kablosuz modem alınca gelirim bende, yakın zamanda alıcam
arkadaşlar b bu lige neden giremiyomm herşeyi doğru yapşıyorumm acaba davet mi edilmemm gerekiyorr eger oyleyse davet gönderirmisinizz teşekkurlerr
PSN:teknosinan
Bende geliyorum aranıza
Gametag : ridvan1903
League search bölümünden yapıyosun lig adı ve şifreyi girip takımını seçiyosun.
Lig maçları için belli bi saatte toplanıp maçlarımızı yaparsak daha iyi olur.
valla ben devamlı giriyorum ancak kimseyle daha maç yapamadım bugüne kadar genelde akşam 7 den sonra giriyorum ya 1 kişi yada 2 kişi oluyor onlarlada bi türlü oynıyamıyoruz....
bende kimseyle maç yapamadım henüz , ben gün içinde yogunluklada akşam saatlerinde lige bakıyorum , online kişilerde maç yapmıyor ben davet ettiğimde.. nasıl iştir anlamadım =S
ben de biraz önce kayıt oldum ve ilk maçımı Ilkocabıyık arkadaşımızla yaptım. sonuç:1-1 not:yediğim gol tamamen şanssızlıktı oyunun azizliğine uğradım
Bende katılcamm.. PSN:cemsnt89
ben katıldım ve lig full doldu.Ama maç yapamadım nasıl davet ediliyor
yahu hiç maç yapamadım..
quote:
Orjinalden alıntı: asdfg_1453
oyuncu listesindeyken davet etmek istediğin kişinin üstüne gelip X tuşuna basıyorsun ve çıkan seçeneklerden ilkini yani invite to game olanını seçiyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: naruron
quote:
oyuncu listesindeyken davet etmek istediğin kişinin üstüne gelip X tuşuna basıyorsun ve çıkan seçeneklerden ilkini yani invite to game olanını seçiyorsun
yaptım ama 5 dk beklememe rağmen waiting for opponent yazıyor.Bu kabul etmedi demekmi?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: naruron
quote:
yaptım ama 5 dk beklememe rağmen waiting for opponent yazıyor.Bu kabul etmedi demekmi?
evet öyle demek oluyor. ben de dakikalarca beklememe rağmen karşı taraftan bir cevap gelmedi çoğu zaman
aradım ama bulamadım lıgı ne oldu oynayan yok mu yada soyle cıddı bı lıgımız yok mu arkadaslar..bırde ınteractıve lıge nasıl kayıt olacaz..nasıl her hafta maclar yapacaz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme