Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    platform: ps3
    E-mail: EmreGFB1907@windowslive.com
    mevki: defansın ortası

Fifa da az be a pro oynamadım geçerim defansa kimseyi geçirmem oyun 15-20 si arası elimde olur heralde
  • Platform : PS3
    PSN : GriTR
    Elektronik Posta : griakavrc1@gmail.com
    Mevkii : Orta sahanın her yerinde oynayabilir.
  • 11 eylül
  • Playasiadan önsipariş vericemde onlineda region olucakmı ona göre alalım?
  • arkadaşlar oyunun demosu çıktı , oyunun demosunu oynayıp ben beğenmedim bu oyunu diyenler lütfen takımdan çıkmak istiyorlarsa veya zaten oyunu almayacaklarsa, belirtsinler böylece istekli arkadaşlar dışarda kalmamış olur. Diğer türlü oyun çıktıktan 1 ay sonra bize katılmayan arkadaşlar yerine oynamak isteyen arkadaşlarla oynarız.
  • merak ettiğim bir konu var, defansdaki bir oyuncu, takımı forvetde atak yaparken yada gol atarken olayları topun döndüğü yeri görecekmi yoksa onun ekranı sadece takımının kale önünemi fixlenecek? bu konuda bilgisi olan varmı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakir

merak ettiğim bir konu var, defansdaki bir oyuncu, takımı forvetde atak yaparken yada gol atarken olayları topun döndüğü yeri görecekmi yoksa onun ekranı sadece takımının kale önünemi fixlenecek? bu konuda bilgisi olan varmı...

güzel bir soru kesinlikle. ea düşünmüştür umarım bir çözüm yoksa ilerde olanlardan bir haber kalabilir defans kısmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakir

merak ettiğim bir konu var, defansdaki bir oyuncu, takımı forvetde atak yaparken yada gol atarken olayları topun döndüğü yeri görecekmi yoksa onun ekranı sadece takımının kale önünemi fixlenecek? bu konuda bilgisi olan varmı...

valla umarım kamerayı topa fixleme olayı vardır PES'de olduğu gibi, o zmn durduğumuz yeri Radar'dan izleriz ve adamımızı kontrol edebiliriz,maçıda takip edebiliriz, ben be a pro kamerasını çok sevmiyorum, mesela ben defansın sağında oynuyorum, ofsayt için radardan kendi takımımdaki defansları da kontrol ederek güzel ofsayt taktikleri geliştirebiliriz takım olarak.
  • arkadaşlar oyunun demosunu indirdim ve oynadım ilk izlenimlerim şunlar;

kesinlikle diğer seriler gibi daha sıradan bir oyun değil başta onu söylemeliyim..

grafikler bana gayet iyi geldi, takılmalar neredeyse yok diyebilirim,özellikle kamera dinamik modda olduğunda görüntü daha güzel oluyor..top fiziği oyuncu hareketleri gayet iyi örneği atağa kalkınca forvet arkadaşın topu bana at diye elini kaldırıyor, maça başlarken hakemler fileleri kontrol ediyor, sahanın atmosferi çok güzel, futbolcuların kendine has hareketleri var ve gayet başarılı.pes9 u daha görmedik ama şuan fifa 09 bence çok iyi diyebilirim ama tabi pes i de bir görmek lazım..
  • 10vs10 videolar geldi gamespottan

http://www.gamespot.com/xbox360/sports/fifasoccer09/video/6197561/fifa-soccer-09-gameplay-movie-6?hd=1

http://www.gamespot.com/xbox360/sports/fifasoccer09/video/6197563/fifa-soccer-09-gameplay-movie-7?hd=1

videolardan izlenimim kamera topu takip ediyor bizde adamımızın konumunu radardan sağlıyoruz, be a pro kamera da vardır büyük olasılık, ama anlamadığım arsenal falan var yani gerçek takımlardan birini seçmemiz gerekecek sanırım, eğer öyleyse nasıl olacak bilmiyorum, arsenal vs arsenal maçlarıda olabilir bu durumda gibi geldi bana.oyun eğlenceli olacak, bu şekilde ceza alanına doluşurlarsa karşı takımlar ezeriz bence güzel oyunla

• yaw kalecinin üstündede bi nick var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 12 Eylül 2008; 14:30:29 >
  • orda 50 kişi olacağı yazıyor mesela biz şimdi girdik oyuna o anda 15 kişi online kimler oynamıcak nasıl belirlicez ayıp olmucakmı oynamayanlara

gerçe 2-3 maç sonra belli olur kimler görevini yapıyor kimler yapmıyor ama özellikle ilk maçta kimler oynucak bence büyük ilgi olur ilk maça
  • Platform: PS3
    PSN veya Live nick: orkanhaliloglu
    E-Mail: orkanhaliloglu@hotmail.com
    Mevki: Farketmez nersi boş ise
  • arkadaşlar transfer teklifi aldım ama sizi satmadım hadi yine iyisiniz

umarım maçlar hafta sonu 15-16 gibi veya gece 23:00 gibi oynanır

aksi takdirde kadroyu tamamlıyamayız
  • Arkadaşlar takımdaki bütün üyeleri ekledim

EmreGFB1907@windowslive.com msn adresine herkes kabul etsin
  • mac videosunda arsenalli arkdaslar 6 ya 2 atak yakaladilar bzm defansta boyle olursa ayip olur
  • selamlar

Platform:PLaystation3
    Psn: ERTUG25
    e-mail:djprotech@gmail.com
    Mevki:forvet/fw/st/cf

isteyen ekleyebilir adresi
    bu arada videodaki gol sevincine yarıldım
    bizde gol atarsak hepimiz takla atarız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 13 Eylül 2008; 0:48:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nic391

mac videosunda arsenalli arkdaslar 6 ya 2 atak yakaladilar bzm defansta boyle olursa ayip olur

ayıpsın ben olursam defansta zaten ileri çıkmam daha önce çok oynadım be a pro defans olarak sadece son dakikalardaki kornerlerde ileri çıkıyorum

onun dışında onların en ilerdeki adamın yanında adam adama oynarım yanımdaki adamda iyi olursa gol yemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 12 Eylül 2008; 23:44:56 >
  • Slm, kayıt olmak istiyorum:

Platform: PS3
    PSN veya Live nick: musty7734
    E-Mail: slyvestris@gmail.com
    Mevki: RB
  • Slmlar arkadaşlar, sonuna kadar FIFAcı olarak bu organizasyonda bulunmak istiyorum

Konsol: PS3
    PSN: Hunterboi
    E-mail: hantirboy@hotmail.com
    Mevkii: Orta sahanın göbeği (CM,RCM,LCM), ön libero(AM,DM), sol açık(RW,RM yada CF)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.