Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Senceru

@cemnahit

Arkadaşım Öncelikle Beni Kaptan Seçtiğin İçin Teşekkürler.Yazan E-Mail'i Msn'e Ekledim Eğer Msn'de Onu Kullanıyorsan...

3.Takımdaki Herkez Orda Yazan E-Mail'imden Beni Msn'e Ekleyebilir... Takım Hakkında Konuşuruz,Taktiğini ve İsmini Belirleriz...

3.Takıma Defans Aranıyor...

Bunuda Şimdilik Öle Bir Koyarsan Sevinirim...

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ**

benim seni kaptan seçmem ilk başvurduğun için , bence ilk başvuranlar daha iyi takip ediyodur bu konuyu diye düşündüğümden dolayı, ama şunu da tekrar belirteyim bu bir oyun olduğu kadar performansları ile takım kendi kaptanını da belirleyebilir, lütfen darılmaca gücenmece olmadan oyunumuzu oynayalım çıktığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 7 Eylül 2008; 11:52:55 >

• FIFA İle İlgili Her Konuyu Takip Ederim

3.Takım Kaptanlığımı Beğenmezse,3.Takım Kaptanını Tekrar Seçeriz
  • 3. takımda çoğu kişiyle euro2008de oynama şansı buldum , iyi bir takım olacağımıza inanıyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: garamalli

3. takımda çoğu kişiyle euro2008de oynama şansı buldum , iyi bir takım olacağımıza inanıyorum ...

defanslarınız nerde beyler ?? 3. takıma defans yokmu daha henüz takım olabilmiş değilsiniz.
  • abi beni forvetin ortasına alsan
    daha önce orta saha ortası,forvet arkası ve en kötü ihtimal forvet yazmıştım..ama 3 lü forvette sağ veya sol hiç etkili olamam
  • arkadaşlar halledicez onları takım bir tamamlansın konuşup halledicez herkezin mevkileri... 4-4-2 düşünüyorum aslında ben...
  • ayrıca bence her takımda 3-4 yedekte fazla gelen olursa bulunsun..10 kişi aynı gün toplanmamız kolay olmayabilir
  • 3. takım'a sağlam sağ bek olur benden ;)
    psn:TurkinaFaso
  • Benide yaz, PSN: Evil1905

Ama daha oyunun çikmasina 1 ay yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Benide yaz, PSN: Evil1905

Ama daha oyunun çikmasina 1 ay yokmu?

Seni 1 ay sonra yaziyim istersen hangi bölgede oynuycaksın yazmamışsın , 3. takımıda son bir sol defans kaldı oraya yaziyim istersen, yada 1 ay sonra yaziyim oyun çıkınca o zamanda yedek kalabilirsin ama ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 7 Eylül 2008; 14:59:36 >
  • Yok şimdiden yaz.

PAL.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Yok şimdiden yaz.

PAL.

PAL hangi mevki Attila neyse ben seni sol bek yazdım 3. takıma hadi hayırlı uğurlu olsun, transfer ücretini banka hesabına yatırırım
  • 3. takımm tamamlandı,sistemimizi 4 4 2 ye de çevirirsek süper bi takım olduk,baklavasına maçlar yaparızz artık...
  • Bende katılırdım ama xbox 360 var bende ps3 yok
  • bende oyun çıkınca gelirim
  • oo bizim takım hep tanıdıklardan oluştu
  • Kaç takım olucak toplamdaki? Takım sayısı fazlalaşırsa sorunlar fazlalaşır bu arada dikkat edelim..
  • 4.takım

Platform: PS3
    PSN:lkocabiyik
    E-Mail:lkocabiyik@hotmail.com

10 numara kral forvetim.
  • 4. Takım : Team4eveR taktik : 3-1-3-1-2

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greyhound -- 7 Eylül 2008; 19:35:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PVH

Kaç takım olucak toplamdaki? Takım sayısı fazlalaşırsa sorunlar fazlalaşır bu arada dikkat edelim..

4 takım bile yeter şu an, zaten oyun çıkına kadar ancak bu kadar oluruz ama buraya yazılan herkesin katılımı önemli, hazırlık maçlarında ne olduğu belli olur zaten, hazırlık maçlarında katılım ve organizasyon iyi olursa devam ederiz yoksa iptal ederiz... Ama herkes saygılı ve ciddi olursa bence çok keyifli maçlar olur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.