Şimdi Ara

Fifa09 DH Normal Lig [1vs1] (Katılımlar başladı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kablosuz modem alınca gelirim bende, yakın zamanda alıcam
  • arkadaşlar b bu lige neden giremiyomm herşeyi doğru yapşıyorumm acaba davet mi edilmemm gerekiyorr eger oyleyse davet gönderirmisinizz teşekkurlerr

PSN:teknosinan
  • Bende geliyorum aranıza

Gametag : ridvan1903
  • League search bölümünden yapıyosun lig adı ve şifreyi girip takımını seçiyosun.

Lig maçları için belli bi saatte toplanıp maçlarımızı yaparsak daha iyi olur.
  • valla ben devamlı giriyorum ancak kimseyle daha maç yapamadım bugüne kadar genelde akşam 7 den sonra giriyorum ya 1 kişi yada 2 kişi oluyor onlarlada bi türlü oynıyamıyoruz....
  • bende kimseyle maç yapamadım henüz , ben gün içinde yogunluklada akşam saatlerinde lige bakıyorum , online kişilerde maç yapmıyor ben davet ettiğimde..
    nasıl iştir anlamadım =S
  • ben de biraz önce kayıt oldum ve ilk maçımı Ilkocabıyık arkadaşımızla yaptım. sonuç:1-1
    not:yediğim gol tamamen şanssızlıktı oyunun azizliğine uğradım
  • Bende katılcamm.. PSN:cemsnt89
  • ben katıldım ve lig full doldu.Ama maç yapamadım nasıl davet ediliyor
  • yahu hiç maç yapamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

ben katıldım ve lig full doldu.Ama maç yapamadım nasıl davet ediliyor

oyuncu listesindeyken davet etmek istediğin kişinin üstüne gelip X tuşuna basıyorsun ve çıkan seçeneklerden ilkini yani invite to game olanını seçiyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

quote:

oyuncu listesindeyken davet etmek istediğin kişinin üstüne gelip X tuşuna basıyorsun ve çıkan seçeneklerden ilkini yani invite to game olanını seçiyorsun

yaptım ama 5 dk beklememe rağmen waiting for opponent yazıyor.Bu kabul etmedi demekmi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: naruron

quote:

yaptım ama 5 dk beklememe rağmen waiting for opponent yazıyor.Bu kabul etmedi demekmi?

evet öyle demek oluyor. ben de dakikalarca beklememe rağmen karşı taraftan bir cevap gelmedi çoğu zaman

• aradım ama bulamadım lıgı ne oldu oynayan yok mu yada soyle cıddı bı lıgımız yok mu arkadaslar..bırde ınteractıve lıge nasıl kayıt olacaz..nasıl her hafta maclar yapacaz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.