10-15 tane fln golüm bi o kadarda asistim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 13 Ekim 2008; 23:25:03 >
  • burda muhabbet ediceğinize takıma gelsenize abicim harika maçlar çıkarıyoruz :) bu gecenin son maçlarına bi göz atın
  • Kusura bakmayın arkadaşlar.Kredi kartının limiti dolmuş 1hafta daha bekleyeceğim.İnşallah katıldığımda bir sorun olmaz
  • @EmreFB1907

Dediğin gibi darmadağın ediyorlar,ama adamlar headsetle 1-0 önde başladı psikolojik olarak

@kmerdal

Demek ki çıkmam takımın selametine olmuş hocam,tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

burda muhabbet ediceğinize takıma gelsenize abicim harika maçlar çıkarıyoruz :) bu gecenin son maçlarına bi göz atın

zaten ingiliz takımları dışındakileri çok rahat yeniyoruz aslında manu fln gelince çıkıp yeni rakip arasak daha hayırlı olacak bizim defans yavaş olduğu için rooney özellikle çok pozisyona giriyor

interi aldığımızdan beri manu ve england dan başka bir yenilgi hatırlamıyorum

hamilton diye bi takım gelmişti karşımıza ilk yarıda 4 atmıştık 2. yarı çıkmaşlardı 10 yapardık valla

• quote:

burda muhabbet ediceğinize takıma gelsenize abicim harika maçlar çıkarıyoruz :) bu gecenin son maçlarına bi göz atın

arkadasim 4 kisi maca girdigimizde ibrahimovic bosta olmasina ragmen rcb olup benim any'ligime yardimci oldugun tesekkur ederim demekki hersey forvet olmak degilmis oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

arkadasim 4 kisi maca girdigimizde ibrahimovic bosta olmasina ragmen rcb olup benim any'ligime yardimci oldugun tesekkur ederim demekki hersey forvet olmak degilmis oyunda

bence takımda any olmasa tüm maçları çok rahat kazanırız

çünkü oyun defansı çok iyi yapıyor any ler ise defansı seçip top kimdeyse ona daldırıyor defansın arkası boşalıyor böylece

heleki tek adam yönetirken rcb fln seçince takım iyice batıyor çünkü lag dan dolayı ya ofsaytı bozuyor yada arkasına adam kaçırıyor

• ya hu yemişim ibrahimoviç'i
    üstte TurkinaFaso yazıyo abicim ibrahimoviç yazmıyo ki ;)
    yani o sırada benim yönettiğim adam en dandik adam da olsa yapıcak bişey yok üzerinde benim nick'im yazıyo,elimden gelenin en iyisini yapmak zorundayım

bu arada sırf bu zevkli maçlar yüzünden pes09 almamaya karar verdim..
    demo'sundan anladığım kadarıyla bu sefer "olmamış"..
    full sürümü de arkadaşta bir oynayalım da ona göre karar veririz..

• quote:

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

zaten ingiliz takımları dışındakileri çok rahat yeniyoruz aslında manu fln gelince çıkıp yeni rakip arasak daha hayırlı olacak bizim defans yavaş olduğu için rooney özellikle çok pozisyona giriyor

interi aldığımızdan beri manu ve england dan başka bir yenilgi hatırlamıyorum

hamilton diye bi takım gelmişti karşımıza ilk yarıda 4 atmıştık 2. yarı çıkmaşlardı 10 yapardık valla

dün man u yu dağıttık dün herkesi dağıttık gerçi

• quote:

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

bence takımda any olmasa tüm maçları çok rahat kazanırız

çünkü oyun defansı çok iyi yapıyor any ler ise defansı seçip top kimdeyse ona daldırıyor defansın arkası boşalıyor böylece

heleki tek adam yönetirken rcb fln seçince takım iyice batıyor çünkü lag dan dolayı ya ofsaytı bozuyor yada arkasına adam kaçırıyor

emere ilk gunlerde sen yokken biz herseyi denedik arkadasim,anysiz de oynadik defansi cpu'ya da biraktik,eger oyunda any kullanmassak onune gelen x e basip pas istiyor ve bu durumda herkes top istedigi icin sacma sapan yerlere sacma sapan paslar atiyor cpu...bu arada manu'yu falan hic yenemedik demissin,dun sen yokken super bir mac oldu skill levellari iyi olan 5 manu'lu arkadasi 10 kisi kalmamiza ragmen 4-3 yendik,demekki sorun interde degil bazi arkadaslarin oyun stillerinde

bu arada emere senden bir ricam olacak,herseye muhalefet olmassan takim olarak seviniriz,en azindan kendi adima cok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 14 Ekim 2008; 12:55:37 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.