Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. takımın ismi;

Footballer Boys?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

1. takımın ismi;

Footballer Boys?

Futbolcu çocuklar? bence çok iyi diil gibi, Dream Team diyorum hala :)
  • PS3 3. takımın ismi Turkish Tigers FC veya SC olabilirmesela
  • 2. takımın kaptanı olmaya adayım .
    takımın ismi Winners olsun
  • Legend Team İyi Olur 3.Takıma

3.Takımın Kaptanı Olmaya Adayım Bende... FIFA Platformunu Başından Beri Tanıyorum,Turnuvalar... vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 6 Eylül 2008; 1:02:16 >
  • Kratos bu arada beni sağa alırsan sevinirim . Solak bir oyuncu denk gelmezse ...
    solak iyi bir forvet hangi takımda ?
    o takımı alalım , çünkü forvette gerçekten iyiyim .
  • Platform: PS3
    PSN:ugr7
    E-Mail:ugr_1991@hotmail.com
    Mevki:Forvet

4.takımın bebek yüzlü golcüsü olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey Kafkasya -- 7 Eylül 2008; 14:46:45 >
  • SSK Moskova olsun takımınızın adı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemooo2

PS3 3. takımın ismi Turkish Tigers FC veya SC olabilirmesela

Niçin yabancı isim kullanıyorsunki anlamadım. Hemde Turkish Tigers FC.. Güzelim türkçemiz varken nedir bu özentilik. Yapmayın öldürmeyin güzel Türkçemizi.
  • Kaptan olmak için ilk başvuranları takımlarında kaptan yaptım, fakat bu değişiklik gösterebilir performansınıza göre...

Takım isimleri içinde lütfen tükçe isim seçelim ve biraz daha düzgün isimler olsun..
  • nicklerin 90% ı yabancı, takım isimleri neden türkçe olmak zorunda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

Bizim takımın adı DHGÜCÜ olabilir mi?
    ve aklıma bir şey daha geldi maçın yıldızı falanda olsun

up
  • kustahlik gibi algilanmasini istemem birinci takimin kaptanligina buyuk aday olarak kendimi goruyorum blutooth kulakligim var ve tam bir maestroyum sahsi oynamak kitabimda en son yer alir duzenli online oluyorum aksamlari tabii kaptan olmasamda sorun degil onemlisi sahadaki katki ki INSALLAH 1 ay sonra gorulecek Memo nedir ne degildir

Not : Takim ismimizi Lightning olarak dusundum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliMemo3.5 -- 6 Eylül 2008; 21:43:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeliMemo3.5

kustahlik gibi algilanmasini istemem birinci takimin kaptanligina buyuk aday olarak kendimi goruyorum blutooth kulakligim var ve tam bir maestroyum sahsi oynamak kitabimda en son yer alir duzenli online oluyorum aksamlari tabii kaptan olmasamda sorun degil onemlisi sahadaki katki ki INSALLAH 1 ay sonra gorulecek Memo nedir ne degildir

Not : Takim ismimizi Lightning olarak dusundum

Küstahlık olarak algılamayız merak etme fakt ilk başvuyranları kaptan yaptık , dediğin gibi performansın olursa takımın çoğunluğu senin kaptan olmanı isteyebilir, bu da seni kaptan yapar. Bu tarz şeylerde önemli olan eğlence kimin kaptan olduğu değil. Ayrıca Kratos'un dediği özellikleri de ekleriz. Asist krallığı, gol krallığı ,istatistikler, fakat oyun bir çıksın bu tarz şeyler nasıl olacak bakarız. Oyun ilk çıktıktan 1 hafta sonra hazırlık maçlarına başlarız ve sonra lige başlarız

• Kaptanlık için yaş sınırı olsun bikere.. Ayrıca herkesde kaptan olmak istemesin abicim, Tsubasa'cılık oynamıyoruz. Bu işi layıkıyla yapabilceğine inananlar kaptanlık için aday olsunlar, kaptan sadece maç içinde değil maç haricindede takımıyla ilgilenmeli.. Bir araya getirip gerekirse taktiksel toplantısını bile yapmalı.
  • @cemnahit

Arkadaşım Öncelikle Beni Kaptan Seçtiğin İçin Teşekkürler.Yazan E-Mail'i Msn'e Ekledim Eğer Msn'de Onu Kullanıyorsan...

3.Takımdaki Herkez Orda Yazan E-Mail'imden Beni Msn'e Ekleyebilir... Takım Hakkında Konuşuruz,Taktiğini ve İsmini Belirleriz...

3.Takıma Defans Aranıyor...

Bunuda Şimdilik Öle Bir Koyarsan Sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 7 Eylül 2008; 3:11:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

@cemnahit

Arkadaşım Öncelikle Beni Kaptan Seçtiğin İçin Teşekkürler.Yazan E-Mail'i Msn'e Ekledim Eğer Msn'de Onu Kullanıyorsan...

3.Takımdaki Herkez Orda Yazan E-Mail'imden Beni Msn'e Ekleyebilir... Takım Hakkında Konuşuruz,Taktiğini ve İsmini Belirleriz...

3.Takıma Defans Aranıyor...

Bunuda Şimdilik Öle Bir Koyarsan Sevinirim...

cemnahit, çok güzel yapmışsın teşekkürler, hatta şimdilik ölesine koy demişsin ama aklında olsun ben ForvetArksıyım yanlışlık olmasın diye söyledim

• tamam dostum yalnız ben cemnahit değilim herkez eklerse beni listesine zaten taktiğimizi,takım adını falan belirlicez.. ;)
  • Platform: PS3
    PSN : mus84
    E-Mail: --------
    Mevki: Forvet - Ortasaha
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.