Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam 3.5 saatlik bi idmanın ardından kendimi ölü hissediyorum yarın yapsak?
  • bordeaux,deportivo yapsak artık şu maçları
  • saitemre yi bilmiyorum hiç konuşamadık 3 gündür online olmamış fakat pokerci arkadaş ile konuştuk yarın saat 14:00 da yapıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yımah

bilemeyen arkadaşlar için yazıyorum.Arda_1905 yerine ben dahil oldum dolayısı ile Udinese takımıyla ben oynayacağım.R.Betis,B.Dortmund,WestHam,Porstmouth takımlarıyla oynayan arkadaşlar maçları bir an önce yapalım

Yarın akşam saat 9 dan sonra müsait olabileceğim...
  • :) supersiniz ya. oyunu yeni aldım antrenmanlara baslıyorum.
  • real betis 3-5 udinese

yalnız gollere bakmayı unuttum

arkadaşım seni tebrik ediyorumönceki turnuva da 8-1 yenince bu maçta biraz salmam kötü oldu benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 30 Mart 2009; 0:08:43 >
  • R.Betis: 3 Udinese: 5

goller:R.Betis:Edu(2),Oliveira(1),Udinese:Di Natale(1),Quaguarella(4)

güzel maçtı eray
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

real betis 3-5 udinese

yalnız gollere bakmayı unuttum

arkadaşım seni tebrik ediyorumönceki turnuva da 8-1 yenince bu maçta biraz salmam kötü oldu benim için

o zamanlar yeniydik ben sana 8-1 mi yenilmiştim vay beaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 30 Mart 2009; 0:16:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rohirim

quote:

Orjinalden alıntı: yımah

bilemeyen arkadaşlar için yazıyorum.Arda_1905 yerine ben dahil oldum dolayısı ile Udinese takımıyla ben oynayacağım.R.Betis,B.Dortmund,WestHam,Porstmouth takımlarıyla oynayan arkadaşlar maçları bir an önce yapalım

Yarın akşam saat 9 dan sonra müsait olabileceğim...

tamam 9 dan sonra beklerim
  • olm git yıkan diyorum bn sana eray bu halin ne bole bak bnde yenildim sana diyoduk bizde yenildik
  • neyse olur böyle keşke porto gelseydi güçsüzlerde en çok porto yu sevmiştim cuk diye oturmuştu takımın oyun anlayışı pas ver gol at
  • mini 2. lig tablosu günceldir....

minilig te eksik kalan sadece 3 maç war..Leadri arkadasımız idmanı oldugundan bugun macını yapamıyor...Haftasonu we seçimler fikstürümüzü biraz aksattı galiba...Yarın ivedi bir şekilde maçları tamamlayalım arkadaşlar...2. yarı fikstürü we miniland kupasının ilk tur maçlarının tarihleri belli olsun artık...

mini 2. lig te eksik cok maç war..Biliyorsunuz ki biz miniligi dewam ettirme we genisletme istegindeyiz...We en basından beri soylediğim sey de dewamlılık...We mini 2. lig de mazeretsiz aksamalar yasanırsa bu takımları ligden cıkaracagım..Cunku mini 2.ligin ilk amacı dewam eden arkadasları gorup minilige kazandırmak idi...We baswuran herkesle pm de uzun uzun konustum....Maçlarımızı kesin aksatmadan yaparız ederiz diyerek beni ikna eden arkadaşları aldım...O yüzden ben tekrardan ciddi bir uyarı yapayım diyorum... Çünkü ben elimden geldiğince keyifli bir oluşum bir lig simülasyonu için zaman ayırıyorum görsel olarak tablolar oluşturuyorum değişik turnuwalar düzenlemeye calısıyorum...yoksa biz yaklasık 10-11 kisilik cekirdek macları aksatmayan bir grup olduk...mini 2.lig genelde yeni oyuncuların isteği dogrultusunda acıldı...eğer maçlarınızı yapamayacak olanlar warsa we bana bunu bildirirse sewinirim...

• bremen mızıkacıları 1-5 liverpool torres 5 gol attı.
  • saitemre şimdi bile gelsen yaparım maçı ne olursan ol yeter ki gel....
  • minilig tablo günceldir....

1. miniland kupasınının 1. tur maçları belli olmuştur we guncellenmiştir..
    İlk sayfadan bakılabilir..Son gün 2 Nisan Perşembedir...
    Villarealin yerine kuradan mini 2. ligin güzide ekiplerinden Deportivo çıkmıştır..

Ligin ilk yarısı A.Madridin 2 maçı hariç bitmiştir...Oynayan herkese tekrar teşekür ediyorum...
    Minilig hiç bitmesin diyerekten ara wermeden yarın 2. yarının ilk iki maçı açıklanacaktır...
  • Bazı sebeplerden dolayı elimdeki bir kaç oyunu satmış bulunmaktayım , bunların arasında FİFA'da var. Belli bir süre demolarla idare edeceğiz anlaşılan.
  • Biraz geç olsa da haber werdiğin için teşekkür ederim Defeat_Me ... Umarım tekrardan oyunlarına sahip olursun we tekrardan aramıza dönersin...

mini 2.lig de ki eksik maç düzenlenmiştir..tablo günceldir.....
  • yarında saat 16:30 kadar psn deyim ama sonrasında perşembe saat 17:00 ye kadar yokum.
  • arkadaşlar herkesten çok ama çok özür dliyorum. Cuma günü acil bir şekilde memlekete gitmem gerekti, inanın çok acil oldu. Memlekette anlayacağınız üzere ne PS3 ne de internet, hiç birşey yok. Eğer sevgili yönetici beni hala ligde tutuyorsa bu akşam saat 9.30 dan sonra herkesle maçımı yapabilirim. Kimse merak etmesin bundan sonra hep buralardayım.

quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

saitemre şimdi bile gelsen yaparım maçı ne olursan ol yeter ki gel....
  • Tabloda QuantumC nin 3 puanı eksikmiş, bana iletmemi söyledi kendisi banlı.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.