bende tsl fikrimi değiştirdim milli takımlar olsun
hatta afrika elemeleri falan olabilir.
Milli takımlar olsun bencede Çok iyi oynayan arkadaşlara verelim Andorrayı filan , biraz denge olur
quote:
Orjinalden alıntı: blacktower35
milli takımlar olsun bu kez dıyorum....
bencede milli takım lar olsunn
Bencede milli takımlar olsun ve dünya kupası olsun..bende katılmak istiyorm
Merhaba;
Milli takım ve dünya kupası seçeneği en güzel olanı gibi geliyor bana da:) Hem de yaz formatına uygun.
Ancak özellikle KIRMIZI KART a ceza olayı takibi (fikstür tam olarak takip edilemiyor) zorlaştıran bir unsur gibi geliyor bana. İlk aklıma gelen 3 kırmızı kart gören katılımcıya puan cezası uygulanabilir. Veya farklı bir fikir varsa uygulamaya alınabilir.
Başka bir fikir olarak, yine lig olabilir ve kullanıcı isimleri puan cetvelini oluşturur. Kim hangi takımı iyi kullanabiliyor ise onunla oynasın mesela ben LIVERPOOL' u Rohirim INTER' i alsın ama maçı POKERSURAT 1 - ROHIRIM -3 gibi değerlendirelim. Unutmadan bu seçenek gol krallığı olayını anlamsız kılabilir.
Yeni lig ya da turnuvayı -ne karar verilecekse artık- heyecanla bekliyorum:)
quote:
Orjinalden alıntı: ShadowSword
Merhaba;
Milli takım ve dünya kupası seçeneği en güzel olanı gibi geliyor bana da:) Hem de yaz formatına uygun.
Ancak özellikle KIRMIZI KART a ceza olayı takibi (fikstür tam olarak takip edilemiyor) zorlaştıran bir unsur gibi geliyor bana. İlk aklıma gelen 3 kırmızı kart gören katılımcıya puan cezası uygulanabilir. Veya farklı bir fikir varsa uygulamaya alınabilir.
Başka bir fikir olarak, yine lig olabilir ve kullanıcı isimleri puan cetvelini oluşturur. Kim hangi takımı iyi kullanabiliyor ise onunla oynasın mesela ben LIVERPOOL' u Rohirim INTER' i alsın ama maçı POKERSURAT 1 - ROHIRIM -3 gibi değerlendirelim. Unutmadan bu seçenek gol krallığı olayını anlamsız kılabilir.
Yeni lig ya da turnuvayı -ne karar verilecekse artık- heyecanla bekliyorum:)
ben bunu daha once dıle getırdım dostum ama uygun gorulmedı....
yeni lig yalan oldu galba:)
herkese yaz rehaveti çöktü sanırım
ben burdayım sadece takip ediyorum:)
ya aslında yalan olmadı ama yalan olmak üzere..Çünkü iş hayatımda çok fazla değişiklikler war..Salı gününe kadar belli olacak gelişmeler..Üzülerek bildirmek zorundayım ki eğer yeni iş we yeni pozisyonuma geçersem 3. sezonu bırakın kurmayı kurulan bir turnuvaya bile katılmam zor gözüküyor...Bir başkası dewam ettirmek istyorsa ona dewredebilirim megaligi ya da başka turnuvalar ya da başka ligler olusturulabilir...
Umarım işinde en hakettiğin yere getirilirsin kharonya. Önemli olan gerçek hayattaki başarı tabi. Bir şekilde bir kişi bunu idare ettirebilir sanırsam. Hatta ligin adını kharonya onursal ligi bile yapabiliriz sonuçta lig için emeğin çok fazla
quote:
Orjinalden alıntı: kharonya
ya aslında yalan olmadı ama yalan olmak üzere..Çünkü iş hayatımda çok fazla değişiklikler war..Salı gününe kadar belli olacak gelişmeler..Üzülerek bildirmek zorundayım ki eğer yeni iş we yeni pozisyonuma geçersem 3. sezonu bırakın kurmayı kurulan bir turnuvaya bile katılmam zor gözüküyor...Bir başkası dewam ettirmek istyorsa ona dewredebilirim megaligi ya da başka turnuvalar ya da başka ligler olusturulabilir...
Kharonya dostum...
Umarım herşey gönlünce olur...
valla dostum iş hayatında başarılar. iş herşeyden önemlidir sonuçta ekmek parası ama şunuda eklemek istiyorum sensiz bir ligin devam edeceğini yada sonlancağını sanmıyoru sen kordineyi güzel yapıyordun..
quote:
Orjinalden alıntı: ShadowSword
quote:
Orjinalden alıntı: kharonya
Kharonya dostum...
Umarım herşey gönlünce olur...
Kharonya dostum iş herşeyin öncesinde gelir peki arkadaşlar biz devam ettirecezmi ligi??
Kendim bir 5 takım içerisinden kura ile takım seçme programı yaptım. Fikstür programı da yapmayı düşünüyordum da onu hazır kullanabiliriz artık ama önce kharonya dostumuz ne derse o olur. İş hususunu da merak etmiyor değilim
VALLA bi şekil yapalım şu lig işini
quote:
Orjinalden alıntı: mcbtrcs
Kendim bir 5 takım içerisinden kura ile takım seçme programı yaptım. Fikstür programı da yapmayı düşünüyordum da onu hazır kullanabiliriz artık ama önce kharonya dostumuz ne derse o olur. İş hususunu da merak etmiyor değilim
şu başlıkta adımı, tablonun tepesinde de takımımı göremedim ya ukte oldu içimde :D
gerçekten birileri el atsa da şöyle orta karar takımlarla güzel maçların olduğu bir lig daha yapsak. en son şampiyonlar ligi formatında oynadığım bir turnuva oldu ama zevk olarak bunun yanına yaklaşmaz açıkçası.
milli takımlarla ilgili bir turnuva açıldı gerçi ama yine milli takımlarla yapılabilir lig. milli takımlar kendi içinde gayet dengeli yapıya sahip. bu arada maçlar 7 değil 6 dakika olsa daha iyi olur sanki. 7 çok uzun.
Bende katılıcam. Ekleyin
PSN: R33cord (NOT: Herkesi yenerim!)
Bu zaten aylar öncesinden kurulmuş bir lig sadece şu anda askıda. Yani yeni alım yapılmıyor
Hadi arkadaşlar yokmu bi babayiğit yeni ligi organize edecek:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme