Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar zaten o taktikler falan yalan oldu.. İlk sayfaya dönün ve yeni sistemi okuyun.
  • hmm..bu da iyi aslında resmen resmi lige giriyoz gibi bişe olacak ve türkiye'yi temsil edecez
    ayrıca 50 kişinin olduğu takımdanda 10 kişi rahat çıkar..umarım fazla dışarıda kalan olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Orjinalden alıntı: cemnahit

quote:

Orjinalden alıntı: PVH

Sistem bu şekilde daha güzel olmuş emin olun.. Cemnahit hocam ben sana yardımcı olabilirim.. Takım içinde de arkadaşları yönlendirebilirim konuşalım bi ara istersen..

tamam, oyun çıkınca yapılan ilk maçlardan sonra belli olur zaten kimlerin sürekli oynayacağı bakarız duruma göre, olmadı yabancı transferi yaparız

hocam 50 kisilik tek bir takim degil de 20 ser kisilik 2-3 takim olusturmaya calissak daha iyi olmaz mi acaba?? cunku 50 kisilik bir takimda oturmus bi kadro yaratmak zor olur ve de herkes oynamak icin sans bulamayabilir diye dusunuyorum acikcasi...

Merak etmeyin dışarıda fazla insan kalmaz çünkü günün her saati maç yapılabilecek ve esasında 50 kişi ile takımımız 2-3 takım gibi olacak, ama oynayanların performanslarını görebileceğimiz için bize puan kaybettirenleri klüpten kovmamız gerekecek ne yazık ki. Takımımız ne kadar çok maç yaparsa o kadar iyi yani, tabii saçmalamamak şartı ile, herkesin forvete koşması gibi mesela.

• Defanstan topu alıp çalımlarla çıkmaya çalışanlar veya bu gibi harekette bulunanlar uyarılır tabiki, eğer devam edersede gereği yapılır..
  • evet sistem değişmiş bu kadro ile önümüzdeki sezon iyi bir kamp dönemi geçirelim :) amatör kümeden başlıyalım belki Turkcell Süper Lig e çıkarız :D
  • Bence 2 tane DH takimi olsun...
  • bencede
  • arkadaşlar malumunuz bu sene öss telaşı başladı ve bir yandan okul bir yandan dershane, sürekli online olamayabilirim haberiniz olsun . zaten takımın 50 kişilik olması bu sorunu halledecektir.
  • Konsol : Ps3
    Psn : buzkan
    Mevki orta sağ
  • Bence 3 Takım Olsun... 4.Takımı Yedek Olarak Takımlara Dağıtalım.Sonradan Gelen Kişilerde Yedek Olur...
  • Madem iş ciddiye bindi beni de ekle Cem hocam,ne yalan söyleyim bu kadar katılım beklemiyordum,tebrik ederim

Konsol:PS3
    PSN:wamlaw
    e-mail:c_uzel@yahoo.de
    Mevki:solbek ya da önlibero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 9 Eylül 2008; 20:26:47 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Benide ekleyin .

Gametag:ridvan1903

Senide ekliyelim ama mevki belitmemişsin, taginden forvet olduğunu düşünüyorum ?

Bi yanlışlık var Cem. ridvan Xbox oyuncusu.Şimdi ridvan ı eklersen takımlara giremez çünkü xbox için takım yok şu an.Hepsi Ps3 için ayarlandı.

• bu arada ben cm diye geçiyorum asıl mevkim AMC dir düzeltireniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

quote:

Benide ekleyin .

Senide ekliyelim ama mevki belitmemişsin, taginden forvet olduğunu düşünüyorum ?

Bi yanlışlık var Cem. ridvan Xbox oyuncusu.Şimdi ridvan ı eklersen takımlara giremez çünkü xbox için takım yok şu an.Hepsi Ps3 için ayarlandı.

Ridvan'dan cvp bekliyorum ama imzasında XBOX görünüyor, şimdilik sildim seni Ridvan ama PS3'ün varsa haberim olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 10 Eylül 2008; 3:55:52 >

• arkadaşlar benide ekleyebilirsmisinz kadroya :

Platform: PS3
    PSN veya Live nick: koldemir
    E-Mail: raistlin713@hotmail.com
    Mevki: forvet
  • Platform: PS3
    PSN nick: barisan
    E-Mail: baris.anac@gmail.com
    Mevki: hepsi olur

Beni de bir takima eklerseniz sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benide ekleyin .

Ridvan'dan cvp bekliyorum ama imzasında XBOX görünüyor, şimdilik sildim seni Ridvan ama PS3'ün varsa haberim olsun.

Tamam o zaman ilerde xbox içi kurulursa ona gireriz inşallah.

Acayip zevkli olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benide ekleyin .

Tamam o zaman ilerde xbox içi kurulursa ona gireriz inşallah.

Acayip zevkli olacaktır.

cemnahit

aynı başlığı Xbox bölümünede açarsan katılım yine çok olur.Hem xbox u olanlarda yararlanır

• PSN: SnowPowerFB
    e-mail: davuts@hotmail.com
    PS3 oynayabildiğim saatler: Akşam 19:30-20:00'dan sonra sabaha kadar.

Bilgileri anasayfada güncelleyebilirsiniz.

Ama kimler oynayacak nasıl ayarlayacağız? Yanlış anlamadıysam 1 takım olmayacak mı?
  • Platform: PS3
    PSN: dousius
    E-Mail: eto82@yahoo.com
    Mevki: Sağ açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto82 -- 10 Eylül 2008; 17:10:15 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.