cem biz mcnicky ortasahaya alalım ve artık sadece defans alacağız !
quote:
Orjinalden alıntı: cemnahit
Beyler herkes forvet olmak istediği için zorluk çekiyorum biraz nereye yerleştirmem konusunda oyuncuları. 4. takımda bazı düzenlemeler yapmak zorunda kaldım. Siz aranızda konuşur kim nerde oynamak istiyorsa ona göre ayarlarsınız. 4. takıma artık Defans gerekiyor, forvet yada orta saha isteyen olursa 5. takımı oluşturucam.
Bu arada söylemeden geçemiycem çoğu kimsenin forvet olmak istemesini anlıyorum fakat bu umarım maçlara yansımaz, herkesin gol atmak için forvete toplanması gibi.
sadece 3 defans oyuncusu arkadaşa ihtiyaç var. RB CD LB :)
herşey hazır gibide, kim hangi takım olacak ve hangi oyuncuları seçecez karar vermiyecezmi? kapan kapanamı olacak oyuna başlarken
quote:
Orjinalden alıntı: BéTo_GS
herşey hazır gibide, kim hangi takım olacak ve hangi oyuncuları seçecez karar vermiyecezmi? kapan kapanamı olacak oyuna başlarken
oyun çıkınca karar vericez onlara, hazırlık maçları o yüzden yapıcaz zaten, daha birşey belli değil tam olarak, oyuncu yaratmanın var olacağını biliyoruz, eğer takım yaratmada olursa kendi takımlarımız olur fakat belli takımlardan seçeceksek ve belli futbolculardan oynuyacaksak oyun çıkınca karar veririz.
Lİmon sıkmak istemem fakat ben online oynarken 3 kişiye bile tahammül edemiyorum.2 kişi aynı takım en keyiflisi.Aynı topun peşine takışan 5 kişi bile t ek kelimeyle kabusken 10 kişiyi düşünmek bile istemiyorum.Allah sabır versin şimdiden :)
quote:
Orjinalden alıntı: bluescomes
Lİmon sıkmak istemem fakat ben online oynarken 3 kişiye bile tahammül edemiyorum.2 kişi aynı takım en keyiflisi.Aynı topun peşine takışan 5 kişi bile t ek kelimeyle kabusken 10 kişiyi düşünmek bile istemiyorum.Allah sabır versin şimdiden :)
eğer abuk sabuk davranışlar olursa zaten kendilinden biter , ama ben herkesin kendi görevini yapıcanı düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: bluescomes
garamalli'nin dediği gibi öyle olursa olay biter zaten, sadece istekli insanların olmasını istiyoruz zaten, önceden daha oyun çıkmadan bu turnuvayı yaratmamızın sebebide o.. umarız güzel olur olmazsa da olmaz yapcak birşey yok. Bu arada limon sıktın harbiden senide 4. takıma ekliyelim ne dersin ?
görevini en iyi yapan takımını en çok sevendir :) 4. takım a stoper solbek ve sağbek aranıyor :)
zaten 1 topa 5-6 kişinin koştuğu takıma karşı akıllı oynayan takım fark atar
quote:
Orjinalden alıntı: BéTo_GS
zaten 1 topa 5-6 kişinin koştuğu takıma karşı akıllı oynayan takım fark atar
Takım kaptanları maçtan evvel takımıyla konuşursa bu gibi durumlar için maçlarda daha az sıkıntı yaşarız bence.. Taktiği belirlemeli derken sadece dizilim olarak değil, atak ve defans varyasyonlarını kastetmiştim.. Fakat kaptanlar pek ilgilenmicek sanırım, öyle gözüküyo..
online modun nasıl olduğu açıklandı , 1.sayfada yazdım ve içeriğimiz değişti , bir göz atın konuşalım.
Benide ekleyin .
Gametag:ridvan1903
quote:
Orjinalden alıntı: ridvan1903
Benide ekleyin .
Senide ekliyelim ama mevki belitmemişsin, taginden forvet olduğunu düşünüyorum ?
Sistem bu şekilde daha güzel olmuş emin olun.. Cemnahit hocam ben sana yardımcı olabilirim.. Takım içinde de arkadaşları yönlendirebilirim konuşalım bi ara istersen..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ridvan1903
Benide ekleyin .
Senide ekliyelim ama mevki belitmemişsin, taginden forvet olduğunu düşünüyorum ?
Forvet uyar duruma göre ortasada olur, hoca nerde oynatırsa oynarım
quote:
Orjinalden alıntı: PVH
Sistem bu şekilde daha güzel olmuş emin olun.. Cemnahit hocam ben sana yardımcı olabilirim.. Takım içinde de arkadaşları yönlendirebilirim konuşalım bi ara istersen..
tamam, oyun çıkınca yapılan ilk maçlardan sonra belli olur zaten kimlerin sürekli oynayacağı bakarız duruma göre, olmadı yabancı transferi yaparız
Brezilya'dan genç yetenekler getiririz :D
quote:
quote:
tamam, oyun çıkınca yapılan ilk maçlardan sonra belli olur zaten kimlerin sürekli oynayacağı bakarız duruma göre, olmadı yabancı transferi yaparız
hocam 50 kisilik tek bir takim degil de 20 ser kisilik 2-3 takim olusturmaya calissak daha iyi olmaz mi acaba?? cunku 50 kisilik bir takimda oturmus bi kadro yaratmak zor olur ve de herkes oynamak icin sans bulamayabilir diye dusunuyorum acikcasi...
quote:
Orjinalden alıntı: campeone1907
quote:
quote:
hocam 50 kisilik tek bir takim degil de 20 ser kisilik 2-3 takim olusturmaya calissak daha iyi olmaz mi acaba?? cunku 50 kisilik bir takimda oturmus bi kadro yaratmak zor olur ve de herkes oynamak icin sans bulamayabilir diye dusunuyorum acikcasi...
2 takım olabilir mesela? 20 şer'den.. İyi fikir bence.
quote:
Orjinalden alıntı: K®ATOS
TEAM 2
Arkadaşlar takımımıza bir isim bulalım, ve kaptan seçelim.. Ne dersiniz?