Cemnahit Benim Yerimi Ayır PS3'e Henüz Almadım FIFA 09'u En Geç 10-15 Ekim Alıcam --- Bu Arada... Arkadaşlar Birşey Sorucam FIFA 09'da Face (Oyuncu Yüzleri) Berbat PC Versiyonunda Acaba PS3'tede Böylemi... Mesela Delgado At Hırsızına Benziyo PC'de Lütfen Bilgin Verin Arkadaşlar Böle Saçmalık Olmamalı ?
quote:Orjinalden alıntı: Senceru Cemnahit Benim Yerimi Ayır PS3'e Henüz Almadım FIFA 09'u En Geç 10-15 Ekim Alıcam --- Bu Arada... Arkadaşlar Birşey Sorucam FIFA 09'da Face (Oyuncu Yüzleri) Berbat PC Versiyonunda Acaba PS3'tede Böylemi... Mesela Delgado At Hırsızına Benziyo PC'de Lütfen Bilgin Verin Arkadaşlar Böle Saçmalık Olmamalı ? yok hic bir sorun yok merak etme
Ben de PS3 ve FIFA 09 hayaliyle yanıp tutuşan gençlerden biriyim.Yaptığınız maçların videolarını isteriz.
arkadaşlar ben onlıne olamıyorumm hata veriyo condıtıons and terms şeklinde bişey ler yazıyorr lige kayıt olamıyorumm yardım ederseniz sevinirimm....
arkadaşlar ekleyin benide euro 2008'de skıll level show'dan bıkmıştım fifa saolsun yetişti imdada.. PSN= ylonen
Online da lag oluyor.Normal offline oynarken oyun çok akıcı ama online da kasma oluyor.Böyle bir sorunu olan varmı?
PSN:teknosinan benide ekleyin yaaaa ya ben girmeye çalıştım ama giremedim benide eklerseniz sevinirimmmmm....şimdiden teşekkürler...
Furkito, online da lag sorunu bende de var. özellikle 10 10 maclarda oynanmayacak seviyede. baska bu sorunu yasayan var mı acaba?
quote:Orjinalden alıntı: furkito Online da lag oluyor.Normal offline oynarken oyun çok akıcı ama online da kasma oluyor.Böyle bir sorunu olan varmı? abi 1-1 de benim başıma 20 maçta 1 kere denk gelio belki ama 10vs10 kesinlikle oluyor....Birde millet kulaklık takıp giriyor oyuna onunda etkisi çok.
arkadaşlar yeri burası değil belki ama fifa 09 da manager modda oynuyorum ne gce maçı ne yağmur var naerden ayarlanıyo bu meretyada ayarlanıyor mu?