Şimdi Ara

Fifa09 DH Normal Lig [1vs1] (Katılımlar başladı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cemnahit Benim Yerimi Ayır PS3'e Henüz Almadım FIFA 09'u En Geç 10-15 Ekim Alıcam

---

Bu Arada...

Arkadaşlar Birşey Sorucam

FIFA 09'da Face (Oyuncu Yüzleri) Berbat PC Versiyonunda Acaba PS3'tede Böylemi...

Mesela Delgado At Hırsızına Benziyo PC'de Lütfen Bilgin Verin Arkadaşlar Böle Saçmalık Olmamalı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Cemnahit Benim Yerimi Ayır PS3'e Henüz Almadım FIFA 09'u En Geç 10-15 Ekim Alıcam

---

Bu Arada...

Arkadaşlar Birşey Sorucam

FIFA 09'da Face (Oyuncu Yüzleri) Berbat PC Versiyonunda Acaba PS3'tede Böylemi...

Mesela Delgado At Hırsızına Benziyo PC'de Lütfen Bilgin Verin Arkadaşlar Böle Saçmalık Olmamalı ?

yok hic bir sorun yok merak etme

• benimde
    psn id = alsdmr
    herkesi beklerim
    oyun geldi =) bu aksam baslıcam ;)
  • Ben de PS3 ve FIFA 09 hayaliyle yanıp tutuşan gençlerden biriyim.Yaptığınız maçların videolarını isteriz.
  • slayeramg @ umarım en kısa zamanda sahip olursun

cemnahit @ bu güzel düşünce için teşekkürler...
  • Önümde ÖSS engeli var.Cerrahpaşa Tıp'a kapak attıktan sonra hayallerime kavuşuyorum inşallah.
  • beyler bu fifa interactive world cupa yazilabilen oldumu hic?
  • arkadaşlar ben onlıne olamıyorumm hata veriyo condıtıons and terms şeklinde bişey ler yazıyorr lige kayıt olamıyorumm yardım ederseniz sevinirimm....
  • arkadaşlar ekleyin benide euro 2008'de skıll level show'dan bıkmıştım fifa saolsun yetişti imdada..

PSN= ylonen
  • Online da lag oluyor.Normal offline oynarken oyun çok akıcı ama online da kasma oluyor.Böyle bir sorunu olan varmı?
  • evet bende de oluyor onlıne maçlardaa haklısınn furkito....sebebi nedir bilen varmı yaaaa
  • valla ben wireless la %30 çekme hızı ile bağlıyım hiç bi lag yok. garip...
  • PSN:Akin147ti

Bende oynarım
  • PSN:teknosinan
    benide ekleyin yaaaa ya ben girmeye çalıştım ama giremedim benide eklerseniz sevinirimmmmm....şimdiden teşekkürler...
  • lige kayıt oldum , pek bi takım kalmamıştı seçmek için.
    PSN ymskn
  • yer olursa bende varım
    PSN YASAR07
  • Furkito, online da lag sorunu bende de var. özellikle 10 10 maclarda oynanmayacak seviyede. baska bu sorunu yasayan var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

Online da lag oluyor.Normal offline oynarken oyun çok akıcı ama online da kasma oluyor.Böyle bir sorunu olan varmı?

abi 1-1 de benim başıma 20 maçta 1 kere denk gelio belki ama 10vs10 kesinlikle oluyor....Birde millet kulaklık takıp giriyor oyuna onunda etkisi çok.
  • Merhaba;

Tekar davet gönderebilir misiniz?

PSN: pokersurat
  • arkadaşlar yeri burası değil belki ama fifa 09 da manager modda oynuyorum ne gce maçı ne yağmur var naerden ayarlanıyo bu meretyada ayarlanıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.