Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senceru süper golcüsün ama biraz daha pası düşün abi
  • Walla keşke işimiz olmasa bende üniversite yılları gibi sabahlara kadar oynardım
  • yok ya sabaha fln oynanmaz o oyun insan stres oluyo

gerçekten kafan beynin ellerin vücudun heryerin yoruluyo sanırsınki halı sahada maç yapıyoz ben dün çok yoruldum valla kafa beyin dağıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

senceru süper golcüsün ama biraz daha pası düşün abi

Saol Kanka

Pas Olayında Şöyle Birşey Sölim Lag Oluyor Pas'a Basıyorum Atmıyor Yani Kitleniyorum Değişik Bir Şekilde Onun Haricinde Kaleci ile Karşıya Kaldığımda Emreye,Sana,Yijoeye Bir Çok Pas Çıkartıp Gol Attırdım.Yani İnan Gol Peşinde Değilim Maksat Kazanalım

Bu Arada Dün Bir 10 Gol Rahat Attım Hatta Daha Fazla...

emre Dediğin gibi strese giriyo adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 15 Ekim 2008; 16:16:24 >

• Aynen ben de halı saha da maç yapmış kadar yoruldum bir de maçlarda oyuncuların kondisyonunu 90 dk.ya yayamıyorum son dakikalar daha da gergin geçiyor benim için, onun için kaptanlardan ricam benim adamı 70 te mutlaka değiştirsinler

Bu arada ben de dün asistlerde Alex i geçmişimdir herhalde, 10 dan sonra saymadımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theconqueror06 -- 15 Ekim 2008; 16:23:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: theconqueror06

Aynen ben de halı saha da maç yapmış kadar yoruldum bir de maçlarda oyuncuların kondisyonunu 90 dk.ya yayamıyorum son dakikalar daha da gergin geçiyor benim için, onun için kaptanlardan ricam benim adamı 70 te mutlaka değiştirsinler

Bu arada ben de dün asistlerde Alex i geçmişimdir herhalde, 10 dan sonra saymadımda

bende baya gol attım son maç 4 tane attım zaten onun dışında 2 maç 2 şer tane attım 1 er tane attığım baya maç var

1 maçta 3 asist yaptım onun dışında senceru ya beto ya baya gol attırdım

madem herkes yazıyor istatistiklerini

• Kaptanlar 70. dk civarında oyuncu değiştirmeyi unutmasınlar. Pilimiz bitiyor.
  • bugün ben de varım
  • Bu akşam milli maç var beyler,nasıl olacak
  • maçtan sonra artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

maçtan sonra artık.

mactan sonra gece 1 e kadar oyundayim ins bu arada oyunda olan arkadaslar screenshot alabilme ozelligi var mi bu 2.50 versiyonuyla birlikte???
  • Aynen Maçtan Sonra Bende Online'ım...

Beyler Captain Kim Olursa Olsun Bana Adriano'yu Versin Lütfen Coşuyorum Adrianoyla Dünkü Oynayan Arkadaşlar Bilir...

Screenshot Özelliği Gelmiş Galiba Ben Maç İçinde Denicem Alırım 2.50 Download Ediliyor Şuan %50
  • Dün akşam netten update yapmakla geçti. Bir yandan milli maçı izledim (keşke izlemeseydim, zamanıma yazık oldu). Gece uyumadan önce dayanamadım ve BAP modunda bir maç yaptım.
  • arkadaşlar oyunum bugün geldi acayip mutluyum şu anda ben de en yakın zamanda(sınavlardan kurtulabilirsek)aranızda olacağım
  • nasıl katılacagım??
  • Fifa 09 yarın alıcam ama galba grup dolmuş oynamayan arkdaşlar çıkabilir mi? psn:berkhinho
  • cemnahit hocam ekledim seni friend liste.. takıma alırmısın? psn : pressmh
  • bende takıma girmek istiyorum mumkunmu?
    psn : gogorock
  • ya arkadaşlar ben bi türlü 10vs10 maç yapamadım şunda..Ne zaman giirsem oyun başlamadan connection has been lost diyip atıyo beni.Sabit ip aldım,kitapçıktaki portları da açtım ama bi yararı yok.Ne yapmam gerekiyor
  • Beyler Yapıcazmı Bu Akşam Club Maçları...

Akın,Ben,Kocabıyık Online'ız Yijoe Nerelerdesin... :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.